19/4/16

Άρχισαν να «ξυπνάνε» ακόμα και οι γυφτοσκοπιανοί

Ψευτομακεντόνσκι διανοούμενοι, μιλώντας στην Τ/Ο NOVA των Σκοπίων ζήτησαν χθες από την υπηρεσιακή κυβέρνηση της χώρας τους , να απαγορεύσει αμέσως τη δράση των ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» του Σόρος και να θέσει εκτός νόμου το Ίδρυμα.
Ξύπνησαν και οι γυφτοσκοπιανοί, που γουστάριζαν το ΝΑΤΟ και τις «ευρωατλαντικές δομές». Εδώ σε εμάς ,που όλοι κοιμούνται, ούτε οι «Έλληνες Εθνικιστές», ούτε ο «Αρχηγέ μου», δεν έχουν ζητήσει καν τον φορολογικό έλεγχο της δράσης του Ιδρύματος της «Ανοιχτής Κοινωνίας» και των ΜΚΟ που υποστηρίζει , ούτε κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά για να ζητήσουν την εισαγγελική έρευνα της σχέσης των ΜΚΟ του Σόρος με τους λαθρέμπορους ανθρώπων, που κουβαλάνε τους απρόσκλητους, και τους αλληλέγγυους.
Βέβαια, τους έχω προτείνει και να καταθέσουν πρόταση νόμου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να τεθεί εκτός νόμου ο Βαχαμπισμός αλλά πέρα βρέχει.
Προς το παρόν κάνουν «λιτανείες» για τους πράκτορες της Εβραιοκρατίας, Πολυζωίδη, Μακρυγιάννη, και Ξάνθο.

2 σχόλια:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Σπυρο στο ειχα πει και στην εκπομπη σου στο ΕΚ ραδιο.
Πρεπει ολοι να αφυπνισουν τον κοσμο και να τον ενημερωσουν σχετικα με το τι ειναι οι ΜΚΟ και τι σκοπους εξυπηρετουν. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ !!!!
Αν ηξερε πως τα λεφτα του πανε στους πολιτικους μεσω διαδρομων χρηματοδοτησεων ΜΚΟ .
Και αν ηξερε ποιος ειναι απο πισω και πως οι ΜΚΟ του καταρουν το κρατος του το συνταγμα του την υποσταση του .... Τελος παντων πολλα δεν ξερει ο κοσμος αλλα δεν βλεπω και κανεναν να ενημερωνει να αφυπνηζει να κανει καμπανια ενεντιων του ''εχθρου''.
Μονο μαλακιουλες εξ απαλων ονυχων ....

Ανώνυμος είπε...

Ουτε προπαγανδα κατα των Οβρεικων δομων (ΜΚΟ-Τραπεζων κλπ) δεν μπορουν να κανουν οι παιδαραδες της ΧΑ. Μονο τους παγκους του Αχμετ αναποδογυριζαν για να μη βλεπει ο κοσμος τον πραγματικο εχθρο....Και χολωνονται οταν τους το λες.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...