25/4/14

Ρουφιανορεπορτάζ

Παρά τις άναρθρες κραυγές των τηλε-ρουφιάνων , για την επιχείρηση του «Ουκρανικού Στρατού» το Σλαβιάνσκ παραμένει και σήμερα Ελεύθερο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σπυρο, κατι σημαντικο. αυτο το πασχα η αγορα και η εξοδος των αθηναιων εφαγαν τετοια "ηττα" που τα βοθροκαναλα δεν αναφερθηκαν καν και τα εμφανισαν ολα αισιοδοξα για να μην ξυπναει το επαναστατικο και αγωνιστικο αισθημα των πολιτων.

ετσι ο πολιτης-νεατερνταλ νομιζει οτι ολα βαινουν ψιλο-καλα και οτι εγω ο "μαλακας" εχω το προβλημα που μεταφραζεται σε ψυχοσωματικα προβληματα.

και αντε να ξοδεψω τα φραγκοδιφραγκα που μου απομενουν αντι για τροφη για καμια μπουρδα.

ποσο διαφορετικα και ανεβασμενος αγωνιστικα θα ηταν ο πολιτης εαν μαθαινε οτι η αγορα το πασχα που περασε ηταν το απολυτο μηδεν και η εξοδος των αθηναιων τραγικα απογοητευτικη και οτι οι περισσοτεροι σουβλισαν κοτοπουλακι αντι για αρνακι.

χωρα που επρεπε να βελαζει απο τα αρνια και το αρνι να ειχε 3 ευρω το κιλο εχει καταντησει να το πουλαει 12€ το κιλο. φτου σας ρε ξεφτιλες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΝΕΑ

Η εφημερις το εθνος παρουσιαζει * :

"TO ΔΕΚΑΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΡΓΗΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ...ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ"



Το σχέδιον

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63997510



* διευκρινησις , με την εκδοση αυτου του σαββατου ΔΕΝ διανεμεται η ταινια "Θα σε κάνω βασίλισσα"

με τον αειμνηστον θαναση βεγγο.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...