14/4/16

Τό Παράλληλον Ελληνικόν Κράτος

Περιττόν νά επαναλάβω ότι όσο αρνούμαι να ταξιδεύσω μέ τά λεωφορεία «αριστερά», «δεξιά», «κέντρον» και τά παρεμφερή, άλλο τόσον αρνούμαι νά καβαλικεύσω τόν «γάιδαρον» τού διεθνισμού τών κοινωνιστών ή τού διεθνιστικού «εθνικισμού».
Ταξιδεύω μόνον με τό Πνεύμα τού Έλληνος. Με ενδιαφέρουν μόνον τα τεκταινόμενα εντός και περί της Φυλής των Ελλήνων. Οπωσδήποτε όμως υπάρχει η πατρίς, χώρος και γή, όπου έχουν μεγαλουργήσει επί δεκάδες χιλιάδες έτη οι Έλληνες, είτε πρόκειται διά τήν σημερινήν Ελλάδα είτε διά τον ευρύτερον χώρον της Μεσογείου.
Όμως άς συνδράμωμεν εις την διάσωσιν και ανάδειξιν, εν πρώτοις, της σημερινής Ελληνικής Γής. Πρός τούτο προτείνω τήν ίδρυσιν τού Παράλληλου Ελληνικού Κράτους, τού Κράτους Δικαίου.
Ως εκ τούτου αναφέρω τήν κατά τήν γνώμην μου Μεγαλυτέρα Διαπίστωσιν ύστερον της εκλογικής αναμετρήσεως της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Δηλαδή ενώ άπαντα τά της Ελλάδος υπόκεινται εις Διεθνείς νόμους καί τάξιν, εν τούτοις οι Έλληνες αναγκάζονται να ζυγίζονται εις τό εν Αθήναις υπάρχοντα ζύγιν.
Τουτέστιν ενώ δι άπαντας ισχύουν και είναι αρρωγοί οι κατάλογοι τού Παναμά και οι Ελβετικοί τραπεζικοί λογαριασμοί, οι Έλληνες αναγκάζονται εις τα τοκογλυφικά τούνελ της Γκόλντμαν Σάκς, οι οποίοι έχουν υφαρπάξει την Τράπεζαν Ελλάδος.
Έως λοιπόν το 2016, επιχειρείται τό τελικόν κτύπημα διαλύσεως τού Ελληνικού Κράτους, αφ΄ ενός, διά της ολομετώπου επιθετικής και καταστροφικής επιδρομής τού τοκογλυφικού κόσμου, αφ΄ετέρου δέ διά της εισβολής και επιβολής βαρβάρικων πληθυσμών.
Σκοπός δέ τοκογλύφων και βαρβάρικων πληθυσμών είναι η υφαρπαγή της Ελλάδος χώρας (Καί ως εκ τούτου η εξόντωσις τών Ελλήνων γηγενών όπως καί άλλων Ευρωπαϊκών γηγενών πληθυσμών, κυρίως φίλων της Ελλάδος, τής Ελληνικής Πολιτείας και της Ελληνικής Σκέψεως).
Παλαιότερον είχα αναφέρει διά τήν ανάγκη της Δημιουργίας τής Παραλλήλου Οικονομίας εν Ελλάδι. Εις αυτήν συμπεριλαμβάνεται η συγκρότησις Νέου Τραπεζικού Συστήματος καί παραλλήλως ενεργού Εσωτερικού Νομίσματος. Η ανάγκη όμως Ιδρύσεως τού Παραλλήλου Ελληνικού Κράτους, επιβάλλει τήν ύπαρξιν Ελληνικού Στρατού, εθελοντικού.
Αρκεί προς τούτο Ο σημερινός Ελληνικός Στρατός. Επίσης δέ η Ανακίνησις της Παραγωγής Όπλων και οπλικών συστημάτων. Η ανάγκη, επίσης, υποστηρίξεως της γηγενούς Ελληνικής παραγωγικής οικονομίας. Τέλος δέ η Παράλληλος ανασυγκρότησις της Ελληνικής Παιδείας. Αυτό σημαίνει, σύν τοίς άλλοις και τήν Πολιτικήν πορείαν των συμμετοχόντων.
 Δηλαδή ενώ όλοι δυνανται νά συμμετέχουν εις τό υπάρχον οικονομικόν σύστημα, είναι ανάγκη νά απέχουν, λόγου χάριν των εκλογών, αι οποίαι οδηγούν εις τήν διαιώνισιν τού εξαερωμένου καί ανύπαρκτου πολιτικού συστήματος της χώρας-κράτους της Γραικίας των τοκογλύφων.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΕLLA CIAO O BELLA CIAO

ΜΕ ΜΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΜΑΩ



Η Αυστρία χτίζει φράχτη στα σύνορα με την Ιταλία

Η μάχη κατα του λαθροπροσφυγικού δείχνει πλέον να μεταφέρεται προς τη Δυτική Ευρώπη, με την Αυστρία στο ρόλο του δυνατού να σπεύδει μονομερώς να κλείσει τα σύνορά της και την Ιταλία σε ρόλο χώρας πρώτης εισόδου του λαθραίου πέους να κινδυνεύει να αποκλειστεί και βιαστεί αλά ελληνικά.


Η απόφαση των Αυστριακών να ξεκινήσουν να ρίχνουν τα θεμέλια για την ανέγερση φράχτη στα σύνορά τους με την Ιταλία (εν προκειμένω στο πέρασμα Μπρένερ στις Αλπεις, που αποτελεί και τη βασική οδική αρτηρία για τη λαθρομετακίνηση από την Ιταλία στη Γερμανία) έμελλε να στείλει την ιταλική κυβέρνηση στα κεραμίδια.

Αίτημα

Οι Ιταλοί υπουργοί Εξωτερικών, Π. Τζεντιλόνις και Εσωτερικών Αντζ. Αλφάνος, κατέθεσαν χθες αίτημα στην Κομισιόνα, με επιστολή που απέστειλαν στον αρμόδιο επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο (Αναπαυτικα στρωματα και καρεκλες ΑΕΒΕ),

ζητώντας να διευκρινιστεί εάν ο αυστριακός φράχτης στις Αλπεις συνάδει με τους κανόνες λειτουργίας της ζώνης Σένγκεν, με τον υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Σ. Γκότζια, να εγκαλεί παράλληλα τη Βιέννη για κινήσεις που αντίκεινται στο πνεύμα και το γράμμα των ευρωπαϊκών κανόνων αλλά και στη φιλία που συνδέει την Ιταλία με την Αυστρία.

Μεταξύ Ιταλίας και Αυστρίας υπάρχουν σχέσεις φιλίας, αλλά εμείς απαιτούμε να τύχουν σεβασμού οι ευρωπαϊκοί κανόνες, δήλωσε από την πλευρά του ο Ιταλός πρωθυπουργός Μ. Ρέντσης.

Η Βιέννη, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω και τους κλάνει.


Αντιθέτως, θέλει το αργότερο έως την 1η Ιουνίου να είναι έτοιμο το νέο σύστημα σκληρότερων συνοριακών ελέγχων στο πέρασμα Μπρένερ.

Οι Ευρωπαίοι έχουν λόγους να πιστεύουν ότι μετά το κλείσιμο της βαλκανικής οδού οι λαθροπροσφυγικές διαροές θα μεταφερθούν μέσω Λιβύης προς την Ιταλία.

Το δήλωσε ξεκάθαρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντ. Τουσκας, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι το χάος που επικρατεί στη Λιβύη δεν επιτρέπει μια συμφωνία ανάλογη με εκείνη της Τουρκίας.

Περίπου 300.000 λαθρομετανάστες εκτιμάται ότι θα βιάσουν φέτος την Ιταλία, αριθμός διπλάσιος σε σύγκριση με πέρυσι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΑΝΘΕΙ Ο ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


ΑΣΥΛΟ ΕΣΕΙΣ?

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΕΙΣ


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΡΑΠΗΣ ΑΣΥΛΙΑΡΗΣ ,ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ


Προσπάθησε να πουλήσει πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα



Αργά χθες Τετάρτη το βράδυ, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου συνέλαβαν έναν mafiozo υπήκοο Σουδάν στον οποίο έχει χορηγηθεί mafioziko πολιτικό άσυλο από το 2006 απο τους μαφιοζους ανθρωπιστες, ενώ επιχειρούσε να πουλήσει τρία πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Δανίας (=ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ), έναντι ποσού 2.000 ευρώ.



Αγοραστές ήταν τρεις παρασιτικοι λαθρομετανάστες-τουριστες επιδοματων, υπήκοοι Υεμένης και Σομαλίας, που είχαν διαφύγει από το χοτ σποτ του νησιού (ΜΕ ΤΙΣ 77 ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) .

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


ΓΥΦΤΟΣ = ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ


ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ = ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ = ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΓΑΣ



Γυφτικο ζευγάρι έπαιρνε μαϊμού επιδόματα επι 25 χρόνια !


Μαϊμού επιδόματα πολυτεκνίας και αναπηρίας εισέπραττε επί χρόνια ζευγάρι Βρομά, όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα της εαμ ΕΛ.ΑΣ. Το ύψος της ζημιάς για το ελληνικό Δημόσιο και τις τσεπες των νοικοκυραιων υπολογίζεται σε 417.000 ευρώ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η απάτη ξεκίνησε από το 1991 !


Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συνολικά εννέα προσώπων - όλοι Βρομά- που ανάλογα με την περίπτωση αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε γυφτικη εγκληματική διοργάνωση, της απάτης, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας. Σύμφωνα με τη δικογραφία, από την απάτη ζημιώθηκαν το ΙΚΑ, ο ΟΓΑ και η ΓΓ Πρόνοιας.


Ως πρωταγωνιστές κατηγορούνται ένας 44χρονος Βρομάς και η 43χρονη γυφτογκομενα του.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια, όταν η 43χρονη δήλωσε ψευδώς στο Ληξιαρχείο του Τυρνάβου τη "γέννηση" τριών παιδιών -ανύπαρκτων στην πραγματικότητα- τα οποία ...αναγνώρισε ο 44χρονος επιβητωρ της ελληνικης οικονομιας.

Καθώς το ζευγάρι -το οποίο βοσκαει σημερα στους Σοφάδες Καρδίτσας- απέκτησε και δύο βιολογικά παιδιά, αιτήθηκε και πέτυχε τη λήψη επιδόματος πολυτεκνίας.

Δεν περιορίστηκε όμως σ' αυτό. Τα επόμενα χρόνια το ανδρόγυνο φέρεται ότι εφοδιάστηκε με ψευδείς βεβαιώσεις ιδιωτών λαμογια γιατρών, που εμφάνιζαν τα τρία παιδιά φαντάσματα ως ...νοητικά καθυστερημένα, ενώ με τη χρήση των ιατρικών γνωματεύσεων κινήθηκε η διαδικασία για τη λήψη επιδόματος αναπηρίας, πράγμα που επιτεύχθηκε το 2000.


Με την πάροδο των χρόνων κι ενώ οι αντιρατσιστές εισέπρατταν κανονικά τα οικονομικά βοηθήματα, χρειάστηκε να εκδώσουν ταυτότητες για τα τρία ανύπαρκτα παιδιά τους.

Έτσι, επιστρατεύτηκαν ισάριθμες γυναίκες, ηλικίας 28, 24 και 23 ετών, τις οποίες παρουσίασαν ως θυγατέρες τους. Στη διαδικασία αυτή μεσολάβησε ένας 25χρονος μιζαδωρος που εντόπισε τις τρεις υποτιθέμενες κόρες, ενώ ένας 45χρονος εμφανίστηκε ως λαθρομάρτυρας ενώπιον των αστυνομικών αρχών!

Προκειμένου δε να περνούν από διάφορες επιτροπές πρόνοιας που κατά καιρούς τους καλούσαν ώστε να πιστοποιήσουν την αναπηρία των υποτιθέμενων παιδιών τους, ο 44χρονος εμφάνιζε μία 26χρονη, η οποία πάσχει στην πραγματικότητα από νοητική υστέρηση, εξαπατώντας με αυτό τον τρόπο τις Υπηρεσίες!

Η απάτη αποκαλύφθηκε τελικά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας και του ΑΤ Πλατέος Ημαθίας. Μια από τις ταυτότητες είχε εκδοθεί στο Πλατύ, όπου αστυνομικοί εντόπισαν δύο ταυτότητες με διαφορετικά ονόματα αλλά το ίδιο πρόσωπο. Τα άτομα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία έχουν ταυτοποιηθεί, εκτός από μία γυναίκα λουης, αγνώστων στοιχείων.

Ανώνυμος είπε...

Μύθοι και αλήθειες για το Πέος

Οι μύθοι και οι αλήθειες για το πέος ήταν το βασικό θέμα της ομιλίας του Ανδρολόγου- Πρωκτολόγου Ευ. Βενιζέλου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το emmynoskyklos.gr με το κεντρο ερευνών "Πρωκτός,ιοι εντερου ,τσερλα στη συγχρονη πολυπολιτισμική βλενόρροια",

με τη συμμετοχή του Γάλλου Sαδομαζοχολογου-Μασαζολογου Νταβιδ Κοέν και του επικεφαλής της εταιριας προφυλακτικων Κapotica Partners, Παντελιδη Καζαριάν.

Κατά τη διάρκεια της δεκάωρης ομιλίας του, την οποία παρακολούθησαν απο θάλαμο αντιμετωπισης της υπνικής άπνοιας, μεταξύ άλλων, ο καθηγητης Πρωκτολογίας Κ. "Aaron" Σημίτης, ο επιτιμος Eντερολογος Γ. Στουρνάρας και ο καθηγητης Ουρολογιας Γ. Προβόπουλος,


ο καθηγητης Ευ. Βενιζέλος τόνισε ότι «το βασικό πρόβλημα της χώρας δεν είναι το μικρό μου πέος. Είναι το πρωκτοχαλαρό και οπισθόγεμο, πρωτίστως εσωτερικό και όχι εξωτερικό», προσθέτοντας πως

«τα δήθεν ανώδυνα ψέματα καταστρέφουν το πέος. Η αλήθεια μπορεί να μας δώσει μια ευκαιρία ανασυγκρότησης του και ανασήκωσης».

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


ΓΥΦΤΟΣ = ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ


ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ = ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ = ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΓΑΣ



Γυφτικο ζευγάρι έπαιρνε μαϊμού επιδόματα επι 25 χρόνια !


Μαϊμού επιδόματα πολυτεκνίας και αναπηρίας εισέπραττε επί χρόνια ζευγάρι Βρομά, όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα της εαμ ΕΛ.ΑΣ. Το ύψος της ζημιάς για το ελληνικό Δημόσιο και τις τσεπες των νοικοκυραιων υπολογίζεται σε 417.000 ευρώ, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η απάτη ξεκίνησε από το 1991 !


Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συνολικά εννέα προσώπων - όλοι Βρομά- που ανάλογα με την περίπτωση αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε γυφτικη εγκληματική διοργάνωση, της απάτης, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστο ανορθογραφίας. Σύμφωνα με τη δικογραφία, από την απάτη ζημιώθηκαν το ΙΚΑ, ο ΟΓΑ και η ΓΓ Πρόνοιας.


Ως πρωταγωνιστές κατηγορούνται ένας 44χρονος Βρομάς και η 43χρονη γυφτογκομενα του.

Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν πριν από 25 χρόνια, όταν η 43χρονη ,πελάτης του γυφτοδημοκρατικού τόξου, δήλωσε ψευδώς στο Ληξιαρχείο του Τυρνάβου τη "γέννηση" τριών παιδιών -ανύπαρκτων στην πραγματικότητα- τα οποία ...αναγνώρισε ο 44χρονος δημοκράτης επιβητωρ της ελληνικης οικονομιας.

Καθώς το ζευγάρι -το οποίο βοσκαει σημερα στους Σοφάδες Καρδίτσας- απέκτησε και δύο βιολογικά παιδιά, αιτήθηκε και πέτυχε τη λήψη επιδόματος πολυτεκνίας.

Δεν περιορίστηκε όμως σ' αυτό. Τα επόμενα χρόνια το ανδρόγυνο φέρεται ότι εφοδιάστηκε με ψευδείς βεβαιώσεις ιδιωτών λαμογια ανθρωπιστών γιατρών, που εμφάνιζαν τα τρία ασυνόδευτα παιδιά φαντάσματα ως ...νοητικά καθυστερημένα, ενώ με τη χρήση των ιατρικών γνωματεύσεων κινήθηκε η διαδικασία για τη λήψη επιδόματος αναπηρίας, πράγμα που επιτεύχθηκε το 2000.


Με την πάροδο των χρόνων κι ενώ οι αντιρατσιστές εισέπρατταν κανονικά τα οικονομικά βοηθήματα, χρειάστηκε να εκδώσουν ταυτότητες για τα τρία ανύπαρκτα παιδιά τους.

Έτσι, επιστρατεύτηκαν ισάριθμες διαπολιτισμικές απατεώνισες γυναίκες, ηλικίας 28, 24 και 23 ετών, τις οποίες παρουσίασαν ως αντίφα θυγατέρες τους. Στη διαδικασία αυτή μεσολάβησε ένας 25χρονος μιζαδωρος αντιρατσιστης που εντόπισε τις τρεις υποτιθέμενες κόρες, ενώ ένας 45χρονος διαπολιτισμένος εμφανίστηκε ως λαθρομάρτυρας ενώπιον των αστυνομικών αρχών!

Προκειμένου δε να περνούν από διάφορες επιτροπές πρόνοιας που κατά καιρούς τους καλούσαν ώστε να πιστοποιήσουν την αναπηρία των υποτιθέμενων παιδιών τους, ο 44χρονος εμφάνιζε μία 26χρονη , η οποία πάσχει στην πραγματικότητα από νοητική υστέρηση, εξαπατώντας με αυτό τον τρόπο τις Υπηρεσίες!

Η απάτη αποκαλύφθηκε τελικά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας και του ΑΤ Πλατέος Ημαθίας. Μια από τις ταυτότητες είχε εκδοθεί στο Πλατύ, όπου αστυνομικοί εντόπισαν δύο ταυτότητες με διαφορετικά ονόματα αλλά το ίδιο πρόσωπο. Τα άτομα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία έχουν ταυτοποιηθεί, εκτός από μία γυναίκα λουης, αγνώστων στοιχείων.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...