10/8/20

Στο μπακάλικο των «Ειδικών» » του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ αθροίζουν Μήλα και Πορτοκάλια και βρίσκουν «203 κρούσματα».Δεν είναι επιστήμονες. Αλλά Κακοποιοί, που φοράνε άσπρες μπλούζες. Θα πρέπει να καταλήξουν κάποτε στην Φυλακή. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΗΣ.

Δεν είναι επιστήμονες. Αλλά Κακοποιοί, που φοράνε άσπρες μπλούζες. Σε «σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες», όπως η Πρίστινα, η Σεβερναμακεντόνιγια, η Αλβανία, τα Ινστιτούτα Δημόσιας Υγείας ανακοινώνουν τον αριθμό των τεστ που πραγματοποίησαν. 
Στην Μπανανία του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ το κρύβουν. 
 Σε «σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες», όπως η Πρίστινα, η Σεβερναμακεντόνιγια, η Αλβανία, τα Ινστιτούτα Δημόσιας Υγείας ανακοινώνουν και ξεχωριστά πόσα τεστ έγιναν βάσει «πρωτοκόλλου» (από την επιδημιολογική έρευνα) και πόσα έγιναν με αίτημα του ασθενούς. 
Σε «σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες», όπως η Πρίστινα, η Σεβερναμακεντόνιγια, η Αλβανία, τα Ινστιτούτα Δημόσιας Υγείας δεν αθροίζουν Μήλα και Πορτοκάλια. Τα εγχώρια και τα εισαγόμενα κρούσματα δεν αθροίζονται.
 Σύμφωνα με την επιδημιολογική ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ της ΠΟΥ τα κρούσματα υπολογίζονται βάσει του νόμιμου πληθυσμού. 
Τα κρούσματα μεταξύ των «διερχομένων», των «Λαθραίων», και των τουριστών από τους ελέγχους στα σύνορα είναι «Μήλα» και δεν συνυπολογίζονται με τα κρούσματα μεταξύ του νομίμου πληθυσμού. 
Τα «203 κρούσματα» που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ είναι επιστημονικό και ποινικό αδίκημα και το σχόλιο ότι «η σημερινή επίδοση, είναι η πιο αρνητική για την Ελλάδα από την αρχή της πανδημίας καθώς η προηγούμενη μεγαλύτερη είχε καταγραφεί στις 21 Απριλίου 2020 με 156 κρούσματα». Είναι απολύτως ψευδείς και εγκληματική. 
Τα 29 κρούσματα εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, και δεν αθροίζονται, και τα 50 της Χαλκιδικής ήταν εκ μεταφοράς από άλλη ημέρα. Τα Χθεσινά ήταν 124. 
Σε «σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες», όπως η Πρίστινα, η Σεβερναμακεντόνιγια, η Αλβανία, τα Ινστιτούτα Δημόσιας Υγείας ανακοινώνουν σε ποιο Δήμο και σε ποιο Δημοτικό Διαμέρισμα ανιχνεύτηκε το κάθε κρούσμα και τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων σε κάθε Δήμο. 
 Στο Μπακάλικο του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ λένε μόνο για περιφέρειες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο,
το ότι "αυξάνονται"(ή τα αυξάνουν) τα κρούσματα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και θα αυτοκαταστραφεί η μηχανορραφία τους.
Σε 2 μήνες καραντίνας είχαμε 170 θανάτους. Σε 3 μήνες συνωστισμού, τουρισμού, «παραβίασης» των μέτρων κλπ., είχαμε 40 θανάτους(υπέργηροι και/η με υποκείμενα νοσήματα).
Πολλά κρούσματα με μηδαμινούς θανάτους σημαίνει πολύ μικρή θνησιμότητα, ίσως και κατώτερη από τη θνησιμότητα της κοινής γρίπης. Κάτι που έχουν υποστηρίξει εδώ και μήνες πολλοί επιστήμονες, όπως ο κος Ιωαννίδης από το Στανφορντ και από την Οξφόρδη*. Ήδη το CDC στην Αμερική δίνει ποσοστό θνησιμότητας 0,26%(όσο μια περίοδος ισχυρής έξαρσης γρίπης).



*https://unherd.com/thepost/oxford-epidemiologists-suppression-strategy-is-not-viable/
“We will be down about where we were with the swine flu: around 0.1-0.3% which is much lower than what we think because at the moment we are seeing the case fatality”.