18/4/16

«Ατυχίες» και «επιτυχίες»

Οι εθνικιστές δεν είναι ούτε Φιλελέ, ούτε Νεοφιλελέ

Ο Μαρτυριάρης ντε Σάντ, που μας απεκάλυψε τις απόκρυφες «τελετές» των μεμυημένων, δημοσίευσε, το 1791 τις «ατυχίες της αρετής». Για αυτό έβαλα τον τίτλο , «Οι ατυχίες των Ελλήνων Εθνικιστών», σε παλαιότερη ανάρτηση για να κάνω πλάκα με τις « επιτυχίες».

Ακριβώς όπως έπεφτε από βιασμό σε βιασμό η δύστυχη Ζυστίν του Σαντ, οι «έλληνες εθνικιστές», οι επιτυχημένοι Χρυσαυγίτες, πέφτουν από ατυχία σε ατυχία. Τη μια, φιλοδοξούν να «γράψουν Ιστορία», και ξοδεύουν τους περιορισμένους πόρους του διωκομένου Κινήματος τους, για να βγάλουν και περιοδικά που υμνούν και εξυμνούν, ως δήθεν εθνικά πρότυπα, τους υπαλλήλους και πράκτορες της ξενοκρατίας, τους Μακρυγιάννηδες, τους Ξάνθους και τους Πολυζωίδηδες. Και από εθνικιστές καταλήγουν χειροκροτητές των πρακτόρων. Ατυχία.
(Να μου πεις εδώ κοτζάμ Μουσολίνι ήταν πράκτορας του ΜΙ5).

Μετά, άλλη «ατυχία». Ως καλοί «εθνικιστές», ορισμένοι τα βάζουν με τον κρατισμό (των αριστερών), και θέλουν λιγότερο κράτος και ιδιωτική οικονομία, ακριβώς όπως οι Εβραίοι τραπεζίτες. «Εθνικιστές», που δεν είναι «αριστεροί» αλλά πολύ δεξιοί, μέχρι Φιλελέ και Νεοφιλελέ, και καταλήγουν να φωνάζουν ζήτω του Ρότσιλντ, όπως ο Μάκης ο Φιλελέ.

Όπως έχω γράψει ξανά δεν αρκεί η γύμναση των μυώνων για να γίνει κανείς εθνικιστής . Ούτε φυσικά καλλιεργείται ο πατριωτισμός με την ανάγνωση των εγχειριδίων του" καλού προδότη", που συνιστούν η ξενοκρατία, η εβραιοκρατία και η Στοά. 

   Ο πατριωτικός, είναι τρίτος δρόμος. Και είναι δύσβατος και κακοτράχαλος. Θέλει κόπο, μόχθο, αρετή και τόλμη.

Και δεν είναι ο κάθε «Mein Führer» και κάθε «viva il duce», αληθής Πατριώτης. Το αντίθετο θα έλεγα.

16 σχόλια:

vinyl-djs είπε...

Σας θυμίζω τί γράφατε τις παραμονές των προηγούμενων εκλογών κε Σπύρο:
"Η Ελλάδα που μας ενώνει, ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Όλοι όσοι σε προηγούμενες εκλογές ψήφισαν «για την Πατρίδα» , όσοι ψήφισαν ενάντια στη «διεθνή τραπεζιτική μαφία», και τη Χούντα των Ρόθτσιλντ , όσοι «εξαπατήθηκαν στο παρελθόν από τον Καμένο και τον Καρατζαφέρη, πρέπει να ψηφίσουν τώρα Χρυσή Αυγή σε μια Πατριωτική Πανστρατιά, σε έναν Εθνικό Συναγερμό, για μια Ελεύθερη Ελλάδα.Για Εθνική Ανεξαρτησία-Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη."

http://deltio11.blogspot.gr/2015/09/blog-post_67.html

Ανώνυμος είπε...

χάνεις τελείως το νόημα. δεν θα υπάρξει εθνικιστικό κόμμα ποτέ στην Ελλάδα που θα πάρει πάνω από 10% και αυτό είναι η ουσία. και να γινόταν αυτό τότε το σύστημα θα τους έθετε εκτός νόμου. αυτήν την στιγμή το πρόβλημα δεν είναι τί πιστεύει η χρυσή αυγή για τον ξάνθο.

αυτά που λες θυμίζουν τους ανθενωτικούς τής Πόλης το 1453 οι οποίοι αντί να πιάσουν τα όπλα για να αμυνθούν, ανοίγανε δογματικές συζητήσεις και κατηγορούσαν τον Παλαιολόγο ως αιρετικό παρακαλώντας να μπουν οι τουρκοι διότι "καλύτερα φακιόλιον τουρκικόν παρά λατινικήν καλύπτραν". Το ίδιο ακριβώς κάνεις αυτήν την στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

http://24.hu/elet-stilus/2016/04/08/101-tipp-peniszhosszabbitasra/

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον από πάνω Σπύρο. Αυτά που γράφεις είναι απολύτως σωστά (από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, γιατί φυσιικά δεν έχω κάνει την ίδια σε βάθος έρευνα με σένα). Αλλά στην προκειμένη περίπτωση, μας θυμίζουν τις συναρπαστικές εκείνες συζητήσεις του ύστερου Βυζαντίου, σχετικά με το φύλο των Αγγέλων η με το μήκος των φτερών τους. Καλώς η κακώς, αυτή τη στιγμή η Χ.Α. ενσωματώνει το μέγιστο κομμάτι των εθνικιστών στην Ελλάδα, έστω και αν πολλοί είναι πλανεμένοι σε τέτοια ζητήματα (Λογικό εφόσον δεν είχαν ποτέ την ευακαιρία, τη δυνατότητα, η τα ερεθίσματα να εντρυφήσουν σε αυτά). Κανείς δε λέει, ότι οι εθνικιστές πρέπει να αποδέχονται δογματικά, οτιδήποτε υποστηρίζει η Χ.Α. Αλλά η κριτική πρέπει να ασκείται φειδωλά και πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα και τις θέσεις της στα όζοντα σημερινά προβλήματα. Όπως το 100% που επισημαίνεις πολύ σωστά. Η η απαράδεκτη συνθηκολόγησή της, μετά το μαρς της Ασφάλειας. Με αποτέλεσμα, να διατηρείται το σύνολο του εθνικιστικού κινήματος σε καταστολή. Αλλιώς, ο εθνικιστικός χώρος κινδυνεύει να διασπαστεί, προς όφελος του αντεθνικού, προδοτικού καθεστώτος. Τα υπόλοιπα μπορούν να διευκρινιστούν, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Επίσης δε μου απήντησες, αν και πότε βαπτίστηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ανώνυμος είπε...

....Σπυρο είτε τα έχεις χάσει είτε έχεις πάρει εργολαβία....εισαι εκτός ΧΑ και δεν πρόκειται να μπεις ....λόγω των επιλογών που έχεις κάνει ολα τα χρονια (ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ).....ολα αυτά τα ελλασονα περί Μακρυγιαννη ,Ξανθού...δεν ειναι σοβαρή αντιμετώπιση...και φανερώνουν την έλλειψη επιχειρημάτων εναντίον της ΧΑ...ΤΟ 100% του Μιχαλολιακου ειναι σωστό για να αποτρέψει αλεξιπτωτιστές στην ΧΑ...και ειναι και η ουσία.....οι διάφορες πατριωτικές κινήσεις που βγαίνουν για να κόψουν την ΧΑ δεν έχουν ψωμί..θα μείνετε εκτος βουλης και εκτος νυμφώνος...

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα από όλα θέλει μυαλό και όταν ο κομπλεξικός αρχομανής εχει μαζεψει γύρω του μυαλά τύπου Γερμενή τί να περιμένεις...
Και οταν λενε οτι ο.στρατηγός ειναι το επιτελείο του δες τί έχει μαζέψει για επιτελείο τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο.
Μια χαψιά θα τους κάνουν οι τοκογλύφοι όλους αυτούς και οι λεονταρισμοί είναι θέατρο.

Ανώνυμος είπε...

@Δευ Απρ 18, 08:25:00 μ.μ.

Ενώ όσους είχε μαζέψει ο περιστερο-χεσμένος ήταν καλύτεροι;
Δεν είδες πόσοι τού έμειναν...
Los Poulos!!!

Ξανά και ξανά!!!

Ανώνυμος είπε...

ο περιστεροκουραδοχεσμενοs ο πανοπουλοs η κλαρα και το κολαγονο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ο "πάνσοφος" αρχηγός σας τα ξέρει όλα και δεν κανει ποτέ λάθος.
Είναι το τέρας την γνώσης και της επιστημης για αυτό βαράτε προσοχές στον φύρερ σας.
Και οσοι δεν το βλέπουν αυτό είναι πράκτορες,προδότες κλπ
Ρε άντε να χαθητε ζώα .

Ανώνυμος είπε...

Ζώο Είσαι και Φαίνεσαι!
Να πας να χαθείς, εσύ!

Για να κόψει ψήφους από τη Χ.Α.,
το διεφθαρμένο σύστημα ξεθάβει
και ξεπλένει τον κωλοτούμπα.

Μέχρι και στον Κωστόπουλο εμφανίστηκε...

Καλόπαιδα του κωλοτούμπα:
Όσα και να γράψετε κατά της Χ.Α.,
πάλι ΜΑΥΡΟ θα φάτε στις επόμενες εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Απο γενοφάσκια σου ησουν με τον φύρερ πρίν μήπως έτρωγες σανό στο σανοπωλείο του κωλοτούμπα.
Δεν μου φαίνεσαι για καθαρόαιμος καιάδας εσύ.
Απο αλλού κρατάει η σκούφια σου.

Ανώνυμος είπε...

Eσύ, πάντως, είσαι καθαρόαιμος Μ@Λ@Ξ!!!

Και η σκούφια κρατά από ΣΚ@Τ@!!!

Ανώνυμος είπε...

@Παρ Απρ 22, 07:11:00 μ.μ.

Καλόπαιδα του κωλοτούμπα:

Όσα και να γράψετε κατά της Χ.Α.,
πάλι ΜΑΥΡΟ θα φάτε στις επόμενες εκλογές!

Ανώνυμος είπε...

Παγαινε στο Αττικό πάρκο διάλεξε ένα κλουβί με ζώα και μπές μέσα μόνιμα.
Αλλά όχι στις μαϊμούδες έχουν παραπάνω μυαλό από εσένα και θα σου κάνουν πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Κλουβί, μαϊμούδες...

Όλοι οι γιούφτοι
θα ψηφίσετε Κωλο-Τούμπα
ή μόνο εσύ, Ταμτάκο;

Ανώνυμος είπε...

@Δευ Απρ 25, 01:08:00 π.μ.

Άντε να πουλήσεις κανένα κιλίμι
και παράτε τις...μαϊμουδιές...