22/4/16

ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ !!!

Ήθελα να ξέρω, ή δεν μπορούν να καταλάβουν, λόγω ανικανότητας ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν . 
 Τι σόι διαπραγματεύσεις είναι αυτές πού γίνονται επί ενάμιση χρόνο τώρα, και εμείς, δηλαδή η Ελληνική πλευρά, όλο, βήμα βήμα υποχωρούμε στην επαίσχυντη συμμορία των διεθνών τραπεζιτών.
Στο σημερινό, σημείωμά μου, θέλω να επισημάνω ότι την αδύναμη, ανήμπορη, ανάξια, ή ενδεχομένως μάλλον εκουσίως ενδοτική Κυβέρνηση, πού σήμερα κυβερνάει την Ελλάδα μας, την ‘ Παίζουν’ οι αχρείοι τοκογλύφοι με τις λεγόμενες δήθεν διαπραγματεύσεις. 
 Η τετραρχία ΕΕ, ΕΚΤ, ΟΝΕ, και ΔΝΤ, είναι όργανα των Εβραίων σιωνιστών, δηλαδή της συμμορίας των κακοποιών τοκογλύφων. 
 Όταν ο ένας ‘θεσμός’ συμφωνεί, διαφωνεί ο άλλος και κατ΄αυτόν τον τρόπο μας σέρνουν στην καταστροφή. 
 Το GREXIT πού μας απειλούν είναι ένα μεγάλο ΨΕΜΑ, ποτέ δεν θέλουν να μας αφήσουν από τον θανάσιμο εναγκαλισμό πού μας έριξε ο ολετήρας Σημίτης.
Μία είναι η ΛΥΣΗ έξω από όλους τους κακοποιούς αυτούς ‘θεσμούς΄ και το ΝΑΤΟ, για να σωθούμε. Τόσο απλά. 
 Διότι ο ανυποψίαστος και άπειρος στα οικονομικά θέματα Λαός τρομοκρατείται, όταν ακούει GREXIT, από τους πληρωμένους δυστυχώς έιδήμονες΄ και όλο το εγχώριο άθλιο συμπίλημα.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

5 σχόλια:

John Ionas είπε...

Απολύτως σωστό.

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι δεν υπαρχει ποτε περιπτωση για εξοδο,αυτο απαγορευεται απο το καταστατικο της ΕΕ,ψευδονται οι πολιτικοι συστηματικα υπολογιζοντας στους μη ενημερους πολιτες,σπερνοντας τρομο ψευτικο για να κερδιζουν χρονο.

Ανώνυμος είπε...

άλλη μια απάντηση στο γιατί δεν ανεβαίνει ένα κόμμα σαν την χρυσή αυγή. καμμία σχέση με χαιρετούρες και "ναζιστικά κατάλοιπα", ποιος θέλει πραγματικά να πάει φυλακή το σύστημα όταν οι περισσότεορι τα φάγανε μαζί με τον Πάγκαλο και πολλοί ακόμα περιμένουν τον διορισμό; Το σύστημα δούλευε μια χαρά για τους περισσότερους και γι'αυτό ο κόσμος θέλει επιστροφή στο 2008 και όχι φυλακές και εξεγέρσεις.

Ανώνυμος είπε...

http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2016/04/h.html

http://deltio11.blogspot.gr/2016/04/h.html?showComment=1460518632817#c2684684879404861667

http://deltio11.blogspot.gr/2016/04/h.html?showComment=1460521526600#c447491813200033876

Ανώνυμος είπε...

Εχουν λυσαξει να αποτρεψουν το brexit, το grexit δεν παιζει.
Η ευρωπαικη ενωση εχει γινει σοβιετικη ενωση, οποια χωρα τολμησει να αποχωρησει
θα γινει νεα Τσεχοσλοβακια.
Οι Ελληνες δεν φοβομαστε το grexit αλλα αφησαν επιτηδες να το επικαλουνται οι κομμουνιστες ΜΟΝΟ, μόνο αυτούς δείχνουν τα κανάλια για να εχει να επιλεξει ο λαος ο λαος αναμεσα σε grexit και κομμουνιστες σταλινικους λαφαζανικους και λοιπους, οι οποιοι βεβαιως και δεν προκειται να αφησουν ποτε την νεα σοσιαλιστικη τους πατριδα, οπως δεν την αφησε ο σταλινικος τσιπας.

Κομματα Ελληνοχριστιανικα που εχουν προταση εξοδου απο την σταλινικη ενωση , ως η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, δεν τα ξερει ο Ελληνας , εαν τα γνωριζε ολα θα αλλαζαν οσον αφορα τις προτιμησεις του.
Αυτο το κομμα δεν προβαλλεται απο πουθενα και απο κανενα πατριωτικο ιστοτοπο, ΓΑΙΤΙ;

Εσας ποια ειναι η αποψη σας για αυτο το κομμα κυριε Χατζαρα;
Εκτιμω την αποψη σας και τις γνωσεις γυρω απο τα πολιτικα δρωμενα για αυτο και σας ερωτω, οχι για καποιον αλλο λογο.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...