2/6/18

Ο Μιτσκόσκι μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του ζήτησε εκλογές βουλευτικές και προεδρικές και υποσχέθηκε αύξηση των συντάξεων κατά 40%

ΣΚΟΠΙΑ.Το αποψινό αντικυβερνητικό συλλαλητήριο στα Σκόπια του VMRO-DPMNE είχε κόσμο. Πολύ Κόσμο και από νωρίς. Μέγα πλήθος και Μέγα Πάθος.
Δημοσιογραφικές και οι κομματικές εκτιμήσεις μιλάνε για πάνω από 60.000.

Ο Μιτσκόσκι που πρόβαλε το σύνθημα "η Μακεδονία θα νικήσει",
 είπε ότι «το VMRO-DPMNE δεν θα υποστηρίξει την αλλαγή του Συντάγματος προκειμένου να αλλάξει το συνταγματικό όνομα».
 
 Ο Κριστιάν (Ρακόφσκι) Μιτσκόσκι ζήτησε να γίνουν τον Απρίλιο του 2019 μαζί με τις προεδρικές και κοινοβουλευτικές εκλογές με υπηρεσιακή κυβέρνηση τεχνοκρατών που θα αναλάβει 100 ημέρες, πριν την κάλπη και ο πρόεδρος της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής να είναι της αντιπολίτευσης, όπως ίσχυσε το 2016.

Ο Μιτσκόσκι είπε ότι ο Ζάεφ πρόδωσε τις προσδοκίες εκείνων που πίστεψαν τις ψεύτικες υποσχέσεις του και ζήτησε πρόωρες βουλευτικές εκλογές μαζί με τις προεδρικές , «για να δούμε αν οι άνθρωποι συμφωνούν με αυτό που κάνει ο Ζόραν Ζάεφ, και η SDSM». Ο Μιτσκόσκι υποσχέθηκε μείωση του ΦΠΑ, και αύξηση των συντάξεων κατά 40% και υποσχέθηκε ένα καυτό καλοκαίρι με εκστρατεία σπίτι με σπίτι. 

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που διαφωνούν με αυτό που συμβαίνει Η Μακεδονία χρειάζεται μια νέα γενιά πολιτικών που σκέφτονται διαφορετικά, οι οποίοι θα κοιτάνε μακριά, και θα έχουν σαφείς στόχους και όραμα . Η Μακεδονία χρειάζεται μεταρρυθμίσεις με υπευθυνότητα και όχι τις γελοιότητες της SDSM . Και υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι που μπορούν να συμβάλλουν για το καλό της Μακεδονίας. Αλλά για να έρθουν θα πρέπει πρώτα να νικήσουμε τον Ζόραν Ζάεφ», είπε ο Μιτσκόσκι. 

Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ υπήρχαν στην ομιλία του και είπε ότι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν έχουν σχέση με το χωράφια στα οποία φυτεύει χασίσι ο μεταρρυθμιστής Ζάεφ. 

Στη συγκέντρωση έστειλαν τηλε-μηνυματα ο φίλος του Γκουέφσκι Βίκτωρ Όρμπαν και ο Πρόεδρος του Κούλη από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Γιόζεφ Ντολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ