10/6/18

Η Χάβρα της Ντενεκεδούπολης και το Μακεδονικό

 ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ 
Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ-ΝΑΤΟ -ΣΥΡΙΖΑ


 Η ουσία της πολιτικής σύγκρουσης σήμερα, είναι μια και απλή, και την διατυπωσα με δωρική λιτότητα και απόλυτη σαφήνεια! 
« Δώστε τη ΝΑΤΟϊκή Χούντα του Τσίπρα στο λαό» .«ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ»

Η Νατοϊκή Χούντα του ανθρώπου των Αμερικανών Ιωαννίδη, υπό την άμεση καθοδήγηση του κλιμακίου της Cia στην Αθήνα, παρέδωσε το 1974 , την Κύπρο στον Αττίλα. Η Νατοϊκή Χούντα του ανθρώπου των Αμερικανών Τσίπρα, υπό την άμεση καθοδήγηση του κλιμακίου της Cia στην Αθήνα παραδίδει την Μακεδονία στους Κομμουνιστές της ΝΟΦ και του ΑΣΝΟΜ. 

Το Μακεδονικό ζήτημα έχει να κάνει με την ουσία της ύπαρξης του Ελληνισμού και δεν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης και συμβιβασμού. Είναι ακριβώς όπως το είπε ο Παλαιολόγος. «Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ». Βάλτε όνομα όπου Πόλη και λύσατε την εξίσωση. 

Στο συμβόλαιο του Αξελ Οβριόπουλου και του Καημένου με την αμερικανική πρεσβεία η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, και η άρση του βέτο Καραμανλή είναι όρος απαράβατος. Για αυτό μας τους επέβαλαν. Μην ξεχνάτε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αβάπτιστος της Μαργαρίτας υπό την άμεση καθοδήγηση του κλιμακίου της Cia στην Αθήνα, έκαψαν την πρωτεύουσα μετά το βέτο του Καραμανλή στο Βουκουρέστι. 

Το «δημοψήφισμα» για να περάσει η λύση του Στέητ Ντιπάρτμεντ, με τη «λαϊκή συναίνεση» είναι πρόταση των αμερικανών προς τον Γκρουέφσκι, την οποία λάνσαραν μέσω των ρουφιάνων τους και στην Ελλάδα, για να αποφύγουν τις εκλογές. 

Η ξεκάθαρη εθνική θέση, είναι: Άμεση διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών ώστε η νέα κυβέρνηση να έχει ξεκάθαρη λαϊκή εκλογή. 

Η Κόκκινη Χούντα των δωσίλογων Τσιπρά -Καημένου δεν έχει καμιά πολιτική νομιμοποίηση να «διαπραγματεύεται» με τους συντρόφους της που ηττήθηκαν στον Γράμμο και το Βίτσι το 1949, για να επιστρέφουν τώρα νικητές στις πλάτες του Σόρος και του ΝΑΤΟ, λόγω Πέμπτης Φάλαγγας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. 

Και δεν υπάρχει «Ονοματολογικό». Αυτό είναι αμερικανική επικοινωνιακή θέση και άποψη. Υπάρχει το πολιτικό και Εθνικό Μακεδονικό Ζήτημα. 

Δεν υπάρχει Καμιά Ενιαία Μακεδονία που μοιράστηκε στο Βουκουρέστι. Αυτά είναι μπούρδες του Διεθνούς Εβραισμού και της Κομμουνιστικής Διεθνούς. 
Δεν υπάρχει Μακεδονικός Λαός, δεν υπάρχει Μακεδονμική Εθνικότητα. Δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα και μακεδονική Εκκλησία. 
Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

 Όπως καταλαβαίνεται, οι γιαλαντζί «Μεκεδονομάχοι» που θέλουν και ζητάνε δημοψήφισμα για τη Συμφωνία ΗΠΑ-ΖΑΕΦ-ΤΣΙΠΡΑ, δεν είναι απλά βλάκες και άσχετοι, αλλά είναι εντεταλμένοι. Η Φωνή του Κυρίου τους. Ήγουν ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ. Που φωνασκούν στην Χάβρα της Ντενεκεδούπολης για το Μακεδονικό!

Σπύρος Χατζάρας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος να ερθει αφου ολοι ξενοκινητοι ειναι και εντολες εκτελουν σε ατζεντες ξενες


ειδες πως τρεχανε δουρου και αυγενακης στα πουσταρια στην αθηνα να δωσουν τεμεναδες στην αμερικανικη πρεσβεια που οργανωνει τις διαδηλωσεις των ανωμαλων οπου γης

ποιος τους βγαζει αυτους στα αξιωματα για να εχουν τετοια συμπεριφορα?

ο λαος οχι οι ανωμαλοι του 5-10 τα εκατον

ο λαος αποδεχεται αυτους τους λαικιστες και απορριπτει τις ρατσιστικες και φασιστικες αληθειες που δεν τον χαιδευουν και τον ξεβολευουν απο τα ψεμματα που τον ταιζουν οι τυποι

αξιος της μοιρας του ειναι και παλι σε καλπες αυτους θα επιδοκιμαζει ξανα και ξανα

δεξιοι και αριστεροι να παρουν την ευχη

παρουσιες παιρνουν και δινουν τις εξετασεις τους δινουν,ανεξαρτητα αν τα πιστευουν αυτα που τα πιστευουν γιατι ειναι αμοραλιστες και περιθωριακοι στο τροπο σκεψης οι νεες γενειες

το λομπι των ανωμαλων στις ηπα συνεργαστηκε καποια στιγμη με το αμερικανοεβραικο των λεφταδων και απο τοτε οι τελευταιοι για την δικη τους ατζεντα της καταστροφης των εθνικων κοινωνιων και την διαλυση των οικογενειων διεταξαν το αμερικανικο κρατος να οργανωνει αυτην την γελοιοτητα

ειδες πως βγηκαν να δωσουν εξετασεις στους αμερικανοεβραιους που τοποθετησαν αυτο το σκουπιδι στο δημο τον μπουταρι

το τσιρακι τους που εκτελει και αυτος ξενη ατζεντα για την βορειο ελλαδα και το μελλον της

δεν τους επιασε ο πονος για τον μπουταρι

στα αφεντικα του δινανε ορκους υποταγης και πιστης τα κομματα εξουσιας και οι καριεριστες πολιτικαντηδες


πεταμα στα σκουπιδια χρειαζεται ολο το πολιτικο προσωπικο τα κομματα τα μμε και ο λαος μαζι που τα δεχεται

Ανώνυμος είπε...

"μην ξεχνάτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αβαπτιστος της Μαργαριτας υπό την αμεση καθοδήγηση του κλιμακίου της Cia εκαψαν την πρωτεύουσα μετα το βετο του Καραμανλη στο Βουκουρεστι", γράφετε.Αλλα και με την "σιωπηρη" συνεργασια τοτε του Παυλοπουλου που ως υπουργός Εσωτερικων και Δημοσιας Ταξης ειχε δώσει εντολη στην Αστυνομία για..."αμυντική-παθητικη" τακτικη. Επομένως γιατι αφηνετε τον Παυλόπουλο στο απυροβλητο?

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Εβραιοπρακτορες και οι δυο,ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ, Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ, ΤΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΝΤΣΜΑΝ.

soulis είπε...

Εκλογες πρεπει να γινουν ετσι κι αλλιως.
Χθες αν ειναι δυνατον.
Τα κομμουνια πρεπει να φυγουν αν και οπως λεει και ο αλλος σχολιαστης και αυτος που θα ερθει ο Κουλης ξενοκινητος ειναι και σε μια σειρα θεματων εχει τις ιδιες εθνοδιαλυτικες αποψεις με τους συριζαιους.
Ισως τρεφω καποιες ελπιδες να ενισχυθει αρκετα και ο εθνικιστικος πατριωτικος χωρος και η ΧΑ και αναθαρρησουμε λιγο οτι σιγα σιγα θα παψει αυτη η χωρα να κομμουνιστοκρατειται.

Αλλα και δημοψηφισμα πρεπει να γινει κατα την γνωμη μου.
Στις εκλογες πολυς κοσμος καλως η κακως μετραει και αλλα πραγματα.
Ενας Θεος ξερει ποσους χιλιαδες εχουν διορισει οι συριζαιοι ποσους εκατονταδες χιλιαδες λαθρο θα βαλουν να ψηφισουν και δεν ξερω τι αλλο σκαρφιστουν.
Και ετσι το αποτελεσμα μπορει να μας εκπληξει δυσαρεστα και μπορει η ηττα τους να μην ειναι τοσο μεγαλη οσο περιμενουμε.
Ενω σε ενα δημοψηφισμα για την Μακεδονια ολοι ξερουμε οτι το αποτελεσμα θα ειναι συντριπτικο σε βαρος των εθνομηδενιστων (εγω υπολογιζω ποσοστο τουλαχιστον 85% κατα της προδοσιας) και αυτο θα δεσμευει και την επομενη κυβερνηση του βρωμοκουλη και θα του ειναι πολυ δυσκολο μετα να υπογραψει.

Ανώνυμος είπε...

Σούλη, θα σου υπενθυμίσω κάτι, που αν και το έχει πει ο Μιχαλολιάκος, δεν το έχεις εμπεδώσει: Είπε λοιπόν ο Αρχηγός ότι "είμαστε οι ηττημένοι του 1945"! Στις 9 Μαίου 1945 τα κομμούνια νίκησαν και όχι μόνο στο Βερολίνο, αλλά σε όλη την Ανατολική Ευρώπη...

avdargor είπε...

σουλις..... εσπευσμένα εκλογες! λεει το λοβοτομημενο διποδο.... χαχα ναι,γρηγορα να ερθει το αλτερ εγκο νδ..... γ...ω το σπιτι σας μεσα τομαρια. κανενα μυαλο δε βαζουν τα ελεγχομενα αθυρματα χαχα ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο
Οι εκλογές ναι, να γίνουν, αλλά δεν θα γίνουν ούτε αυτές ούτε και το πιθανό δημοψήφισμα κατ’ απαίτηση του λαού. Το ζήτημα είναι ως έναν βαθμό θεωρητικό.
Αν γίνουν εκλογές μάλλον θα βγει η ΝΔ ή ένας συνασπισμός, η οποία θα υπογράψει το ίδιο ή μία όμοια παραλλαγή του, ακόμα κι αν πει προεκλογικά οτιδήποτε άλλο.
Δηλαδή θα ακολουθήσει τον δοκιμασμένο κανόνα:
Ο Τσίπρας κέρδισε δύο συνεχείς εκλογές ως απόλυτα ψευδόμενος και τότε με ξεκάθαρη λαϊκή εκλογή έκανε ξεκάθαρες προδοσίες όπως και οι μνημονιακοί προκάτοχοί του.

Αν η επόμενη κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει τα ίδια, τότε θα είσαι υπέρ του δημοψηφίσματος;
Αν η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος ήταν σε βάρος της Ελλάδας τότε πρώτος θα το είχε προκηρύξει ο Τσίπρας κατ εντολήν του ΝΑΤΟ.
Ποιό είναι το μειονέκτημα του δημοψηφίσματος; - ας το περιορίσουμε μετά τις εκλογές.
Το ότι μπορεί το 10-20% να δεχτεί την επικείμενη συμφωνία; Ας την δεχθεί, τότε το 80-90% θα την έχει απορρίψει.
Το ότι μπορεί να γίνει νοθεία; Μπορεί να γίνει και στις εκλογές.

Το μειονέκτημα του να μην γίνει δημοψήφισμα είναι ότι απλά θα περάσει η συμφωνία πριν ή μετά τις εκλογές. Και τότε το τετελεσμένο δεν αναιρείται.
Το δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν ήταν αρνητική εξέλιξη;
Το δημοψήφισμα που έκανε και δεν τήρησε ο Τσίπρας, θα ήταν καλύτερα να μην είχε γίνει; Μήπως τον διευκόλυνε στα όσα έκανε;
Όποιος αγνοήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και κάνει τα αντίθετα, δημιουργεί συνθήκες εύκολης ανατροπής της συμφωνίας και ακόμα πιο εύκολης ανατροπής του πολιτικού κατεστημένου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα κάνουν εντολές,ναι σε όλα λένε και προσπαθούν να τα περάσουν με τον γνωστό τρόπο τους!

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....