4/6/18

Τα Συλλαλητήρια της 6ης Ιουνίου σε 16 πόλεις για τη Μακεδονία, πρέπει να είναι Αντικυβερνητικά , Αντιχουντικά

Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα , Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, τα Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Κατερίνη, στις 6 Ιουνίου θα πουν ΟΧΙ στην προδοσία, ΟΧΙ στην δικαίωση του παιδομαζώματος, ΟΧΙ στη Νομιμοποίηση της ΝΟΦ, ΟΧΙ στη δικαίωση της Πέμπτης Ολομέλειας του ΚΚΕ.
Δεν έχει σημασία τι θέλουν οι οργανωτές σε κάθε πόλη. Εδώ πήγαμε στο Συλλαλητήριο της Θείας από το Σικάγο. 

Η παρουσία κάθε πατριώτη στα Συλλαλητήρια έχει πολιτική σημασία. 
Πρέπει να πάμε και όσοι μπορούν «οργανωμένα», με δικά μας πανό και ντουντούκες για να φωνάζουμε τα συνθήματα μας. 
Τα Συλλαλητήρια είναι «μετωπικά». Χωράνε και οι «υπερκομματικοί» και οι «Αντιχουντικοί Δημοκράτες».

 Για μας τους Αντιχουντικούς, κάθε συγκέντρωση είναι βήμα καταγγελίας του «προδοτικού Νέο-εφιαλτικού Τόξου» και της Κόκκινης Αμερικανοκίνητης Χούντας Τσιπρά-Καημένου. 

Το «Μακεδονικό», δεν αφορά στον Μεγαλέξανδρο. Το Μακεδονικό αφορά στην προσπάθεια κατοχής της Βόρειας Ελλάδας από τους Γιουγκοσλάβους Κομμουνιστές του Τίτο , σε συνεργασία με το τότε ΚΚΕ, που συνεχίζεται, με τους απογόνους του Τίτο στα Σκόπια και τους κληρονόμους του Βελουχιώτη στην Ελληνική Βουλή.

 Το χουντικό Καθεστώς των νέο-Εφιαλτών προσπαθεί να ελέγξει και να ιδιοποιηθεί τον πατριωτισμό των Ελλήνων και τον Παλλαϊκό ξεσηκωμό κατά των Συμμοριτών προγόνων του Ζάεφ και του Τσίπρα που έκαψαν την Ελλάδα και έκαναν το παιδομάζωμα, προϊόν του οποίου είναι και ο υπουργός εξωτερικών του Κομμουνιστικού απολιθώματος που λέγεται BJRM.
 Και σε αυτό το πλαίσιο οι «νέο-Μακεδονομάχοι» με τις κακές Παρέες , μας συμβουλεύουν και εκ μέρους του Ανθύπατου Τζέφρι για «υπερκομματικές εκδηλώσεις».

 Αυτές οι «Υπερκομματικές πατριωτικές συμμαχίες» είναι «η Δεξαμενή του Σιλωάμ» για να ξεπλυθεί ο Ροζ Πολτός.

 Η δική μας παρουσία πρέπει να δίνει Αντικυβερνητικό, Αντιχουντικό, 
και Αντικομουνιστικό περιεχόμενο. 

Η αμερικανική πρεσβεία μπορεί να θέλει να υποστηρίξουμε την υπεύθυνη «κυβέρνηση» που προσπαθεί όπως λέει και ο Τουρκαλβανός Λιάπης.
 Εμείς δεν θα είμαστε με την Πρεσβεία στο πλευρό του Τσίπρα και του Κοτζιά που δεν τους θεωρούμε σάρκα εκ της σαρκός μας, και δεν του αποκαλούμε Έλληνες, αλλά Εφιάλτες, που θα δικαστούν μετά τις εκλογές για Εθνική Αναξιότητα.

 ΥΓ. Αν οργανώνεται καμιά εκδρομή πέστε το μου να μπω και εγώ στο πούλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ