27/4/14

Αμαν πιά με τους "Εθνικόφορνες".

Τον αράπη κι αν τον πλένεις τον  Πατσίφικο 
και την Αγγλία   δεν τον  τους ...χαλάς

Στις 27 Απριλίου, με το παλιό ημερολόγιο, δηλαδή στις 10 Μαΐου με το Γρηγοριανό, ξεβρόμισε ο τόπος. Αλλά, οι «Μουκουρίστας», στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, γράφουν :
«Σαν σήμερα το 1864 πέρασε στην αιωνιότητα ο Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης»!
Επειδή προφανώς εμπνέονται από την «αρετή» και τον «πατριωτισμὸν» του αρχιρουφιάνου των Άγγλων, του μπράβου της συμμορίας της Ύδρας , του αδελφού μασόνου των Στοών του Λέοντος και του Ηρακλέους, του αρχιτοκογλύφου και αρχιψεύτη σκατόψυχου , που συνέπραξε και στη δολοφονία του Κυβερνήτη.

Γεμάτοι θαυμασμό για τα σοφά λόγια του αρχιρουφιάνου βάζουν και αποσπάσματα από τη «Σοφία Ενώχ», του πράκτορα Μινχάουζεν!

Ο Μακρυ-Γιάννης  δικάστηκε για τα εγκλήματα του και καταδικάστηκε σε θάνατο το 1851, αλλά έμεινε μόνο δυο χρόνια στην φυλακή, διότι η μητέρα Στοά και η ιγγλιτέρα δεν επέτρεψαν να τιμωρηθεί.

Η «αγιοποίηση» του αρχιρουφιάνου των Άγγλων ως «υπόδειγμα Έλληνος», και ως «ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», έγινε με επιδότηση του «Αντωνίου» Μπεν-άκη, από τον Γιάννη Βλαχογιάννη, το 1907, και μετά βέβαια , τον υιοθέτησε και η ιντελιγκέντσια …  της «εθνικής» αριστεράς, αφού τα πρακτικά της δίκης του, (στο A Διαρκές Στρατοδικείο Aττικής) , το οποίον «σκεφθέν κατά τον νόμον, κεκλεισμένων των θυρών, εκήρυξε διά της πλειονοψηφίας, 6 ψήφων επί 7, ένοχον εσχάτης προδοσίας τον υποστράτηγον I. Mακρυγιάννην ...», σχολίασαν η Έλλη Aλεξίου και ο Γ. Πικρός .

Στα απομνημονεύματα του ο ρουφιάνος φυσικά, δεν μας άφησε τις σκέψεις του για τον συνάδελφό του Δον Πατσίφικο και τη Δούκισα της Πλακεντίας, ούτε για την  (μαρξιστική) "Πολωνική Λεγεώνα"

Να μου πεις τώρα ότι οι «Μουκουρίστας», κουκιά έφαγαν κουκιά μαρτυράνε. Αφού τους είπαν οι ΝικοΔήμοι του Εδαίτικου παρελθόνος ότι ο αρχιρουφιάνος και αρχιτοκογλύφος είναι υπόδειγμα εβραιο-πατριωτισμού, και "καλό άντρωπο",
το πιστέψανε. Για αυτό λέω….Τον αράπη κι αν τον πλένεις….

ΥΓ1. Άντε το πολύ-πολύ να δείρουν κανέναν λαθραίο μικροπωλητή εμπνεόμενοι από τον σκατόψυχο τοκογλύφο οι... "εθνικόφρονες".

ΥΓ2. à propos! τα μαθήματα πακιστανικών σταμάτησαν ή συνεχίζονται;

ΥΓ3. Απίστευτο! Επί του υπέροχου Έλληνος συμφωνούν indymedia και Χρυσή Αυγή !!! https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=77329


* Το "Κομμουνιστικό μανιφέστο", εκδόθηκε στις 21/2- 6/3 του 1848, με εντολή της Communist League, μιας οργάνωσης "Γερμανών" μεταναστών, οι οποίοι είχαν συναντήσει το Μαρξ στο Λονδίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: