22/4/16

Αμέρικαν εξπρές από το Ριάντ στο Σεράγιεβο

Τίποτα δεν μένει μυστικό πιά. Ούτε τα σούρτα-φέρτα του διευθυντής της CIA . Ο Τζων Μπρέναν μετά το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου συναντήθηκε με τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών από έξι αραβικά Κράτη με στόχο «το συντονισμό των προσπαθειών στις συγκρούσεις στο Ιράκ, τη Συρία και την Υεμένη»,πήγε ξαφνικά στο Σαράγεβο.

  Η επίσκεψη δεν ανακοινώθηκε και ανώνυμες κυβερνητικές πηγές της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης είπαν σε δημοσιογράφους ότι συναντήθηκε με τους επικεφαλής της «Αντιτρομοκρατικής». Χθες και προχθές η Ιντερπόλ έλκανε μια θεαματική επιχείρηση στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, την Κροατία, την πΓΔΜ, το Μαυροβούνιο, τη Σερβία και τη Σλοβενία, αλλά όχι στο Κόσσοβο και επιστράτευσε 5000 αστυνομικούς εκτός από τους δικούς της.
Αφού έκαναν ελέγχους σε 43000 άτομα συνέλαβαν 14, και βρήκαν 40 πυροβόλα όπλα, έξι κιλά εκρηκτικών, 11 χειροβομβίδες και 1.300 σφαίρες. Έπιασαν ακόμα 52 κιλά χασίσι, 14,5 κιλά λαθραίου χρυσού και 250.000 ευρώ σε μετρητά.

Ο στόχος του Μπρέναν στο Σεράγιεβο δεν ήταν να κλείσει ο Βοσνιακός διάδρομος για όπλα και χρήματα για τους τρομοκράτες που δρουν στην Δ. Ευρώπη. Αυτός ήταν και ο στόχος της δράσης της Ιντερπόλ. Τα όπλα , και τα εκρηκτικά που κατασχέθηκαν στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη επρόκειτο να πάνε κατευθείαν στα χέρια του Ισλαμικού Κράτους στη Δυτική Ευρώπη.

Στόχος του Μπρέναν ήταν να ζητήσει να εμποδιστεί κάθε δραστηριότατα των Σιιτών, με βάση τα στοιχεία που του έδωσαν στο Ριάντ.
Οι αμερικανοί δεν ανησυχούν για το «λαθρεμπορίου όπλων από την Τουρκία»ουτε για την αυξημένη και πολύ αρνητική δραστηριότητα της Τουρκίας στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αλλά και στα Βαλκάνια αφού οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας πιέζουν την Ευρώπη δημιουργώντας ένα κύμα προσφύγων προκειμένου να αποσπάσουν τις παραχωρήσεις που θέλουν από τη Γερμανία.

Φυσικά οι ΗΠΑ, ζήτησαν από τον Ιζετμπέκοβιτς συγκεκριμένες δράσεις «για να βρεθούν οι αποθήκες οπλών των Ισλαμιστών», να διακοπή η ροή των κονδυλίων μέσω της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και μέτρα ελέγχου των ισλαμικών ομάδων και την διακοπή της θρησκευτικής προπαγάνδας που αναπτύσσεται ανενόχλητα.
Αυτές οι δράσεις που συντονίζονται από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία ,που είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ θα συνεχιστούν απλά θα πρέπει να γίνουν και μερικές συλλήψεις τωρα που φωνάζουν οι εφημερίδες των ευρωπαίων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ !


ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

ΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ...ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΛ.ΑΣ (εαμ) ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ... ΥΠΗΡΕΤΕΙ



Σύνταγμα της Ελλάδος, Άρθρο 29: (Πολιτικά κόμματα), Παράγραφος 3: «Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος στους δικαστικούς λειτουργούς και σε όσους υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας».



Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ (συνδικαλιστικού των αστυνομικών) έγινε τις προηγούμενες μέρες. Κι αν νομίζετε πως το αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο τρόπος αντίδρασης των αστυνομικών στην επερχόμενη αντιλαϊκή λαίλαπα –που θα σαρώσει και τους αστυνομικούς-,η στον ξενο εποικισμο, κάνετε λάθος! Άλλα απασχολούν τους προδοτες αστυνομοπατέρες.

Όπως για παράδειγμα, η αποφυγή οποιασδήποτε σχέσης του εργατοπατερικού τους οργάνου με την… Χρυσή Αυγή.

Ιδού τι αναφέρουν στην… αγωνιστική ανακοίνωσή τους: «Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να επιστήσει την προσοχή όλων όσον αφορά τη θέση της Ομοσπονδίας μας έναντι του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Προκειμένου να μην υπάρχουν περιθώρια παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, καθίσταται σαφές ότι ως συνδικαλιστικό κίνημα δεν διατηρούμε καμία σχέση επικοινωνίας και συνεργασίας.

Σε περίπτωση δε που επιχειρηθεί εκ μέρους εκπροσώπων της τούτο, οφείλουμε με σαφή τρόπο, σεβόμενοι το συνδικαλιστικό μας ρόλο, να εκδηλώνουμε την αντίθεσή μας και να μην επιτρέπουμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο την καπηλεία των αγώνων μας από ανθρώπους οι οποίοι δεν πιστεύουν στο συνδικαλιστικό ιδεώδες».

Ανώνυμος είπε...

Για αλλη μια φορα οι γνωστοι τσατσοι κατα της Αστυνομιας.
Τα τρολαρισματα σας καταληγουν βαρετα.
Συνεπεις βεβαια στην αποστολη σας στα κεντρικα.

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/22VTFDs

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...