12/4/16

Παράταση

Ο «αριστερός» Θίασος δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από τους «δεξιούς» δανειστές, γιατί η εβραία του ΔΝΤ επιμένει να ξεζουμίσει τους πολλούς που ψήφισαν τούς Αξέλ Τσιπρά & Co, για να βγει το πλεόνασμα παρά τις δαπάνες για τους λαθραίους, και οι διαπραγματεύσεις του Χίλτον διεκόπησαν χωρίς συμφωνία στις 2 τα ξημερώματα.
Ο επόμενος γύρος θα γίνει στην Ουάσιγκτον, στις 15-17 Απριλίου στο περιθώριο της εαρινής συνόδου του «Ταμείου».
Ο Απρίλιος για την «αριστερή» τσογλανοπαρέα, που επιμένει να κάθεται σε υπουργικές καρέκλες και να χρησιμοποιεί υπουργικά αυτοκίνητα θα είναι πολύ δύσκολος.

ΥΓ. Και τα κομμούνια που είναι άθρησκα δεν έχουν να προσβλέπουν σε Ανάσταση.

3 σχόλια:

soulis είπε...

Κι ομως ρε Σπυρο κατι περιεργο πρεπει να γινεται.
Θελαω να πω οτι δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι οι εβραιοι στα κεντρικα ενω στα φανερα τους πιεζουν υπογειως πρεπει να τους βοηθανε με καποιο τροπο αδιορατο σε μας .
Αλλιως πως εξηγειται οτι αντεχουν ;. Αυτα τα σουργελα θα ειχαν καταρρευσει οικονομικα εδω και μηνες με την πληρη διαλυση καθε παραγωγικης δραστηριοτητας και ειδικα με την τρομερη επιβαρυνση των λαθρομεταναστων ενα χρονο τωρα.
Αφου τους θελουν και για να αποδιαλυσουν τον οικονομικο και κοινωνικο ιστο της χωρας αλλα και σαν πολιορκητικο κριο ωστε με τους μουσουλμανους λαθρομεταναστες να διαλυσουν και τα υπολοιπα ευρωπαικα εθνη και λαους που αντιστεκονται.

Ανώνυμος είπε...

ρωτάει ο χατζηνικογλου εχθες τον περιστεροχεσμενο, θα συνεργαστείτε με μνημονιακο κομμα;
κ απαντα ο αθεόφοβος, μοιαζω με καραγκιοζη;????????
χαχαχαχαχαχαχα
ανεπανάληπτος χαχαχαχα, δε μας εμεινε αντερο.
θα στειλει τα λαθρο στην λαττακεια χαχαχαχα
κ ο χατζηπαπαρας εκανε το θυμωμενο.

Ανώνυμος είπε...

Παμε για εξελιξεις...παρε θεση μαχης..

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...