13/4/14

Επάγγελμα Ρουφιάνος

Γράφει, ο επαγγελματίας ρουφιάνος του «μεταφραστικού».
«Στο ζενίθ βρίσκεται η υποστήριξη των Βρετανών ψηφοφόρων στο αντιευρωπαϊκό Κόμμα της Ανεξαρτησίας (UKIP), σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα ενόψει των ευρωεκλογών».
«Αντι-ευρωπαικό», το UKIP, ( όπως λέμε «ακροδεξιά» τη Λεπέν), και όχι «Ευρω-σκεπτικιστικό», διότι τα αφεντικά και ο εργοδότης θέλουν οι διαμαρτυρόμενοι να ψηφίσουν «Ποτάμι» και περισσότερη Ευρώπη και όχι ακροδξιούς και αντιευρωπαίους.

Τέλος πάντων, χωρίς την αποχή και τους «δεν ξέρω δεν απαντώ», το UKIP θα ειναι πρώτο με 31,5%. (Το 2009 ήταν δεύτερο με 16,6%. Σχεδόν θα διπλασιάσει τα ποσοστά του, όχι όμως και τους ψήφους του).

Οι γκέι –παρέιντ Εργατικοί του Ιουδαίου Miliband που το 2009 ήταν τρίτοι με 15,8%, θα είναι δεύτεροι με 27-28% και ο Συντηρητικοί του Ιουδαίου Κάμερον θα πέσουν από το 27,9% στο 19%, και θα είναι τρίτοι. 

Στο ερώτημα για την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές του 2015, άλλες δημοσκοπήσεις δίνουν στους εργατικούς 32%, στους Συντηρητικούς στο 29%, στο UKIP 20% και στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, 7%.

Το Σκωτικό Εθνικό Κόμμα (SNP) που όμως περιέργως συμμετέχει στη συμμαχία των «πράσινων» την EFA, μαζί με το Κόμμα των Ουαλλών αυτονομιστών (PC) διεκδικεί το 50% των 4 εκ. Σκωτσέζων, και ελπίζει σε κάτι πολύ περισσότερο από τις 320.000 ψήφους του 2009, αν και οι δημοσκοπήσεις του δίνουν μόνο 4%, ενώ το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (BNP) του Nick Griffin που μετέχει στη συμμαχία AENM, («Alliance of European National Movements»), μαζί με το Jobbik, από το 1 εκ. ψήφους του 2009 και το 6,3%, θα περιοριστεί κάπου μεταξύ 1-2 %, διότι ο πολιτικοός του χώρος έχει λεηλατηθεί από τον Φάραντζ.

Πάντως, περίπου το 40 % αυτών που θα ψηφίσουν στην Βρετανία θα διαλέξει Εθνική Ανεξαρτησία , λιγότερους Λαθραίους και λιγότερη Ευρώπη.
Αυτό είναι το μήνυμα από τας ...Αγγλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...