2/6/18

Δημοσκοπήσεις ΤΚ9 στις οποίες ο Φάντης κερδίζει το ρετσινόλαδο

Η εταιρεία ρώτησε κάποιους γνωστούς της και βρήκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 19,2%. στην προτίμηση των πολιτών ενώ πέρσι είχε 16,8%.

 Ενώ όλοι το βλέπουν από σουπερμάρκετ ως το περίπτερο ότι οι ΕΚΟΥΜΟΥ εξαφανίζονται, και ότι η συσπείρωση τους έχει πέσει στα Τάρταρα, η εταιρεία τους δίνει άνοδο.

 Οπότε απλοί τενεκέδες. Ξεγάνωτοι. 

Το αυτό με το Κίνημα της Φώφης. Έτσι πήρε φόρα ο τενεκές από την Αρκαδία και λέει ότι α γίνει ξανά κυβέρνηση. Τον βρήκαν αλαφροΐσκιωτο οι δημοσκόποι και τον δουλεύουν. 

«Αδιευκρίνιστη ψήφος» και το «άλλο κόμμα» κλπ στο 23% λέει η ΤΚ9 δημοσκόπηση. 

Και ο Κούλης Χαβαναγκίλα, που τρέχει μόνος του στο 29,7%. Ο Κούλης δεν είναι η λύση και το ξέρουν όλοι. Από την μαμά και αδελφή του ως τη Μάρεβα Αχασβήρου ΕΠΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζουν νοθεια,κ.Χατζαρα!! Με 800.000 ελληνοποιήσεις!! Όταν τις τελειωσουν, τότε θα προκηρυξουν εκλογές!! Και απλως "προετοιμαζουν" το πόπολο!! Η Singular Logic τι θα κάνει? Σε ποιανου τα χερια ειναι τώρα?

Γαμώ την Κλιματική Αλλαγη. 37 βαθνούς είχε στο Βερολίνου στις 15 Ιουλίου 1926

 Στις 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 1949 ΠΡΙΝ ΑΠΟ 76 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΝΤΕ ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ