9/4/16

Α-Π-Α-Τ-Ε-Ω-Ν-Ε-Σ

Η Τράπεζα Κολοσσός των ΗΠΑ, «Wells Fargo & Co», ομολόγησε ότι εξαπάτησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να ασφαλίσει χιλιάδες επικίνδυνα ενυπόθηκα δάνεια , και δήχθηκε να καταβάλει αποζημίωση 1,2 δις δολαρίων.
Ο συμβιβασμός έγινε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν και καλύπτει και τον πρώην αντιπρόεδρο Wells Fargo , Kurt Lofrano. Η Wells Fargo, η μεγαλύτερη στεγαστική Τράπεζα των ΗΠΑ και η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα από πλευράς περιουσιακών στοιχείων, με τον συμβιβασμό «παραδέχεται, αναγνωρίζει και αποδέχεται την ευθύνη για το ότι στο διάστημα 2001-2008 ψευδώς πιστοποίησε ότι πολλά από τα στεγαστικά της δάνεια είχαν τις προϋποθέσεις για ασφάλιση από την Federal Housing Administration.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ειδαμε χθες την παραχωρηση του μανατζμεντ στην κινα του λιμενα πειραια


Ειδαμε προ μηνων τις τριμερεις επαφες κυπρου ελλαδας αιγυπτου


Ειδαμε τον παναχρηστο προεδρο της δημοκρατιας πακη παυλοπουλο,τον απολογητη του εποικισμου της ελλαδας απο βαρβαρες φυλες, να προσκαλει τον παπα στο αιγαιο να κανουν δεηση χριστιανικη στους ...απιστους μουχαμετηδες εποικιστες και στρατιωτες του προφητη σε αποστολη (!)

και να πιπιλιζει ξανα στην προσκληση του ο πακης τα περι αντιρατσισμου ξενοφοβιας και δημοκρατιας ,το σετ γενικα με τις μπουρδες αυτες των αχρηστων πολιτικων που καταστρεφουν την χωρα και την γεμιζουν τριτοκοσμικες μειονοτητες ξαναγυριζοντας στην τουρκοκρατια.



ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ


1.η κινα και η αιγυπτος προεδρε της αναξιας δημοκρατιας σας πακη,τι αραγε καθεστως εχουν;μηπως δικτατοριες;

2. γιατι προεδρε πακη και λοιποι δημοκρατες πολιτικοι δεν βγαλατε αχνα ουτε για τους κινεζους ουτε για τους αιγυπτιους και τις συμφωνιες μαζι τους; ειναι καλες οι δικατοριες οταν συνεργαζεσθε οι δημοκρατες μαζι τους;

3. εσυ προεδρε πακη ,που καθημερινα επιτιθεσαι με αλητηριο τροπο λεκτικα στους συμπατριωτες σου αν σηκωσουν κεφαλι στα λαθραια σκυλια που εμπασες μαζι τους φιλους σου στη χωρα,εσυ που καλις για τους μουσουλμανους,γιατι δεν εβγαλες μιλια για τους κινεζους δικτατορες μεγαλε ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ?


4.η σιωπη σας αυτη δειχνει ενα πραμα,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ,ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΑΣ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ.

5.ο παπαδοπουλος ηταν το προβλημα σας και η δικτατορια,η μηπως το συμφερον σας η κουταλα που χασατε σαν πολτικαντηδες; οπως τωρα το συμφερον σας ειναι να κανετε τους κινεζους με τις ξενες δικτατοριες σαν να μην υπαρχουν;

6. αν ηταν η δικτατορια τοτε γιατι δεν βγαζετε κιχ για τις δυο ανω χωρες;


7. δεν ειστε εσεις το κακο,ο λαος ειναι που σας ακουει και τον βριζετε τον κυνηγατε ,τον διωχνετε και στη θεση του φερνετε αποβρασματα μουσουλμανικα και καθε υπαναπτυκτης χωρας και απο πανω τον τρομοκρατειτε κιολας με την ξενοφοβια και τον ρατσισμο

8. με ρατσισμους κια ξενοφοβιες διαλυσατε την ελλαδα καθαρματα πολιτικοι και εσυ πρωτος πακη παυλοπουλε,φερεφωνο της ατζεντας και των ορολογιων της μασονιας στο δημοσιο λογο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ


ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ?


ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΑΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛ ΝΑΧΓΙΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛ ΜΑΚΤΟΥΜ?

ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ...ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΕΡΑ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖ ΑΛ ΑΡΑΜΠ?


ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΑΣΑ Η ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΕ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΤΑΡ ΚΙΝΑ ?

ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ



ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΝ? Η ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΑΣ?

ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΣΑΣ?