2/4/16

ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ

Η πτώση του «παλλόμενου Φλαμανδού» προοιωνίζει για την πτώση του ετέρου Οβριού, που μπορεί να λέει "όχι" σε εκλογές σε οικουμενική και αλλαγή κυβερνητικού εταίρου, αλλά τα πράγματά τους τα έχουν μαζέψει. Η παράσταση έλαβε τέλος.
Όμως το ζήτημα δεν είναι μόνο η ΑΠΑΛΛΑΓΗ με την απομάκρυνση του θιάσου Άξελ.
Το ζήτημα είναι η αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας και η αλλαγή ρότας. Δεν είναι μόνο η ποιότητα του πολιτικού προσωπικού.

Χρειάζεται άμεση κατάλυση της Ξενοκρατίας, της Πλουτοκρατίας, της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, της Εβραιοκρατίας, και της Βλακοκρατίας, εν ταυτώ .

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέν...κρατιούνται!

Δεν...βάζουν πια φρένο! Τρέχουν να προλάβουν, γιατι δέν ξέρουν τι μπορει να βγει αυριο...|

Ο λόγος για δύο κορυφαία στελεχη του θιασου της για "πρωτοδεύτερη φορα Αριστερά" Κυβερνησης του Αλεξη Ηλιθιου Α', που περασαν κάποιες ημερες "ζωή και κότα", οπως λέει και ο λαός στίς ΗΠΑ!


Έζησαν μεγαλεία στίς ΗΠΑ, οπου πηγαν καλεσμένοι του Ιδρύματος Ωνάση ο Νίκος Φίλης και ο Αριστείδης Μπαλτάς, που μισει την αριστεια,αρκει να μην ειναι για την παρτη του....

Πηγαν στήν Αμερική μαζί με τίς γυναικες τους κι'αφησαν πισω τα συντρίμμια!



Πέταξαν με πτήση business class της γνωστής Εταιρειας British Airways και για τόν λαό που πεινάει στα...(εδω γράψτε οποια λεξη θέλετε εσεις!) παλιά τους υποδήματα!


Οι δύο υπουργοί που τα έγραψαν ολα και ολους ηταν λενε, φιλοξενούμενοι του Ιδρύματος Ωνάση!

θα τρίζουν τα κόκκαλα του αειμνήστου Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποιος άφησε πολλα λεφτα για τήν Ελλάδα ωστε να γίνουν ωφέλημα εργα και οχι για τέτοια ταξίδια αναψυχής και μάλιστα πολυδάπανα.

Εφαγαν,ξανα έφαγαν τα Λουκούλεια γεύματα τους στά γνωστα εστιατόρια The Modern και στο περίφημο Rainbow!



Και ολα αυτά, την ωρα που ο λαός πεινάει!

Και ψάχνει στούς κάδους απορριμμάτων για ενα κομματι ψωμι.

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ και ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Νεφελώδης εἰς τοὺς 0°C ἐν Οὐψάλα.   ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΤ...