6/6/18

Ο αμερικανός φίλος μίλησε. Η Αμερική βρήκε τη λύση των συντρόφων Τσίπρα-Κοτζιά- Καημένου

Ο αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών που είναι αρμόδιος για θέματα Ευρώπης και Ευρασίας Γουές Μίτσελ δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον παρέχει πλήρη υποστήριξη στη διαδικασία για την επίλυση της διαφοράς της Αθήνας με τα Σκόπια και ότι εργάζεται αθόρυβα και εντατικά με «ήρεμη διπλωματία» για τη διαφωνία περί του ονόματος.

 Όπως είπε η ομάδα του εργάζεται αυτή τη στιγμή πάνω σε αυτό το θέμα, και οι ΗΠΑ συνεχίζουν να παίζουν ρόλο μαζί με την Γερμανία ενθαρρύνοντας τις δυο πλευρές να βρουν λύση «για να δουν τη Μακεδονία ως μέλος του ΝΑΤΟ».

 Ο σύντροφος Γουές τα είπε όλα.
 Ποιός Κοτζιάς και ποιός Τσίπρας;

 Το μόνο που εχω να προσθεσω είναι το αν υπάρχει, αν υπάρχει κάποιος στους Ημιανεξάρτητους που δεν είναι πράκτορας των ΗΠΑ σαν τον Τζώνυ Γουώκερ και τον Τερέντιο από τα Χαχαμικάτα, οφείλει πριν το χάραμα να εγαταλείψει το βυθιζόμενο πλοίο της εθνοπροδοσίας χτυπώντας και την πόρτα πίσω του. 

Κανείς Έλλην δεν μπορεί να παραμένει δίπλα στον προδότη Τζώνυ Γουώκερ και τον Ιουδαίο μυαλοπώλη του. Όποιος και όποια μείνουν, θα είναι συνεταίροι  στην Προδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ