10/6/18

Οι προδότες είναι ίδιοι παντού

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ο καθηγητής στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πάλε, Μήλος Κοβάτσεβιτς, δήλωσε ότι όποιοι Σέρβοι αναγνωρίσουν την «Βοσνιακή γλώσσα» θα διαπράξουν μία από τις μεγαλύτερες Εθνικές προδοσίες στην ιστορία των Σέρβων.

 Ακριβώς το ίδιο λέω για κάθε «Έλληνα» που θα αποδεχτεί και θα αναγνωρίσει «ως Μακεδονική γλώσσα», τη διάλεκτο ΑΣΝΟΜ 1944.
 Όποιος αποδεχτεί και αναγνωρίσει «Μακεδονική γλώσσα» θα διαπράξει μία από τις μεγαλύτερες Εθνικές προδοσίες στην μακρά ιστορία των Ελλήνων. 

ΥΓ. Το λέω και για τον εγγονό του Εφιάλτη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα Σπύρο οι προδότες γι' αυτό υπάρχουν. Για να διαπράττουν μικρές, μεγάλες ή Εθνικές προδοσίες !!
Και την ιστορία των Ελλήνων χεσμένη την έχουν, αφού δεν είναι Έλληνες !!

Ανώνυμος είπε...

Και σίγουρα θα πάρει μια θέση στην βουλή στις επόμενες εκλογές όπως η Ρεπούση αφού δεν υπάρχει κακή διαφήμιση και πολλοί από αριστερή αντίδραση θα τον ψηφίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου πριν από χρόνια είχα διαβάσει ένα βιβλίο γραμμένο στα μέσα της δεκαετίας του 1920 με τον τίτλο "Περί της σλαβοφανείας της λεγομένης μακεδονικής γλώσσης", από έναν σχολάρχη της Φλωρίνης του οποίου επίσης δεν θυμάμαι το όνομα.
Που να φανταστώ τότε ότι το βιβλίο αυτό θα ήταν η απάντηση στα σημερινά προβλήματα με τους κομιτατζήδες.
Εκεί ο συγγραφέας απεδείκνυε γλωσσολογικά ότι η λεγομένη σλαβομακεδονική είναι βόρεια δωρική διάλεκτος με σλαβικές καταλήξεις.
Για ψάξτε το. Έχω φάει τα βιβλιοπωλεία και βέβαια έχει εξαφανιστεί αντί να μοιράζεται στα σχολεία δωρεάν και στις ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και σε όλους αυτούς τους βαρύγδουπους οργανισμούς της Μέσης Εκπαίδευσης, για να μην μιλήσομε για τα Τμήματα Φιλολογίας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...