10/6/18

Τελεσίγραφο των Αμερικανών στον «Alexis» για «έργκα ΝΑΤΟ» ονομασία

Ο Αμερικανός φίλος μίλησε. Ο υφυπουργός Εξωτερικών Γουές Μίτσελ που συντονίζει από το παρασκήνιο τον διάλογο του συντρόφου Ζόραν με τον σύντροφο «Alexis», αποφάσισε να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ με την προσωρινή αγγλική ονομασία «Βόρεια Κορέα» ή «Βόρειο Βιετνάμ». «North Macedonia erga NATO», είπαν τώρα από τα Κεντρικά και για το «Ρεπούμπλικα Σέβερνα Ματσεντόνιγια», βλέπουμε. 
Η αμερικανική στροφή, αδειάζει το τρίο Μπελ Κάντο Τσίπρα-Κοτζιά- Καημένου , και δείχνει ότι για την Αντμινιστρέισον, σώθηκε το λαδάκι της Κοινοπραξίας.
Οι αμερικανοί κάλεσαν τον Τσιπρά , «να κάνει το αποφασιστικό βήμα», διότι, «πρέπει να σκεφτεί όλες τις πτυχές και να αναλάβει μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες του». 
Το αμερικανικό τελεσίγραφο, το διαβίβασε στον Ζάεφ αυτολεξεί, ο μουσάτος πορτ παρόλ της κυβέρνησης.
Οι τηλε-Παπαγάλοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εντολή να τα βάζουν με τον Νίμετς και τον γενίτσαρο Ντιμιτρόφ, που "κάνει (τάχα)προσωπικό παιχνίδι", και όχι με τον "συντονιστή" που τους άδειασε, και τους πέταξε ως λεμονόκουπες.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως στο στοίχημα θα έπαιζα ότι θα ξαναβγεί ο τσίπρας, ο βοθρολαός είναι μαλάκας και απόδοση τεράστια.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ εσύ είσαι ξύπνιος...

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....