28/4/14

Χούντα Παντού

Πούτιν: «Οι αρχές στο Κίεβο εφόσον κάνουν χρήση βίας εναντίον των αμάχων είναι Χούντα»

Δικτατορίες! Χούντες  ρεεεεε.!Χούντα Φρανγκφούρτης, Χούντα Βρυξελλών, Χούντα του  Ομπάμα, Χούντα του Ολάντ, Χούντα του Δαβίδ στο Λονδίνο, Χούντα ΝΑΤΟ, Χούντα Κιέβου, Χούντα του φον Αντωνάκη, και πάει λέγοντας.
  Στο κερασάκι ο Ματέο το κεντροαριστερό κομματόσκυλο.

Ο Αριστοτέλης χρησιμοποιούσε τον όρο Ολιγαρχία για να αναφέρεται στην κυριαρχία των πλουσίων. Στην Ολιγαρχία άρχουν οι ολίγοι. Δηλαδή μια μικρή ομάδα διεφθαρμένων προνομιούχων , που συνήθως αποτελείται από μερικές ισχυρές οικογένειες ασκεί έλεγχο για ιδιοτελείς σκοπούς. Οι Ολίγοι ασκούν και την πολιτική και την δικαστική και την οικονομική εξουσία και την διατηρούν από γενιά σε γενιά. Οι ολιγαρχίες στην πράξη υιοθέτησαν τον αγγλικό κοινοβουλευτισμό και οι δημοκρατίες τους είναι εκλεγμένες ολιγαρχίες.

U.S. is oligarchy, not republic

President Lincoln’s declared “government of the people, by the people, for the people” may be in danger of perishing from the earth after all.

A recent study by professors Martin Gilens of Princeton and Benjamin I. Page found that the U.S. now resembles more of an οligarchy than a democratic republic. «The central point that emerges from our research is that economic elites and organized groups representing business interests have substantial independent impacts on U.S. government policy, while mass-based interest groups and average citizens have little or no independent influence .»

Read more at http://www.wnd.com/2014/04/study-u-s-is-oligarchy-not-republic/#cv7tMsg0tcEEfLzC.99

Οι G7, (ΗΠΑ, Βρετανίας, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία), μαζί με την ΕΕ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμοι να λάβουν άμεσα μέτρα που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια στην Ουκρανία και θα εξασφαλίσουν την ελεύθερη, ειρηνική και δημοκρατική ψηφοφορία στις προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου.

Για την «ελεύθερη», «ειρηνική» και «δημοκρατική ψηφοφορία» στις προεδρικές εκλογές της 25ης Μαΐου, σκοτώνουν οποίον δεν γουστάρει τον Πιροτσέκνο της Γκαργκίλλ, εξαπολύουν τα τεθωρακισμένα και τις μυστικές υπηρεσίες τους.

Για την Ολιγαρχική «Δημοκρατία» τα κάνουν όλα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: