29/10/13

Ιδού οι ένοχοι

Το ξεκωλάν ο λαθραίος σημαιοφόρος και ο κ.Υπουργός
Υπουργός Παιδείας είναι ο καθηγητής κ. Κ. Αρβανιτόπουλος. Ενώπιον του υπουργού άλλωστε πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος.
Επομένως το ξε-κωλάν της δημόσιας λειτουργού αντανακλά στο πρόσωπο του. Όπως και οι καθηγητές δημόσιοι λειτουργοί που παρέδωσαν τη σημαία στα χέρια του λαθραίου εισβολέα.
Για όλα υπάρχει πολιτικά υπεύθυνος. Και αυτός είναι ο Υπουργός νεοφιλελεύθερης «Παιδείας» κ. Κ.Αρβανιτόπουλος. Kαι πιο πάνω ο «ξε-κωλάν» πρωθυπουργός και «ξε-κωλάν» συνταγματολόγος.
Η «ένδοξη» δημόσια λειτουργός με το ξε-κωλάν και ο μαύρος σημαιοφόρος είναι αποτέλεσματα της κυβερνητικής πολιτικής.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ψηφίσω μόνο αυτούς που θα πετάξουν το συντομότερο έξω απο τη χώρα όλους τους ζουλού και λοιπούς λαθροεισβολείς αρχίζωντας απο τον μάο-μάο με την Ελληνική σημαία.

Γιατί δεν σηκώνει τη σημαία της Λιβερίας ή όποιας άλλης φρικτής περιοχής της οποίας προέρχεται?

Όμως πρωτίστος θα ψηφίσω αυτούς που θα αφαιρέσουν τα πολιτικά δικαιώματα όχι μόνο απο όλους τους αλλοδαπούς αλλά και από όλους τους παλαιότερους λαθρο-εισβολείς τύπου δαμανάκη, σαραγκούση και λοιπούς πράκτορες της αποσταθεροποίησης και Νέας Τάξης.

Ανώνυμος είπε...

H "Τζ. Αλεξανδράτου" και ο Ούγκα-Ούγκα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ Ή ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΑΝΑΛΑ ΤΥΠΟΥ FOX ΜΕ ΣΗΡΙΑΛ ΤΥΠΟΥ COUGAR TOWN ME MILF ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ή SEX & THE CITY. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ.ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;;;;;;;

Unknown είπε...

ΣΠΥΡΟ ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ


http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/675/6939/original.jpg

Ανώνυμος είπε...

τα εχουμε ξαναδει αυτα την εποχη του Αβουρι με την περιπτωση τσεναι του αλβανου. τελικα ο αλβανος δεν αισθανεται κ τοσο ελληνας οσο μας ελεγαν τοτε. τωρα λανσαρουν κ το μαυρακι για να συνιθηζουμε σιγα σιγα κ το μαυρο χρωμα. οσο για τη τζουλια , τι να πεις, φατε ματια ψαρια
NΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Με το μισθο που παιρνουν θα πρεπει να βρουν κατι αλλο να παιρνουν!!Η διαφημιση για αυτο γινεται...

Ανώνυμος είπε...

πληρης εκπορνευση θεσμων και κοινωνιας...

Ανώνυμος είπε...

Αν ησουν πραγματικος Ελλην Πατριωτης, θα αισθανοσουν ικανοποιηση και περηφανεια που ενας αλλοδαπος κραταει την ενδοξη ελληνικη σημαια. Γιατι ετσι τιμαει την Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπ Πέμ Οκτ 31, 11:40:00 π.μ.
=================================
ΚΙ ΕΔΩ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΤΡΟΛ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ;;;
ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ ΣΤΟ INDYMEDIA;;;
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ. ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Οκτ 31, 04:09:00 μ.μ.= Οτι θυμασαι χαιρεσαι! Περαστικα, διοτι απο οτι βλεπω, μαλλον εσυ παιρνεις ναρκωτικα.

Υ. Γ. Το οτι καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο σενα, ψεκασμενο ανθρωπαριο που χαφτεις θεωριες συνωμοσιας, δεν σημαινει οτι εχει να κανει με τσιριζες, ανταρσυες και δενδιες. Ξυδι!

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...