6/6/18

Το μήνυμα της Αλλαγής από την Επίσκεψη του Βαλόντια στην Βιέννη

Η ηγέτης του Γαλλικού Εθνικού Συναγερμού Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν, δήλωσε ότι η η επίσκεψη Πούτιν στην Αυστρία είναι σημάδι της απελευθέρωση της Ευρώπης που έρχεται.

 Η συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα των δεξιών και πατριωτικών δυνάμεων σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και η συνάντηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με του Κούρτς και Στράχε στην Αυστρία, η εκλογή του Σαλβίνι στην Ιταλία και η επαναπροσέγγιση μεταξύ της Ιταλίας και της Ρωσίας είναι σημάδια της μεγάλης Αλλαγής που έρχεται , είπε. 

«Ο κόσμος σήμερα κάνει μια επιλογή διαφορετική από εκείνη που έκανε τα τελευταία 30 χρόνια. Πρόκειται να είναι μια πραγματική ειρηνική και δημοκρατική επανάσταση, για μια στροφή μακριά από την άγρια παγκοσμιοποίηση. Θα είναι μια στροφή προς την κατεύθυνση προστασίας». «Ιταλία, Ουγγαρία, Αυστρία - είμαστε μάρτυρες της αρχής της απελευθέρωσης της Ευρώπης!»

 Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη του με ομάδα Κινεζων δημοσιογράφων ενόχει την επίσκεψης του στην Κίνα είπε ότι οι κυρώσεις είναι επιζήμιες για την παγκόσμια οικονομία, και ότι οι περισσότερες χώρες το έχουν αντιληφτεί οπότε αναμένει ότι συν τω χρόνω οι κυρώσεις θα καταργηθούν . 

«Οι Κυρώσεις δεν μας φοβίζουν και ποτέ δεν θα μας εγκαταλείψουνε την ανεξαρτησία μας και την Κυριαρχία μας είπε. «Πιστεύω είτε ότι η Ρωσία θα επιβιώσει ως ένα κυρίαρχο κράτος αλλιώς δε θα υπάρχει καμία Ρωσία», τόνισε και σημείωσε: «Καταλαβαίνουμε ότι εταίροι μας επιδιώκουν με αυτές τις κυρώσεις και τους περιορισμούς να εμποδίζουν την ανάπτυξη μας, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι... θα οδηγήσει στο τίποτα.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Τάβιστοκ έχει έτοιμη την ρετσινιά για τον Πούτιν και όσους θα δει είναι όλοι τους λαικιστές !
Ο φάκελος θα δωθεί εντός της εβδομάδας σε όλους τους δοσιλόγους της "λέσχης των Ρότσιλντ" για να κράζουν τους λαικιστές ομαδικώς.
Πρώτοι στη ατζέντα τους είναι οι λαικιστές.

1. Ο λαϊκισμός στην Ευρώπη
2. Η πρόκληση της ανισότητας
3. Το μέλλον της εργασίας
4. Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial intelligence)
5. Οι ΗΠΑ πριν τις ενδιάμεσες εκλογές
6. Ελεύθερο εμπόριο
7. Η παγκόσμια ηγεσία των ΗΠΑ
8. Ρωσία
9. Χρήση κβαντικών υπολογιστών (Quantum computing)
10. Σαουδική Αραβία και Ιράν
11. «Ο κόσμος μετά την αλήθεια» (The “post-truth” world)
12. Τρέχοντα γεγονότα