7/10/18

Ο Μπρεττ Κάβανο ορκίστηκε και είναι πλέον μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ

Η Γερουσία με 50-48, επικύρωσε τον διορισμό του και αμέσως μετά ορκίστηκε στο σπίτι του με μάρτυρες τη γυναίκα και τα παιδιά του. Την Παρασκευή, με ψήφους 51-49, η Γερουσία είχε αποφασίσει να κλείσει τις ακροάσεις και να πάει σε ψηφοφορία. Το Κράτος, του Βαθέως Δικαίου, ηττήθηκε.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αρχίζουν τα ωραία ειδικά για τους έκφυλους Κλίντον...

soulis είπε...

Πολυ χαρηκα Σπυρο.
Τοσο πολυ οσο σχεδον και το βραδυ (για Ελλαδα) των εκλογων στις ΗΠΑ εστω και αν ο Τραμπ δεν ηταν τελικα αυτο που νομιζαμε .
Ηττηθηκε για μια ακομη φορα το βαθυ κρατος αλλα και η μεθοδολογια και τα επικοινωνιακα τρικ του συστηματος Σορος.
Αντε τωρα να πεθανει και η μουμια η κωλογρια η Ρουθ (η Τασια Χριστοδουλοπουλου του Supreme court) ωστε να βαλει κι αλλον δικαστη πατριωτη ο Τραμπ.
Διαβασα καπου οτι δοθηκαν ολη αυτη την περιοδο ισως και 100 εκατομμυρια δολλαρια προκειμενου να εμποδισουν τον διορισμο Καβανο.
Και το εβραικο Χολυγουντ και κατι κουφαλες τυπου Ρατακοφσκι Μιλανο Μπαρκιν κλπ εφαγε μεγαλη ηττα.
Παντως γενικα ειναι πολυ ενθαρυντικο οτι ολος αυτος ο προπαγανδιστικος μηχανισμος του συστηματος Σορος μπορει να ηττηθει.
Βεβαια ο Τραμπ εχει κι αυτος λεφτα απο τους Κοχ και μηχανισμο αντιδρασης.
Εδω στην Ελλαδα τα κομμουνια και οι αριστεριστες παιζουν μονοι τους.
Εμεις δεν εχουμε ουτε λεφτα ουτε μμε ουτε τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε αν ο Τραμπ, μέσω του Κάβανο, θα έχει τα κότσια να αναστρέψει την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τους γάμους ομοφυλοφίλων...

Και κάτι άλλο κ. Χατζάρα. Όπως ξέρετε στην Αμερική υπάρχει σύστημα ειδοποίησης για φυσικές καταστροφές, απαγωγές παιδιών κλπ. Όλοι οι πολίτες λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους.

Τώρα ο Τραμπ καθιέρωσε το Presidential alarm και μάλιστα έγινε και δοκιμή. Αυτό είναι πρωτοφανές. Ο πρόεδρος μπορεί να στείλει μήνυμα στα κινητά όλης της χώρας!

Φανταστείτε τι έχει να γίνει, αν μια μέρα ο πρόεδρος στείλει μήνυμα σε όλους
τους Αμερικανούς πολίτες: "Βοήθεια! Πραξικόπημα!"...

Ανώνυμος είπε...

Ξεκαθαρα πισω απ' ολην αυτην την δημιουργια μιας ανωμαλης καταστασης για τον διορισμο του Καβανο στο ανωτερο δικαστηριο των ΗΠΑ, ησαν οι εβραιοι (ονομαστικα: Φαϊνσταϊν, Μπλουμενθαλ, Σουμερ, κλπ) εν συγχωρδια με κατι εμμισθες, απλυτες και αγαμητες που τσιριζαν σαν γιαπωνεζες πουτανες σε τσοντα, συμπεριλαμβανομενης και της σταφιδιασμενης πια, κατηγορου του Καβανο, Κριστιν Φορντ.
Το ενθαρρυντικο ειναι και για τις ΗΠΑ και για τον υπολοιπο κοσμο, οτι ο Τραμπ* αρχιζει να ξηλωνει το βαθυ εβραϊκο κρατος που ειχαν ΥΠΟΥΛΑ εξυφανει οι ....περιουσιοι εδω και τουλαχιστον μια 100ετια, το οποιον εβραϊκο κρατος οχι μονο κυβερνουσε τις ΗΠΑ αλλα και τον υπολοιπο κοσμο**.
Και αυτο το ξηλωμα ειναι μια δυσκολη και χρονοβορα δουλεια.

Το γελοιον ομως της υποθεσεως ειναι οτι οι "ηθικοι" εβραιοι, αντιδρουσαν στον διορισμο του δικαστη Καβανο λογω του οτι θελουν "ηθικους" δικαστες στο ανωτατο δικαστηριο των ΗΠΑ και ο Καβανο δεν πληρουσε το μετρο της....ηθικοτητας τους λογω κατηγοριων μαϊμου περι αποπειρας βιασμου απο μια σαφρακιασμενη ξανθεια (νο: 8) εδω και μια 36ετια. Οταν δηλ. ο Καβανο και η "ξανθεια" ησαν 17 χρονων. Ανηλικοι δηλαδη.
Οι ιδιοι "ηθικοι" εβραιοι, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ειναι αυτοι που στελνουν τους ηλιθιους αμερικανους και δολοφονουν και καταστρεφουν τα εθνη της Μεσης Ανατολης......μοιραζοντας δημοκρατια.
Δηλαδη, η Υποκρισια και ο Φαρισαϊσμος σ' ολο τους το μεγαλειο.


ΠΣχΦ



* Γι αυτους και αυτες που κατακρινουν τον Τραμπ, ενα μονο σχολιο:
Σκεφθειτε να ηταν ο Τραμπ προεδρος των ΗΠΑ αντι του Μπους του κοκαϊνακια το 2001, που υποτιθεται 19 αραβες "ερριξαν" αεροπλανα στους δυδιμους πυργους της Bagel-York ενω ο τριτος πυργος εγινε σκονη γιατι .......δεν ηταν λεει, χτισμενος καλα.
Λετε να γινοταν αυτη η....τρομοκρατια με τις επακολουθεισασες 10 πληγες του Φαραω που εχουν πεσει στον κοσμο; και στην Πατριδα μας;
Οσο για την "υποστηριξη" του στην τρομογιαφκα γισραελ, δεν ανησυχω.
Αγαλι-αγαλι.


**το ιδιο εχουν επιτυχει στην Ευρωπη και αλλου, γι αυτο κηνυγουν και φυλακιζουν εθνικιστες, οπως τους ΧΑγιτες στην Ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

Καταστροφη!!!!!!

Με την επιλογη του φασιστα και ναζι Καβανο, στο ανωτατο δικαστηριο της Αμερικης θα γινουν νομοι τα κατωθι:

1) Οι βιασμοι θα ειναι ακομα παρανομοι σε μερικους δημοσιους χωρους.

2) Αν της σπασεις κανα κοκκαλο ή τα δοντια, θα τιμωρησαι με χρηματικο προστιμο για φθορα δημοσιας περιουσιας!

3) Η απαγωγη γυναικας μεγαλης διαρκειας, θα συνεχιστει να ειναι παρανομη.

4) Οι γυναικες θα μπορουν νομιμα να τρεχουν, αλλα θα απαγορευεται να κρυβονται.

5) Αν ο βιασμος καταληξει σε εγκυμοσυνη, η εγκυμονουσα δεν θα εχει δικαιωμα εκτρωσης και ο φορολογουμενος πολιτης δεν θα ειναι υποχρεος να πληρωσει τιποτα.



Ζακι-Ελενη ΑκριΔα

Ανώνυμος είπε...

στη γερμανια προχθες ο πατερας που στο σταθμο του τρενου γρονθοκοπησε εναν λαθρομεταναστη που εβαλε το χερι του κατω απο τη φουστα της κορης του ειναι κατηγορουμενος για βιαιοπραγια , μαζι με τον λαθρο για σεξουαλικη παρενοχληση (για τα ματια του κοσμου και για να μην τους παρουν ακομα με τις πετρες)

Ανώνυμος είπε...

ο τραμπ θελει να κανει πολλα πραγματα αλλα το βαθυ κρατος μεσω και τωνδικαστωννδεν τον αφηνει.
προχθεσινο παραδειγμα.
Υπεγραψε πριν λιγο καιρο αποφαση για την απελαση 300.000 αλλοδαπων απο τριτοκοσμικες χωρες που εμεναν στην αμερικη εχοντας παραβιασει προσωρινες βιζες που τους ειχαννδοθει λογω διαφορων φυσικων καταστροφων μεχρι και 30 χρονια πριν.
και καποιος δικαστακος μιά κινεζοφατσα σε ενα περιφερειακο δικαστηριο εβγαλε αποφαση που παγωνει αυτη την διαταγη γιατι λεει εχουν δικαιωματα.
φυσικα οταν φτασει στο ανωτατο δικαστηριο θα δικαιωθει ο τραμπ ,αλλα αυτο δεν εμποδιζει τους δημοκρατικους ,τους εβραιους για να τα λεμε οπως ειναι, που χανουν ολες αυτες τις ψηφους να κανουν προσφυγη σε αλλο περιφερειακο δικαστηριο με παραπλησιο αιτιολογικο και να ξαναζητησουν παγωμα της αποφασης

Ανώνυμος είπε...

Εβραιοι παντου και ηλιθιες ...."απελευθερωμενες" φεμμινιστριες, να τους ακολουθουν.
Μην απορειτε.
Ηλιθιες φεμμες που ακολουθουν την εβραϊλα, υπαρχουν και στην Ελλαδα.

http://www.realjewnews.com/?p=1315

http://www.realjewnews.com/?p=1317


ΠΣχΦ

Ανώνυμος είπε...

Eμ "γερμανια" ειναι αυτη.
ΕΠΕ της τρομοκρατικης γιαφκας της Νοτιο Δυτικης Ασιας.
Μηπως εδω τα ιδια δε γινονται;

Την λεγαν
Ζακι-Ελεν ΑκριΔα

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τζάρεντ Κούσνερ άξιος ο Καβανο... Καλά ρε Σπύρο δε το χεις δει έλεος... Ποιος Τραμπ, Τζάρεντ, Τζάρεντ Κούσνερ. Του Ρότσιλντ τα εννιάμερα κ αυτός! 666 street avenue

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...