6/10/18

Ο «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας με δωρεάν ένθετο, την εφημερίδα «Εθνεγερσία»

Ο «Ελεύθερος Κόσμος» κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας με δωρεάν ένθετο, την εφημερίδα «Εθνεγερσία» που περιέχει την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις ιδεολογικές θέσεις της πολιτικής κίνησης «Πανελλήνιος Εθνεγερσία»,του στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή.
 Διαβάστε σε αυτό το φύλλο: Η Ελλάδα αιμορραγεί δεν θα την αφήσουμε να πεθάνει! Μιλούν στον «ΕΚ» Αντώνης Δ. Αθανασόπουλος Συγγραφέας-Νομικός Παύλος Αλτίνης τ. Νομάρχης Φλώρινας Γιάννης Κουριαννίδης υπ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Μίχος Ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Ρήγας Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος Παναγιώτης Ψωμιάδης τ.βουλευτής και Νομάρχης. 
Ακόμα: «Η 28η Οκτωβρίου και το Κ.Κ.Ε.» άρθρο του Νίκου Παπαγεωργίου. «Συσπείρωση για ένα πολιτικό κόμμα εξουσίας υπέρ των Ελλήνων» άρθρο του Γιώργου Σαγιά. «Ο άρρωστος και ο χαφιές φαίνονται από μακριά», άρθρο του Σπύρου Χατζάρα. «Το πολιτικό πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την Νέα Δημοκρατία». Άρθρο του Μιχάλη Τάντη. Γράφουν: Γιάννης Κουριαννίδης, Ανδρέας Πετρόπουλος, Ευθύμιος Πέτρου, Γιώργος Δημητρούλιας, Γιώργος Καραμαδούκης, Δημήτριος Κυριακίδης , Χρύσανθος Φιλιππίδης, Άννα Ορφανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...