29/4/14

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στην ομιλία του κατά τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στο Κορωπί είπε ότι το πρώτο βήμα για να υπάρξει ανάπτυξη και να βρουν δουλειά οι άνεργοι είναι η διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων προς το Κράτος από τους άδικους και επαχθείς φόρους και τις Τράπεζες από τα άδικα και επαχθή επιτόκια και τα πανωτόκια. 

  Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κατά τον χαιρετισμό του, είπε ότι ο ΛΑΟΣ αγωνίζεται για την Ευρώπη των Εθνών και κάλεσε τον ελληνικό λαό να επιλέξει την Ευρώπη της Ελευθερίας , της δικαιοσύνης και της ισότιμης συμμετοχής ανεξάρτητων και κυρίαρχων Κρατών για την οποία αγωνίζονται οι ευρωσκεπτικιστές στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, ή την Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Σοσιαλδημοκρατών στην οποία κουμάντο θα κάνει η κυρία Μέρκελ.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε λεπτομερώς στην άνοδο του Ευρωσκεπτικισμού που καλπάζει στην άλλη Ευρώπη , οι οποίοι εκπροσωπούνται πατρίδα μας από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, υπενθυμίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο, είχε διατελέσει και Αντιπρόεδρος της ευρω-ομάδας, με Πρόεδρο τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος στη Βρετανία προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 31%.

Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στην επιστολή του πρόεδρου του ΕΛΚ Ζοζέφ Ντολ, στο οποίο ανήκει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προς το VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι με την οποία εκφράζει την υποστήριξη του ΕΛΚ προς τη «Μακεδονία» και τους «Μακεδόνες», για την οποία αντέδρασε ο ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Σαλαβράκος, αλλά κανένας ευρωβουλευτής της ΝΔ, και κάλεσε τους πολίτες οι οποίοι ανήκουν στον χώρο της ευρύτερης δεξιάς και αισθάνονται «άβολα» στα κόμματα που ανήκαν,
να πλαισιώσουν τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, που αποτελεί το μόνο γνήσια πατριωτικό κόμμα.
Αναφερόμενος στη Ν.Δ τόνισε ότι το κόμμα του κ. Σαμαρά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Ν.Δ των Καραμανλή, Αβέρωφ, Μητσοτάκη, όσον αφορά δε στην «πρόσκληση» που του απεύθυνε ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, να επιστρέψει στη ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Ας καθίσει ο κ. Γεωργιάδης εκεί που βρίσκεται και νιώθει άνετα. Εγώ δεν χωράω εκεί, γιατί ούτε ψεύτης είμαι, ούτε κλέφτης, ούτε προδότης» .

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ της τριμερους τον ρωτησε για την σεισαχθεια? Το δουλεμα πεφτει συννεφο παντως....

Ανώνυμος είπε...

Το δούλεμα μπορεί ορισμένοι να το βλέπουν να πέφτει σύννεφο ( και φυσικά μόνο απο τον Καρατζαφέρη)......
τη βλακεία όμως πρέπει να την έχουν έμφυτη....
Δεν εξηγείται αλλιώς !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

[ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Ας καθίσει ο κ. Γεωργιάδης εκεί που βρίσκεται και νιώθει άνετα. Εγώ δεν χωράω εκεί, γιατί ούτε ψεύτης είμαι, ούτε κλέφτης, ούτε προδότης.»]
----------------------------------
Όσοι ψήφισαν Μνημόνιο και υποστήριξαν τον Παπαδήμο δεν είναι *Ψεύτες* και *Προδότες*;

Νομίζει ο ΚαραΤζαφέρ πως ξεχάσαμε τί έκανε;

ΜΑΥΡΟ θα φάει!


Ανώνυμος είπε...

Αίσχος. Τολμά να μιλά το σκουλήκι.

Τολμά να προσεταιρίζεται αλήθειες για πουλήσει χαρακτήρα και μετά να ξεπουλήσει τα πάντα για τα αφεντικά του;

Είναι ίδιος και απαράλλαχτος με τους άλλους. απλά είναι πιο χαζός.

Ανώνυμος είπε...

15 Ψήφοι του ΛΑ.Ο.Σ.
(+)
165 Ψήφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
=
180 Ψήφοι για το Μνημόνιο Νο1!


Τζέφρυ/Γ.Α.Π
(+)
ΚαραΤζαφέρ
=
Παρέδωσαν τη χώρα στους Τοκογλύφους!

7.000 αυτόχειρες έως τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Είναι απορίας άξιον πως όλοι αυτοί οι έξυπνοι συμπολίτες μας ( γιατί ως γνωστόν χαζός είναι μόνο ο Κρατζαφέρης )αυτό που συνεχώς λένε και επαναλαμβάνουν σαν παπαγαλάκια είναι αυτό που τους ενημέρωσε, τους έδειξε και τους έμαθε η προπαγάνδα που παίχτηκε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν πληρώνονται... έχει καλώς !!!!!
Διαφορετικά αυτό που μένει να μάθουμε είναι ο βαθμός εφυίας των παπαγάλων ....

Ανώνυμος είπε...

Προς το Καρατζαφερικό *παπαγαλάκι*:

Ό ΚαραΤζαφέρΗς είναι τόσο "πατριώτης" όσο είναι ο Τζέφρυ/Γ.Α.Π!

Χέρι-χέρι έφεραν τους τοκογλύφους και το Μνημόνιο Νο.1!

Τα ξεχάσαμε;

Δεν ξέρω για ευφυΐα πάντως "βολική" μνήμη έχουν αρκετή οι εναπομείναντες οπαδοί του ΚαραΤζαφέρΗ!

Σύντομα, ο ΛΑ.(γ)Ο.Σ θα διαλυθεί και ο "πατριώτης" θα γυρίσει στο μαντρί με αρχηγό τη Ντορούλα...του Μωυσέως...

Γέλιο που έχει να πέσει!




Ανώνυμος είπε...

Ο "πατριωτης" κωλοτουμπας τσιμπησε παντως την αδεια για το ΑΡΤ και ξανπηρε και τη συχνοτητα ραδιοφωνου που ειθχε στο παρελθον. Δηλαδη εισεπραξε τα αργυρια της προδοσιας. Αυτο για τους εγκαθετους που τον υπερασπιζονται. Αληθεια ποσο εχει στις δημοσκοπησεις???

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 16/06/2010/ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 1-2 ΗΜΕΡΩΝ????????Η ΒΟΥΛΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!!!!ΝΟΜΟΣ-9571/7802/2004/ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΕΞ. ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ''ΥΠΕΥΘΗΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ''ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΤΙ''ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!!!!ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ Η ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25 ΧΙΛΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!!!!!!!!ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ=100.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!!!!ΕΝΩ ΔΙΕΘΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!!!!!!ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ Η ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΑ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΗ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!ΣΚ@Τ@ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3213/2003 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ {ΑΡΘΡΟ 4}Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ {ΑΡΘΡΟ 5}Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΦΕΛΗ {ΑΡΘΡΟ 6}ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΜΟ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΦΕΛΩΝ''Η''ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ''{ΑΡΘΡΟ 7}ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ''OFSHORE''ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ -3849/2010 ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!!!!!3932/2011/ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟ''ΥΠΕΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-Λ.Α.Ο.Σ.-ΝΔ!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ''ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ.ΣΗΜΙΤΗ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ''ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ''ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΡΩΝ''ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝΚΑΙ''ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ''ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ!!!!!!!!ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ{ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ}ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΟΚΟΠΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ!!!!!!!!ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 1.000.000 ΕΚ.ΕΥΡΩΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!!!!!!!ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!!!!ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!!!!Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2012 ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΠΟΣΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ 23.160.000 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 1.868.244.78 ΕΚ.ΕΥΡΩ=650.000.000 ΕΚ.ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ 26/05/2009 1.000.000 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ!!!!!!!ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!!!!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ!!!!!!!ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΝ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ?????????ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ???????????ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 10/06/2013 ΓΙΑ ΤΙΣ''OFSHORE''ΑΠΟ ΤΙΣ 6.575 ΑΛΛΟΔΑΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ 315 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ 34 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 40.068.785.61 ΕΚ ΕΥΡΩ=13.500.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ ΜΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!ΟΙ''OFSHORE''ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

zoygkla.gr Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΤΟ''ANGOREA''ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΣ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ?????????ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ''BRUKSELES''ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΣ????????ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ?????????ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ.!!!!!!!!ΜΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!!!!!!!!Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!!!!!!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ 1993 ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΠΗΔΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΟ ΙΔΙΟΛΕΚΤΟ ΣΟΥ!!!!!!Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΙΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΙΚΤΙΚΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!!!!!!!Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΤΗΛΕΠΩΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 09/07/2008 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ΄΄ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ!!!!!!!ΕΙΝΑΙ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ''ΚΑΙ Ο ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

27/05/2011 Ο CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ!!!!!!!ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ILISIA ATHENS STIS 27/05/2011 NA ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΟΣ Λ.Α.Ο.Σ.Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Λ.Α.Ο.Σ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΑΕ ΚΑΙ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΙ ΛΑΟΣ!!!!!!!Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Η ΚΟΝΤΟΧΩΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟ ΜΑΣΩΝΑΚΙ...17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΩΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ''ΤSIPIDH APOSTOLO''ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GRECE 17/04/2013 O MΑΣΩΝΟΣ Η ΠΟΔΙΤΣΑ....

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...