3/6/18

Ο Ανάξιος Τζερώνυμο στο πλευρό της Χούντας του Αλέξη και του σύντροφοι Ζάεφ

Ο μασόνος, τέως Θηβών, δήλωσε, ότι αρμόδιος να κρίνει τις συμφωνίες των συντρόφων Τσιπρά και Κοτζιά με τούς συντρόφους τους από τη ΝΟΦ και τον γενίτσαρο του παιδομαζώματος Δημητρίου- Ντιμιτρόφ, δεν είναι ο λαός αλλά τα λαμόγια της Βουλής. 
«Αρμόδια να αποφασίσει είναι η Βουλή. Οι Έλληνες ψήφισαν αυτή τη Βουλή», είπε ο ρασοφόρος συνταγματολόγος του ΣΥΡΙΖΑ.

 Επίσης έδειξε το βαθύ χάσμα που τον χωρίζει από την εθναρχική τάση τω ν μητροπολιτών που πρωταγωνιστούν στις κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία και τόνισε ότι «Η Εκκλησία δεν κάνει συλλαλητήρια ,και δεν είναι έργο της Εκκλησίας να παρέμβει», ενω υποστήριξε ότι τα άθεα Κόκκινα Καθάρματα είναι και αυτοί Έλληνες. «Έλληνες είμαστε κάθε μέρα, κάθε ώρα, είπε ο Ανάξιος και Μασόνος Τζερώνυμο. 

ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εξηγηση ειναι απλη και βρισκεται εδω



his master's voice



Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

πΓΔΜ στο μενού της συνάντησης Αρχιεπισκόπου και Αμερικανού Πρέσβη


http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/22027-oukrania-kai-pgdm-sto-menou-tis-sunantisis-arxiepiskopou-kai-amerikanou-presbi


ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Απο τον μισελ ΛΙΑΠΗ τον κλεφτη ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ με τις πλαστες πινακιδες,ΣΤΟΝ Ιωαννη ΛΙΑΠΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ..ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Κο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ .ΩΧ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Τον κρατάνε από χίλιες μπάντες τον διευθαρμένο Τζερόνυμο.
Τέτοιους θέλουν όχι σαν τον Πειραιώς.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...