12/4/14

Άκου αυτούς που ξέρουν

Γερούν Ντάισελμπλουμ*

«Αν μια χώρα πάει στις αγορές μία φορά, με ένα είδος ομολόγου, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ανακτήσει πλήρη πρόσβαση στις αγορές, και ότι είναι σε θέση να αναχρηματοδοτήσει τα ευρωπαϊκά δάνειά της με ένα λογικό τίμημα. Η ελληνική κυβέρνηση φιλοδοξεί να μη χρειαστεί ένα νέο πρόγραμμα στήριξης, αλλά εάν δει κανείς το μέγεθος του κρατικού χρέους και τις ανάγκες αναχρηματοδότησης της για τα επόμενα δύο χρόνια, εξακολουθεί να υπάρχει μείζον ζήτημα. Η Ελλάδα έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει.» .

ΔΝΤ: Μετά το καλοκαίρι θα επιστρέψουμε

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.Ο διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του ΔΝΤ Ρέζα Μοκαντάμ δήλωσε ότι «οι χρηματοδοτικές ανάγκες και το χρέος της Ελλάδας» παραμένουν πολύ μεγάλα και πρέπει να αντιμετωπισθούν από την Ευρώπη και το Ταμείο στο πλαίσιο μελλοντικών αξιολογήσεων, διότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες των δύο επόμενων ετών θα είναι πολύ μεγαλύτερες από τα ποσά που αντλούνται τώρα από τις αγορές. Θα υπάρξει ανάγκη για συνέχιση της υποστήριξης. Μετά το καλοκαίρι θα επιστρέψουμε και θα αξιολογήσουμε τις χρηματοδοτικές ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη πρόσβαση στις αγορές, ενώ θα κοιτάξουμε το χρέος, τη χρηματοδότηση, καθώς και τη μελλοντική εφαρμογή του προγράμματος».

*Σύμφωνα με τη μέτρηση του «Πουστρόμετρου» http://www.gay-or-straight.com/Jeroen%20Dijsselbloem  ο Μr ..Mπλούμ (Jeroen Dijsselbloem) είναι 76% ομοφυλόφιλος, ενώ ο μέσος όρος βαθμολογίας για τους γκέι είναι 69%. Δηλαδή είναι πάνω από τον μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...