18/4/16

To δόγμα 100% και το δελτίο των 11

Μου γράφει ένας αναγνώστης: «Σας θυμίζω τί γράφατε τις παραμονές των προηγούμενων εκλογών κε Σπύρο: «Η Ελλάδα που μας ενώνει, ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Όλοι όσοι σε προηγούμενες εκλογές ψήφισαν «για την Πατρίδα» , όσοι ψήφισαν ενάντια στη «διεθνή τραπεζιτική μαφία», και τη Χούντα των Ρόθτσιλντ , όσοι «εξαπατήθηκαν στο παρελθόν από τον Καμένο και τον Καρατζαφέρη, πρέπει να ψηφίσουν τώρα Χρυσή Αυγή σε μια Πατριωτική Πανστρατιά, σε έναν Εθνικό Συναγερμό, για μια Ελεύθερη Ελλάδα.Για Εθνική Ανεξαρτησία-Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη». http://deltio11.blogspot.gr/2015/09/blog-post_67.html  
Και απαντώ.

Πολύ καλά το έγραψα. Έκτατε μεσολάβησε όμως το «δόγμα του 100%». Που διατυπώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο.
«Όποιοι δεν είναι 100% με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι 100% εναντίον της! Και είναι «ρουφιάνοι του συστήματος».
Αν μου το είχαν πει πριν φυσικά και δεν θα τους ψήφιζα. Διότι 100% με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημαίνει ότι αποδέχεσαι την αγγλοκρατία, ότι θεωρείς τον επιτυχημένο τοκογλύφο πράκτορα και ρουφιάνο Μακρυγιάννη, ως  εθνικό πρότυπο, ότι πιστεύεις τα ψέματα της Στοάς της Αγγλίας και των δολοφόνων του Καποδίστρια, ότι δήθεν ο Ξάνθος του πρότεινε να αναλάβει αρχηγός της Επανάστασης και Εκείνος αρνήθηκε, και ότι τιμάς ως εθνικό πρότυπο τον πράκτορα των Άγγλων συνωμότη,  Πολυζωίδη.
Αν τα έλεγαν αυτά προεκλογικά φυσικά και δεν θα τους ψήφιζα.
Και οφείλω να σας πω ότι είχα θεωρήσει ως ειλικρινή τα υπομνήματα στην Ανάκριση και δεν περίμενα την επιστροφή στο…. Mein Führer. (Αρχηγέ μου).

5 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Δες το λίγο πρακτικά Σπύρο.
Eίτε μας αρέσει είτε όχι, ΔΕΝ υπάρχει άλλη εναλλακτική (έστω και με την έννοια του "λιγότερα χειρότερο") εκτός της Χ.Α.! ΟΛΑ τα άλλα εθνικιστικά-ελληνικά κόμματα και παρατάξεις είναι στο 0.0%, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΚΡΎΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΠΙΤΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ;
Ασχέτως γνώσης και επίγνωσης της ιστορικής αλήθειας λοιπόν,(που εδώ που τα λέμε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "χαντακωμένη" και θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ- έως και τόλμη θα τολμούσα να πω- για να μπορέσεις να την ανακαλύψεις, και αυτό εσύ το γνωρίζεις καλύτερα από όλους νομίζω), αυτό που πιστευω ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να αμφισβητήσει είναι το ότι ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.

Κοντολογίς, "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου", και αφού ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ "ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α., ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΚΑΤΙ ΘΑ "ΕΧΟΥΝ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ!
ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ "ΑΥΤΟΥΣ" ΑΡΕΣΕΙ Σ'ΕΜΑΣ!

ELEMENTARY MY DEAR WATSON! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου καλέ μου φίλε. Το σύστημα του οβριου είναι το διαιρει και βασίλευε. Όλη αυτή η επίθεση που έχει δεχτεί η Χ.Α.απ όλα τα βοθροκαναλα, και τα καραγκιοζ μπερτε κόμματα είναι για την ύπνωση του λαγού(λαού).Ξεχάσαμε τής εξορίες των αριστερών το κυνήγι πού είχαν, θυμήθηκα επίσης των Χίτλερ, υποχείριο τους ήταν απ αυτούς χρηματοδοτείθηκε και τον φάγανε όταν κάναν την δουλειά τους. (Βλ.Ε.Κ.Τ. ΟΛΟκαυ....α , διαίρεση της Ευρώπης ανατολική , δυτική κλπ, κλπ.).Μην υποτιμάτε τούς παίχτες και μάλιστα μπορώ να πω ότι έχουν όλους του άσσους αυτοί. Αααα επίσης και την ενότητα που λίπη απο μας. Μιλάω για την πλήρη φαγομαρα πού υπάρχει μεταξύ μας και αυτή επίσης καλλιεργειτε από δαύτους μέσω μηχανισμόν πού χρηματοδοτεί η εκάστοτε κυβέρνηση. Όταν σταματήσει ο κόσμος (Έλληνες) να ασχολητε με τα κόμματα τα υπάρχοντα τους γυρίσει την πλάτη και σταματήσει να ακούει τους οποίους μισθοφόρους παπαγάλους του συστήματος τότε μπορεί να αλλάξει κάτι. Απλά θέλω να σας θυμίσω ότι όλοι οι πολιτικοί που πέρασαν απ την χώρα και μιλάω όχι μόνο τα τελευταία 45 χρόνια αλλά και πιο παλιά τι καταγωγής ήταν ??????????? είτε από μάνα ή από πατέρα. Π.χ Ελ. Βενιζ......ς . Αυτά. ΠΡΩΤΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Εσύ αποκαλείς τους μισούς σχολιαστές σου ρουφιάνους, και ο Μιχαλόλιακος αποκαλεί εσένα ρουφιάνο που δε συμφωνείς 100% μαζί του. Τράτζικ.

Ο Θεός σου δείχνει καθρέφτες δηλαδή, και η ύβρις και η άτη σε τυφλώνουν και δεν τους βλέπεις.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι φιλοι, ειναι προφανες οτι και η ΧΑ χειραγωγειτο και κρατουσε υπο ελεγχο θυμωμενους που ενδεχομενως και να ψηφιζαν αριστεροτερα στο παρελθον. Για λογους αγνωστους αλλα που αξιζει να διερευνηθούν, τους χωσανε μεσα με την υποθεση Φυσσα, χρησιμοποιωντας εναν κατα τη γνωμη μου φυτεμενο απο την ΕΥΠ (τον Ρουπακια), σε μια στημενη με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ παρακολουθησεις υποθεση (απο ποιον πηρανε αδεια να παρακολυθουν ενα νομιμο κομμα?). Φαινεται για καποιους λογους η ηγεσια της ΧΑ δεν ηταν διατεθειμενη να συνεργαστει με το Σαμαρα ή τους θυσιασε ο αρριβιστας μονοφθαλμος (αφου ειχαν ηδη εκτεθει με διαφορες πραξεις βιας on camera), μπας και εξευμενισει τον Εβραικο παραγοντα και επιβιωσει πολιτικα. Το μεγαλο ομως προβλημα της ΧΑ σημερα ειναι οτι εχει λουφαξει ενω θα επρεπε να κανει προπαγανδα διαφωτισης σε ολο τον κοσμο γαι υην απατη του τραπεζικου συστηματος. Απο γειτονια σε γειτονια. Δεν μπορουν να σε κατηγορησουν γι αυτο. Εκει ειναι το προβλημα.... Αρα κατι αλλο παιζει.

Ανώνυμος είπε...

http://attikanea.blogspot.gr/2016/04/29.html