8/12/16

Οι χαφιέδες κατεβήκαν σε απεργία

Οι αμερικανοί πράκτορες εγκαταλείπουν την υπηρεσία λόγω «χαμηλού ηθικού»

YΓ1.NSA in Crisis: Low Morale Causing Mass Exodus of Employees Says former National Security Agency director Keith Alexander !

ΥΓ2. Και επειδή βρίσκουν καλύτερους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σχετικά με το 7% της Χρυσής Αυγής που έλεγες και σήμερα στο ράδιο, εγώ επιμένω ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το εκλογικό σώμα και όχι η Χρυσή Αυγή. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει στην Ελλάδα το "ευρύ λαϊκό εθνικιστικό κίνημα". Από την άλλη η Χρυσή Αυγή καλά κάνει και διαχειρίζεται ως θρίαμβο το 7% και την τρίτη θέση μπας και πείσει κανέναν παραπάνω να ψηφίσει. Βλέπεις ότι σε όλες τις χώρες μεγάλο μέρος του λαού αγαπάει την πατρίδα, το έθνος και την γλώσσα, όμως στην Ελλάδα οι νεοραγιάδες όλα αυτά τα βλέπουν "γραφικά", αντιμετωπίζω καθημερινά αυτήν την κατάσταση σε δημόσιες συζητήσεις. Υποτίθεται ότι ο "ξύπνιος" νεοέλληνας δεν ασχολείται με τον "ντεμοντέ" εθνικισμό και πατριωτισμό αλλά ψάχνει το "έξυπνο κόλπο για εύκολο χρήμα", το πρόβλημα είναι τεράστιο. Το όνειρο για μια καλή δουλειά γραφείου είναι προτεραιότητα για τον νεοραγιά.

Ανώνυμος είπε...

Ο πράκτωρ Τζίτζι παραλίγο να πάρει το μαγαζί των δοσιλόγων και ο πράκτωρ Κούλης να μείνει στα αζήτητα.
Ευτυχώς όμως ο ΠΟΤΕ ήταν γερμανικός και τους χάλασε σωτήρια το δίκτυο.
Κούλης über alles

https://m.youtube.com/watch?v=UzQLNTh9g3w

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ......... ΑΛΛΑ
ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΚΕ....
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ..ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. 902.GR: Δεν υπάρχουν αποτελέσματα ….
http://www.rizospastis.gr: Δεν βρέθηκαν δημοσιεύματα…
ΚΑΙ ΣΤΟ GOOGLE ΤΑ ΙΔΙΑ..
ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ «ΜΥΡΤΩ» ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ : Δεν υπάρχουν αποτελέσματα.. ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΞΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ..
ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ…
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ......
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ..

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...