19/4/16

Η Ξενοκρατία, ο Ψαράς, ο Ντέιβιντ Χάρις, ο Μακρυγιάννης και ο Ξάνθος

Όταν λέμε ξενοκρατία, εννοούμε πρώτα και κύρια «Εβραιοκρατία», και εν συνεχεία Αγγλοκρατία και Αμερικανοκρατία.
Πηγή όλων των κακών για το Έθνος και την Πατρίδα είναι η εξάρτηση από τους Εβραίους. Και η εξάρτηση ξεκίνησε με τα δάνεια της Αγγλίας.
Οι δανειστές, που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και ανέτρεψαν τις εθνικές πολιτικές δυνάμεις, μαζί με το τότε μνημόνιο και τη δικτατορία τους επέβαλαν και μια δική τους εκδοχή της Ιστορίας.
Η νόθα «Ιστορία» της Ξενοκρατίας-Εβραιοκρατίας , κατασκευάστηκε για να σκεπαστούν τα ίχνη της προδοσίας, για να συγκαλυφθούν οι πράξεις και οι ευθύνες των «πρακτόρων» και των «ιδιοτελών», για το καθεστώς της εξάρτησης που επεβλήθη στην Ελλάδα και τους Έλληνες, μέσω των δανείων των Ρότσιλντ και της εξαγοράς των ιδιοτελών. Έ
τσι σχεδόν αυτόματα περάσαμε , από την Τουρκοκρατία, που κράτησε 368 χρόνια, στην Αγγλοκρατία, (1824-1947), και αμέσως μετά, στην Αμερικανοκρατία, και τώρα, στην υποταγή στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Όπως ο ψευδομάρτυρας Ψαράς, βρήκε το «καταστατικό» της Χρυσής Αυγής ακριβώς έτσι και ο ψευδομάρτυρας Ξάνθος είναι δημιουργός της Επανάστασης και πήγε να προτείνει στον Καποδίστρια να γίνει αρχηγός. 100% τάλε κουάλε.

Το γελοίο είναι, ότι ο κάθε «χρυσαυγίτης» θεωρεί τον Ψαρά ψεύτη αλλά η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, τιμά τον «πρόγονο» του Ψαρά, Ξάνθο, που τον επικαλείται η Εβραιοκρατία και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας, Ντέιβιντ Χάρις που έδωσε εντολή στο Σαμαρά να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη.

Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής τιμά επίσης τον πρόγονο του Ντογιάκου, τον Πολυζωίδη, τον συνωμότη, τον εκδότη της πατσαβούρας της αγγλοκρατίας του Απόλλωνα, το δεξί χέρι του Μαυροκορδάτου. Ντέιβιντ Χάρις, Ψαράς, Ντογιάκος, έχουν ευθεία και άμεση σχέση με τον Ξάνθο, τον Πολυζωίδη και τον Μακρυγιάννη.

ΥΓ. Μερικοί χαζοί, πάνε να αλλάξουν κουβέντα, γιατί απλά δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν. Κάποιος μου έγραψε για το «τί είναι εφικτό και αν κάτι μπορεί να γίνει κάτι κοινοβουλευτικά». Και λέω ότι είναι απόλυτα εφικτό να πάψεις να προωθείς τα καθάρματα της αγγλοκρατίας ως εθνικά πρότυπα, και να διαπαιδαγωγήσεις σωστά τα μέλη σου και τους οπαδούς σου.
Από εκεί ξεκινάμε. Από το «γνώθι σαυτόν». Οι σκιές του παρελθόντος είναι ο ευκολότερος αντίπαλος.
Αλλά η εξαφάνιση τους θα συμβάλει στην αφύπνης του Έθνους.
 Και αυτό προσπαθώ να κάνω.
Να ρίξω φως, για να σβήσουμε τις σκιές της Εβραιοκρατίας, από το μυαλό των Ελλήνων.   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν υπάρχει ενιαίος εθνικιστικός χώρος στην Ελλάδα και ούτε υπήρξε ποτέ... Και στο παρελθόν αλλά και τώρα, η "κόλλα" που συγκρατούσε τις εθνικιστικές δυνάμεις ενωμένες ήταν ο αντικομμουνισμός!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...