22/4/14

Η απεξάρτηση

Στο ερώτημα «τα δικά μας ποια θα είναι»; Απαντώ.

Η απεξάρτηση από την παγκόσμια Χούντα της υπερ-ατλαντικής ελίτ .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=trySwpYe4J8

"" Αποκαλυπτικό βίντεο που πήραμε από την χθεσινοβραδυνό (Δευτέρα του Πάσχα 21 Απρίλη 2014, ώρα 11.10 μ.μ.) «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του «Extra». Είναι το σημείο όπου βγαίνουν ζωντανά στον αέρα από το τηλέφωνο οι τηλεθεατές.

Ως τελευταίος τηλεθεατής βγαίνει ο κ. Μιχάλης Λουλουρδάς, που είναι άνεργος από το 2008, άπορος, τρώει στο συσσίτιο και φιλοξενείται στο σπίτι της άπορης μητέρας του. Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, ο κ. Λουλουρδάς έκανε την ηλεκτρονική αίτηση και το Σύστημα τον πέταξε έξω, μόλις δήλωσε ότι είναι φιλοξενούμενος!..

Στο 0:53 του βίντεο, ο κ. Λουλουρδάς αποκαλύπτει αυτό που συμβαίνει και το αποκρύπτουν ΟΛΟΙ οι αριστεροχριστιανούληδες δημοσιογράφοι: Ενώ το Ηλεκτρονικό Σύστημα απορρίπτει τους πτωχούς Έλληνες από το Κοινωνικό Μέρισμα, οι Ξένοι το παίρνουν σωρηδόν!.. Όπως λέει χαρακτηριστικά, πήγε σε ένα φοροτεχνικό γραφείο να κάνει την ηλεκτρονική αίτηση και εκεί βρήκε άλλους 22 νοματαίους. Οι 14 Έλληνες απορρίφθηκαν από το Σύστημα, ενώ οι 9 Πακιστανο έγιναν δεκτοί και θα πάρουν το 500ρικο!..""

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...