11/4/14

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Το παιδομάζωμα και η Αρχιεπισκοπή

Χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ ο αντιρατσιστής Τζερόνυμο , ο παππούλης του παιδομαζώματος, ξαναπήγε επίσκεψη και ευλόγησε  τα θύματα του παιδομαζώματος της σουνίτικης μαφίας, που τα άρπαξε από τις μανάδες τους και τα εξαναγκάζει να συμμετέχουν στις αντιρατσιστικές εκδηλώσεις των νεοταξίτικης και ημιγκέι Αρχιεπισκοπής.

 Αυτή τη φορά ο παππούλης δεν επανέλαβε το χριστουγεννιάτικο μαρξιστικό σλόγκαν « ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας, έζησε ως ξένος» αλλά είπε , ότι «βασική εντολή του Χριστού είναι ο σεβασμός κάθε ανθρωπίνου προσώπου, ανεξαρτήτως, καταγωγής, θρησκείας ή γλώσσας. Δεν έχει σημασία αν ένας άνθρωπος είναι λευκός ή μαύρος. Πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος».
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.

Για το πότε αυτά τα παιδιά, που τα άρπαξαν από τις οικογένειες τους, θα ξαναγυρίσουν στην αγκαλιά της μάνας τους ο Καλος Σαμαρείτης του παιδομαζώματος δεν είπε λέξη. Όπως έγραφε  και το «Εθνος», «ανήλικα παιδιά εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις» της ....φιλανθρωπικής οργάνωσης της αρχιεπισκοπής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κοιταξτε οι δυναμεις που σχεδιασαν την παγκοσμιοποιηση και οι εδω πετουν την μπαλα στην εξεδρα.

ενω προκειται για επιλογη εποικισμου και επιδιωξη κοινωνιολογικης αλλαγης του ελληνισμου και διαλυσης της εθνικης κυριαρχιας αυτοι βαζουν μπροστα

παιδια

και μαυρους στο δερμα.

προσεξτε τον προπαγανδιστικο αυτο συνδυασμο.

να δημιουργησουν αφενος συμπαθεια λογω παιδιων και αφετερου να χρησιμοποιοησουν το νεγρικο χρωμα ως ηθικοφανη ασπιδα των πολιτικων εποικισμου !

σκοπος τους ειναι να μεταφερουν το ζητημα απο την ουσια σε ιδεολογικες και θεωρητικες διαμαχες.



αυτο τους επιτρεπει να συνεχιζουν το πλανο εποικισμου και καταλυσης των εθνικων κρατων και οικονομιων.

αντι να τοποθετηθει ο λαος στην πολιτικη ουσια αυτοι το εκτρεπουν βολικα σε θεωρητικες ατερμονες διαμαχες περι καλου και κακου και ποιος ειναι τι.

πονηρες στρατηγικες αποπροσανατολισμου των κυριαρχων δυναμεων...

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...