14/8/20

Η Συμφωνία Αμοιβαίου συμφέροντος του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ

Ο ανακριτής του Ρακόφσκι το 1938 τον ρώτησε :«Τι εγγύηση μας δίνουν, ανεξάρτητα από το αν υπογραφεί το σύμφωνο ή όχι, και ανεξάρτητα από την τύχη της Πολωνίας, ότι ο Χίτλερ δεν θα επιτεθεί στην ΕΣΣΔ;»
Και Ρακόφσκι απάντησε: «εγγύηση δεν μπορεί να δοθεί… Τέτοιες συμφωνίες, όπως η συμφωνία του Λένιν, με το Γερμανικό Γενικό Επιτελείο, και η συμφωνία του Τρότσκι με ΑΥΤΟΥΣ , υλοποιούνται χωρίς να έχουν υπογραφεί. Δεν υπάρχουν γραπτά ντοκουμέντα. Η μόνη εγγύηση, για την υλοποίηση της συμφωνίας, βρίσκεται στο αμοιβαίο συμφέρον. Η Εγγύηση, ανεξάρτητα από τη σημασία και το ειδικό το βάρος της συμφωνίας, είναι, ότι η εφαρμογή της ,είναι επωφελής για τις δύο πλευρές». 

Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ δεν υπέγραψε το «συμβόλαιο» αλλά αυτό ισχύει. Τον έκαναν αρχηγό της Νεας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό με την υποχρέωση να λύσει την Ελληνοτουρκική διαφορά. Την ίδια υποχρέωση είχαν και τα άλλα «δικά τους» παιδιά, των ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ. Ο Σημίτης Αβρούρι, ο Τζέφρι Παπαεβραίου, ο εγγονός της Ιουδαίας Φον Αντωνάκης, και ο Τσιπρόφσκι. 
 Όλοι έκαναν βήματα προς την «σωστή» κατεύθυνση αλλά δεν τα κατάφεραν και η «συμφωνία» ,έπαψε να είναι «επωφελής για τις δύο πλευρές».
 Τώρα είναι μοναδική ευκαιρία, λόγω Κορωνοϊού οι «μασκοφορεμένοι» να μην πάρου χαμπάρι την έκταση της Προδοσίας. 
Ήδη οι Λαγοί τρέχουν στα.... «παράθυρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι