10/4/16

Αγάντα Γκρουέφσκι

Ηρωική άμυνα των Σκοπιανών στην επίθεση των Σόρος

Ορδές σουνιτών και αλληλέγγυων , υποστηριζόμενες από τηλεοπτικές κάμερες, επιτέθηκαν σήμερα σε τρία σημεία της μεθορίου.
Ο Ακρίτας της Ευρώπης, και επικεφαλής του διαμετακομιστικού κέντρου της Γευγελής Ζόραν Λαζαρέφσκι, ανακοίνωσε ότι τρία τάγματα, « από 500-700 άτομα, επιτέθηκαν ταυτόχρονα και προσπάθησαν να διασχίσουν τα σύνορα, καταστρέφοντας το φράχτη. Η έγκαιρη αντίδραση της αστυνομίας μας, με δακρυγόνα και Κρότου και λάμψης, τους εμπόδισε τους εισβολείς. Η κατάσταση στα σύνορα, είναι πλέον σταθερή και ήρεμη».

Ο Γκρουέφσκι, είναι πλέον ντεφάκτο ο πρόμαχος της Ευρώπης απέναντι στο στο Τουρκο-Συριζοσκυλολόι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι γυφτομπατσοι σκοπιανοι παραβιασαν τα ελληνικα σύνορα κ ο jony walker κανει το κινεζο.????
κ δεν εχουμε δει τιποτα ακομα από το θιασο που παριστανει τη κυβερνηση

XL είπε...

Από σένα ρε φίλε;
Και γιατί πρέπει να περάσουν από το φράκτη όταν έχουν άλλα 253 km μεθόριο;

soulis είπε...

Μπραβο και παλι μπραβο στους πατριωτες σκοπιανους που αμυνονται του παυτιου εδαφους.
Φολα στα τροτσκιστκα κομμουνια του συριζα και στους κωλοελληνες που τους ψηφισαν.

Ανώνυμος είπε...

Ο jony walker δεν κάνει τον Κινέζο!
Διαμαρτυρήθηκε!!! Όχι όμως γιατί παραβιάστηκαν τα σύνορα, αλλά
ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μην ειστε αφελεις ολα ειναι στημενα,και οι απογονοι του μεγαλου Αλεκου οι σκοπιανοι εκτελουν εντολες της νεας ταξης,το ιδιο κανουν ολοι οι κωλοευρωπαιοι γιατι θελουν να εγλωβισουν στην Ελλαδα εκκατομυρια λαθραιους κοπρους για να μας αποτελειωσουν γρηγορα,τα σχεδια τους ειναι αυτα,και κανενας ηγετης της Ευρωπης δεν ειναι πατριωτης,ολοι σκιαχτρα και μαριονετες ειναι,για δειτε την πολιτικη τους απεναντι στους λαους του και τοτε θα καταλαβετε τι πουσταραδες ειναι ολοι,απλα τωρα με το δηθεν προσφυγικο καποιοι εκ του ασφαλους ενδιαφερθηκαν και καλα να διαφυλαξουν τα παπαροσυνορα τους οι γελειοι,λιγο πριν κανεις δεν μιλουσε,οταν ομως δοθηκε η εντολη μπλοκαρετε την Ελλαδα να την πνιξετε γιατι βιαζομαστε επειδη τα σχεδια μας πανε κατα διαολου,τοτε ξεπηδησαν οι γνωστοι ηρωες που θαυμαζουμε μερικοι ως γεννετης μαλακες χωρις να βλεπουμε απο πισω απο την κουρτινα τις πουστιες τους...