25/4/14

USA: Αντι-τρομοκρατική επιχείρηση στο χωριό των σφουγγαράδων

Καθυστερημένο αλλά σημαντικό.
Το Μέγα Σάββατο στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα στο χωρίο των σφουγγαράδων στήθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση, με την συμμετοχή σκύλων, ελικοπτέρου, οχήματος υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών, και ειδικών δυνάμεων τοπικών αρχών και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας ΗΠΑ για την...''ανακάλυψη'' και ''εξουδετέρωση εκρηκτικών'' ΜΕΣΑ στον καθεδρικό του Αγίου Νικολάου. Για ώρες, από απόγευμα Μ. Σάββατου ίσαμε λίγο πριν την Ανάσταση, σκύλοι και αστυνομικοί έψαχναν μέσα στην εκκλησία(!!!), ενώ τα...βεγγαλικά θα έπεφταν έξω. Η ρήψη βεγγαλικών ''βαφτίστηκε'' περίπου ως επικείμενη...''τρομοκρατική ενέργεια'', από τους ''κακούς 'Έλληνες που δημιουργούν προβλήματα με την Ανάσταση και τα Επιφάνεια''. Κάμερες ακόμα και έξω από...καφενείο για να ''καταγραφούν οι δράστες ρήψης εκρηκτικών'' (''βαρελότων''). Συστηματικός ''διωγμός'' με πρόστιμα χωρίς λόγο και αιτία, ακόμα και Ελληνοαμερικανών οδηγών αυτοκινήτων από την τοπική αστυνομία.
Περισσότερα στο  www.kalami.net   

ΥΓ1. Η υπόθεση βρωμάει από μακριά, διότι τόσο η Αρχιεπισκοπή όσο και η Μητρόπολη της Ατλάντα, πήγανε πάσο , καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Τάρπον Σπρινγκς Χριστόφορος Αλαχούζος (;) που είναι Καλύμνιος. Και στην Κάλυμνο η Ανάσταση είναι… εκρηκτική.
Το Τάρπον Σπρινγκς που το θυμήθηκε μέχρι και ο Ομπάμα στην πρόσφατη προσευχή (μετά φέτας) για τον ξεσηκωμό του 21, δεν είναι πια ελληνικό χωριό. Από τους 22.000 κατοίκους μόνο το 20% είναι ελληνικής καταγωγής και μόνο το 9% ομιλεί την ελληνική στο σπίτι.

ΥΓ.2  Αν το εκαναν αυτό, (δηλ. το εθιμο με τα μπομπακια), οι εβραιοι σε οποια εβραιογειτονια τους, θα τολμουσαν να πανε οι μπατσοι και πολυ περισσοτερο να απειλουν αυτους που θελουν να κρατησουν ζωντανα τα θρησκευτικα τους εθιμα και πιστευω;
Εκει θα εβλεπες απ' το πρωϊ μεχρι το βραδυ τα μεγαλα τσοντοκαναλα των εβραιων απ ακρου σ' ακρο στις ΗΠΑ να ωρυονται για νεα ολοκαυτωματα και νεες διωξεις εβραιων λογω των θρησκευτικων τους πεποιθησεων. Ο δε τοπικος Σεριφης θα ειχε τεθει σε διαθεσιμοτητα και θα ηταν ετοιμος να φαει την κλωτσια οριστικως και αμετακλητως ως.........αντισιμητης.
Για τους εκει ντοπιους πολιτικαντηδες της κεντρικης Φλοριδας δεν το συζητω.
Ο υπ' αριθμον ενα κωλογλυφτης των οβριων ειναι ο μισελλην κογκρεσμαν Gus Μπιλιρακης ο οποιος "κληρονομησε" την εδρα του απ' τον πατερα του δικην κληρονομικου δικαιου, και ο οποιος καθε τρις και λιγο κανει τζαμπα ταξιδακια στο ισραηλ για "μετεκπαιδευση" δηλ. πως να ψηφιζει νομοθετηματα που οφελουν ΜΟΝΟ τους οβριους και το ισραηλ τους.
Αλλα αυτοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες. Και του εξωτερικου και του εσωτερικου.
Βγηκανε 10 νοματαιοι που προσπαθουν και ειναι ικανοι να βαλουν μια ταξη στην Πατριδα και τους κλεισαμε στην φυλακη ενω ταυτοχρονα τους φωναζουμε "Ναζι και Δολοφονους".
Και μετα παραπονιομαστε γιατι ο κοσμος κι ο ντουνιας μας γραφει στ' αρχιδια του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://paspartoy.blogspot.gr/2014/04/blog-post_25.html

http://mikromeseos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_66.html

Ανώνυμος είπε...

1ον
Δεν υπαρχει Μητροπολη Φλοριντα.
Υπαρχει η Μητροπολις της Ατλαντα

2ον
Αν το εκαναν αυτο (δηλ. το εθιμο με τα μπομπακια)οι εβραιοι σε οποια εβραιογειτονια τους, θα τολμουσαν να πανε οι μπατσοι και πολυ περισσοτερο να απειλουν αυτους που θελουν να κρατησουν ζωντανα τα θρησκευτικα τους εθιμα και πιστευω;
Εκει θα εβλεπες απ' το πρωϊ μεχρι το βραδυ τα μεγαλα τσοντοκαναλα των εβραιων απ ακρου σ' ακρο στις ΗΠΑ να ωρυονται για νεα ολοκαυτωματα και νεες διωξεις εβραιων λογω των θρησκευτικων τους πεποιθησεων.
Ο δε τοπικος Σεριφης θα ειχε τεθει σε διαθεσιμοτητα και θα ηταν ετοιμος να φαει την κλωτσια οριστικως και αμετακλητως ως.........αντισιμητης

Για τους εκει ντοπιους πολιτικαντηδες της κεντρικης Φλοριδας δεν το συζητω. Ο υπ' αριθμον ενα κωλογλυφτης των οβριων ειναι ο μισελλην κογκρεσμαν Gus Μπιλιρακης ο οποιος "κληρονομησε" την εδρα του απ' τον πατερα του δικην κληρονομικου δικαιου, και ο οποιος καθε τρις και λιγο κανει τζαμπα ταξιδακια στο ισραηλ για "μετεκπαιδευση" δηλ. πως να ψηφιζει νομοθετηματα που οφελουν ΜΟΝΟ τους οβριους και το ισραηλ τους.

Αλλα αυτοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες.
Και του εξωτερικου και του εσωτερικου.
Βγηκανε 10 νοματαιοι που προσπαθουν και ειναι ικανοι να βαλουν μια ταξη στην Πατριδα και τους κλεισαμε στην φυλακη ενω ταυτοχρονα τους φωναζουμε "Ναζι και Δολοφονους".
Και μετα παραπονιομαστε γιατι ο κοσμος κι ο ντουνιας μας γραφει στ' αρχιδια του.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...