16/4/16

Οι επιτυχημένοι Πεμπτοφαλαγγίτες

Θέλουν τάχα να γράψουν για τη Δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη από το καθεστώς των «ξενόδουλων», αλλά στην ουσία παινεύουν το ξενόδουλο κάθαρμα, τον πράκτορα των άγγλων Πολυζωίδη, τον εκδότη της εφημερίδας των Αγγλων «Απόλλων», που υποστήριζε τη συμμορία της Υδρας και τον οποίο το καθεστώς των Ξενόδουλων τον εμφανίζει ως αμερόληπτο «δικαστή».
Και τι λένε οι «πεμπτοφαλαγγίτες» της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής .
 «Ο Πολυζωίδης είχε σχηματίσει ακλόνητη δικανική πεποίθηση ότι οι κατηγορούμενοι ήταν αθώοι».
Μέλι στάζουν οι πεμπτοφαλαγγίτες για τον πράκτορα. Και υποδεικνύουν στους 100% εθνικιστές που τους διαβάζουν και τους πιστεύουν 100% ότι τα καθάρματα οι πράκτορες, οι δολοφόνοι του Καποδίστρια ήσαν, «καλοί άνθρωποι».
Ακριβώς με το ίδιο κόλπο θυμήθηκαν ότι «Σαν Σήμερα : “Φεύγει” ο ιδρυτής της Φιλικής Εταιρείας, Εμμανουήλ Ξάνθος» για να επαναλάβουν τα ψέματα της Ξενοκρατίας ότι τάχα επισκέφθηκε τον Καποδίστρια, ο οποίος αρνήθηκε τάχα να αναλάβει την αρχηγία της επανάστασης που Εκείνος οργάνωσε.
Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής εξυπηρετεί και υπηρετεί κατά τον τρόπο αυτό την Ξενοκρατία και την Ιστορία της. 100%

ΥΓ. Ο κ. Μιοχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή εφόσον το επιθυμούν πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις γραμμές του από τους ιδεολογικούς πράκτορες του Εχθρού και να οργανώσει μια μελέτη των απομνημονευμάτων του ψεύτη και ρουφιάνου Μακρυγιάννη.

6 σχόλια:

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ είπε...

"ANTI AMAZON"
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016
ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ~ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ

"....ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ~ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΡΥΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...."

ΕΔΩ:
http://anti-amazon.blogspot.gr/2016/02/blog-post_4.html
ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://anti-kentauron.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΠΑΚΗS ΚΑΙ ΑΞΕL LTD



ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ


ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ


FRANSOUA - ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ - ΠΑΡΤΑΛΟΜΕΟ




" ΡE, ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΚΛEΨΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ; "

Ανώνυμος είπε...

Παντως ,Σπυρο, η ΧΑ δεν σε θελει ..και απο καποιο σημειο και μετα κερδιζει απο το κολλημα που εχεις..πες και σε κατι αλλους 'εθνικοσοσιαληστες του ass ' ,οτι η ΧΑ δεν μασαει με Πεκλαρηδες και τετοια παρομοια...σημερα δε , ειδα και δημοσκοπηση που ειχε την ΧΑ τεταρτη μετα το ΠΑΣΟΚ...τοσος φοβος ποια ;;; ημαρτον

Ανώνυμος είπε...

Με κούρασαν τόσο πολύ τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ σου, που δε διάβασα το κείμενο...

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/jfpbjme

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο βλέπουμε και την επιστροφή του Καρατζαφέρη,
προβαλλομένου μάλιστα ως δήθεν… «αναγεννημένου».

Στην πραγματικότητα φυσικά, το νέο του απόκομμα δεν είναι κάτι άλλο από το ΛΑΟΣ (ότι έχει μείνει από αυτό) με την προσθήκη του εξής ενός, του Μπαλτάκου. ΛΑΟΣ + Μπαλτάκος = «Εθνική Ενότητα».

Επενδύουν όμως στην «κοντή μνήμη» του κόσμου.
Νομίζουν ότι έχουμε ξεχάσει όλα τα πολιτικά αίσχη τους.
Όχι μόνο τα σχετικά «πρόσφατα» με τα μνημόνια κλπ, αλλά και τα παλαιότερα.

Πόσος κόσμος άραγε θυμάται ποιος είναι ο πολιτικός στην Ελλάδα που έχει ανοίξει το δρόμο για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων;
Μήπως νομίζουν ότι είναι ο… Τσίπρας; Όχι φυσικά! Ο Τσίπρας το έφερε τώρα.

Αλλά η πρωτοβουλία δεν ήταν δική του. Η πρωτοβουλία για την «είσοδο» αυτού του συμφώνου στην πολιτική ζωή της χώρας ανήκει δικαιωματικά και αποκλειστικά στο Γιώργο Καρατζαφέρη.

Αυτός άνοιξε το δρόμο για το σύμφωνο συμβίωσης όταν περίπου μια δεκαετία πριν
(πολύ πριν πάρει κάποια επίσημη θέση για το θέμα ακόμη και… η Αριστερά),
είχε συναντηθεί επισήμως με το Βαλλιανάτο, για να δηλώσει τη θέση του ΛΑΟΣ για την ψήφιση ενός συμφώνου συμβιώσεως μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Το ΛΑΟΣ ήτανε πρώτο κόμμα που είχε πάρει θέση υπέρ του ζητήματος 10 χρόνια πριν… τους Τσίπρες και τους Κούληδες.

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...