13/4/14

Οι «Ευρωσκεπτικιστές» αποκτούν και γεωπολιτική αντιστοίχιση

Περιμένοντας το αποτέλεσμα της μάχης του Σλαβιάνσκ*

του Σπύρου Χατζάρα

Η χθεσινή επίσκεψη της κ. Μαρίν Λεπέν στην Μόσχα , όπου συναντήθηκε επιδεικτικά με τον πρόεδρο της Δούμας Σεργκέι Ναρίσκιν, τον οποίο η ΕΕ έχει «τιμωρήσει» και δεν του δίνει βίζα ,σημάδεψε την διαμόρφωση της γεωπολιτικής θέσης των «Ευρωσκεπτικιστών» πέραν των κοινωνικών και οικονομικών θέσεων τους.

Η κ. Μαρίν Λεπέν ξεκάθαρα είπε ότι την «Ουκρανική Κρίση» την προκάλεσε το (γαλλογερμανικό) διευθυντήριο των Βρυξελλών που κήρυξε «έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο» κατά της Ρωσίας.
"Αυτή η πολιτική δεν συνάδει με τις παραδοσιακές, φιλικές σχέσεις ούτε με τα οικονομικά συμφέροντα της Γαλλίας ή των χωρών της ΕΕ και βλάπτει τις μελλοντικές μας σχέσεις, που επλήγησαν από τις ρωσοφοβικές, και αντι-ρωσικές εκστρατείες που διεξάγουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες", είπε η κ. Λεπέν, που υποστήριξε την απαίτηση των ανατολικών και νότιων περιφερειών της Ουκρανίας για ευρύτατη αυτονομία.

Καθώς, ένα μήνα πριν τις ευρωεκλογές, η Ουκρανική κρίση και οι χειρισμοί των Βρυξελλών, γίνονται στοιχείο της προεκλογικής αντιπαράθεσης των ευρώ-κομμάτων με τους ευρώ-σκεπτικιστές, τα «μεταφραστικά» τμήματα των ντόπιων ρουφιανοδίαυλων, έχουν μπλέξει κυριολεκτικά τα μπούτια τους.

Η «ηγέτης του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου», λένε για τη Λεπέν, ο «αυστριακός ακροδεξιός ηγέτης Χάινς-Κρίστιαν Στράχε, τάχθηκε ανοικτά υπέρ του Πούτιν», υπογραμίζουν, για τον Γκέερτ Γουίλντερς λένε , «ο Ολλανδός ακροδεξιός πολιτικός εταίρος της Λεπέν».
Αλλά τον (αριστερό) ρουφιάνο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς.
Για τον ένοπλο ακροδεξιό νεοναζιστικό «δεξιό Τομέα», (του ευρω-Τόξου), που συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Γερμανίας, που έχει εξαπολύσει «Τάγματα Εφόδου» εναντίον όποιου διαφωνεί με την αμερικανό-ευρωπαϊκή Κατοχή της Ουκρανίας, δεν λένε τίποτα.
Οι πράκτορες είναι Κεντρώοι!
 Και όποιος διαφωνεί με το «σύστημα» του επιτρέπεται από τους άνωθεν να ψηφίζει «Δνείπερο». Άντε και Ρήνο. Αλλιώς θα τον δείρουν οι «Κεντρώοι και Σια».

Και ενώ μας τα έχουν πρήξει με την «Ομοφοβία»για τη Ρωσοφοβία και τον ιδιότυπο ρατσισμό κατά του ρωσικού Έθνους οι ρουφιάνοι της ενημέρωσης δεν λένε τίποτα

Και βέβαια η εξευτελισμένη « επιτυχημένη προεδρία» της ΕΕ του Βενιζέλου, είναι παντελώς απούσα από τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή κρίση. Κανείς δεν την υπολογίζει. Ούτε σαν κομπάρσο , ούτε σαν φασουλή.

ΥΓ. Κύριε Μπόμπολα οι υπάλληλοι σας ξέχασαν να ρωτήσουν τον τηλε-αρχηγό για την Ουκρανία.

*Μέχρι στιγμής η αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο Σλαβιάνσκ κατεστρεψε το οδόφραγμα στον δρόμο για το Χάρκοβο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...