8/8/20

6 μεγάλες «εθνικές» επιτυχίες του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ μέσα σε λίγους μήνες:

Με Αυγουστιάτικο σενάριο Χόλλυγουντ-ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ αγωνίζεται για τα Εθνικά Δίκαια χειροκροτούμενος από την ΣΤΟΑ τη ΣΥΝΑΓΩΓΗ και τα Ρουφιανοκάναλα, ενώ βγήκε και υπερασπιστής των Εθνικών Δικαίων ο Προδότης Τσιπρόφσκι 6 μεγάλες «εθνικές» επιτυχίες του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ μέσα σε λίγους μήνες:
✅Έβρος-Χόλλυγουντ
✅ Επικοινωνιακή Διαχείριση 1ου κύματος κορωνοϊού
✅ΑΟΖ με Ιταλία
✅Πακέτο 72 δις για τις τσέπες της Αγίας Οικογένειας
✅ Επικοινωνιακές Γεωτρήσεις του Ορούκ ΡείςOruc reis
✅ΑΟΖ με Αίγυπτο 
Με το σενάριο Έντασης στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, παραγωγής Χόλλυγουντ-ΝΑΤΟ το ΝΤΟΝΜΕ σύντροφος Ταγίπ αγωνίζεται για τα Τουρκικά Δίκαια χειροκροτούμενος από την δική του ΣΤΟΑ τη δική του ΣΥΝΑΓΩΓΗ και τα δικά του Ρουφιανοκάναλα.


ΥΓ. Οι μόνοι  που ανησυχούν και τρώνε τα νύχια τους, είναι οι μασκοφόροι χαζοί τηλεθεατές.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα σου έκανα πιο πολλά σχόλια αλλά έχεις βάλει τον έλεγχο και δεν μπορούν να γίνουν σχόλια από κινητό

τί γίνεται λοιπόν όλον αυτόν τον καιρόν που σκούζεις Σπύρο;;;;

η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕ πάλι δεν έχει πληροφόρηση;

εκατομμύρια ιστοσελίδες και κανάλια συνωμοσιολογικού περιεχομένου να εξηγούν τι γίνεται και οι ραγιάδες κάνουν αγώνα δρόμου για το ποιος θα πιστέψει περισσότερο τον Μπίλλ Γκέιτς και θα κάνει πρώτος το εμβόλιό του

προφανώς και καταλαβαίνεις πόσο καταστροφικές είναι οι δημοκρατίες και το είχες πει μάλιστα πίσω το 2010 στο Μπλου Σκάι ότι η Αθηναϊκή Δημοκρατία κατέστρεψε τον αρχαίο κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Και θα συνεχιζουν να ανυσηχουν (οι χαζοι)
Αφου τους ψηφιζουν.

Ανώνυμος είπε...

Νέα προκήρυξη για ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ που θα φυλάνε την Αττική και την Κόρινθο!!!
Το τερμάτισαν οι μπραβοκούληδες και μας έδειξαν τα βαθύτερα τους όνειρα που είναι τα σύνορα να είναι έξω από την Αττική και να μείνει δική μας η Πελοπόννησος!!!

Ανώνυμος είπε...

Την "οριοθέτηση" ΑΟΖ με το.... Egypt δεν θα έπρεπε καν να την αναφέρεις Χατζαρα! Τί σόι οριοθέτηση είναι αυτή που αφήνει έξω μισή Ρόδο και Καστελόριζο; Θα μας πεις βεβαίως ότι είναι "οριοθέτηση" της στοας, το είπες άλλωστε! Αλλά κατά την δική σου γνώμη τί οριοθέτηση έπρεπε να γίνει; Για πες μας να τ'ακουσουν και οι "ποδιές"!

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι αφού οι.... Μανιάτες ποτέ δεν πεθαίνουν! Μόνο σκοτώνουν! Τον Καποδίστρια και την Ελλάδα! Την Αληθινή Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Τί εννοείς ότι έχει βάλει ο Χατζαρας τον έλεγχο; Ανωνυμως δεν γίνονται τα σχόλια;