6/8/20

Η Χιροσίμα τίμησε την 75η επέτειο της αμερικανικής επίθεσης που σκότωσε πάνω από 140.000 ανθρώπους.

Σήμερα στην Χιροσίμα. Προσευχή μπροστά από τον κενοτάφιο για τα θύματα του ατομικού βομβαρδισμού του 1945 .
Το «Ένολα Γκέυ» με το πλήρωμα
Το «αγοράκι». «δε λίτλ Μπόυ» όπως βάφτισαν την βόμβα τους οι παιδόφιλοι
Το πυρηνικό «μανιτάρι» μετά την έκρηξη στη Χιροσίμα

Πριν 73 χρόνια στις 8:15 π.μ. στη Χιροσίμα, εξεράγη 600 μέτρα πάνω από το έδαφος, η ατομική βόμβα που έριξε η «Ίνολα Γκέυ».Το 70% της πόλεως ισοπεδώθηκε. 
Από την έκρηξη πέθαναν ακαριαία 100.000. Κατά τους επόμενους μήνες, περί τους 60.000 απεβίωσαν στα νοσοκομεία από τα τραύματα, τα εγκαύματα ή τις επιπλοκές από την έκθεση σε ραδιενέργεια. Τα επόμενα χρόνια χιλιάδες πέθαναν από λευχαιμία, λέμφωμα, καρκίνους του πνεύμονα, κλπ. Η Χιροσίμα, ήταν μια πόλη 300.000 κατοίκων, στο δυτικό Χονσού. 
 Η βόμβα είχε «ουράνιο- 235», και οι παιδόφιλοι κατασκευαστές την είχαν ονομάσει «αγοράκι». («Little Boy»).
 Οι ΑΘΕΑΤΟΙ εγκληματίες και το "φιλάνθρωπο" Κράτος Δικαίου, με τις «Αξίες» και τα «ιδανικά» του Ελευθέρου Κόσμου, τιμώρησαν και εξόντωσαν, 150.000 ανθρώπους για τις αποφάσεις της κυβέρνησης τους και επειδή δεν πίστευαν στο αμερικανικό όνειρο. 
 Χρονικά, η σκυταλοδρομία ξεκίνησε στις 16 Ιουλίου 1945, στην έρημο τού Νέου Μεξικού, όταν οι ΑΘΕΑΤΟΙ έκαναν την πρώτη επιτυχημένη δοκιμή, της ατομικής τους βόμβας, που είχε παράγει το «Σχέδιο Μανχάταν», υπό τον (Αμερικανο)εβραίο φυσικό Ρόμπερτ Οπενχάιμερ. 
 Στις 17 Ιουλίου του 1945, ο Χάρι Τρούμαν, o Ουίνστον Τσόρτσιλ και o Τζόζεφ Στάλιν, συγκεντρώθηκαν στο Πότσνταμ, για να αποφασίσουν το μέλλον της Γερμανίας. Τον Τσόρτσιλ συνόδευε και ο «εργατικός» Κλέμεντ Άτλι, που περίμενε τα αποτελέσματα των εκλογών, στις 25 Ιουλίου. (Οι κάλπες έβγαλαν νικητή το Ατλι). Στις 26 Ιουλίου 1945, ο πρόεδρος τών Η.Π.Α., Χάρι Τρούμαν και οι σύμμαχοί του, έδωσαν τελεσίγραφο στην Ιαπωνία με το οποίο απαιτούσαν άνευ όρων παράδοση και απειλούσαν τους Ιάπωνες με ολοκληρωτική καταστροφή.
 Ο Τρούμαν διέταξε τον βομβαρδισμό των τριών επιλεγμένων στόχων, (Χιροσίμα, Κοκούρα και Ναγκασάκι) αλλά ο Σμήναρχος, Πόλ Τίμπετς, ο διοικητής της 509ης σμηναρχίας βομβαρδιστικών, ζήτησε έγγραφη εντολή, που υπογράφηκε από τον Τρούμαν, τον υπουργό Εξωτερικών Τζορτζ Μάρσαλ και τον υπουργό Στρατιωτικών Χένρι Στίμσον. Το B-29 με τον κωδικό αναγνώρισης «Βίκτωρ 82», που το βάφτισε Ινόλα Γκέι ο Πόλ Τίμπετς σ , απογειώθηκε στις 6 Αυγούστου 1945 από αεροδρόμιο «North Field», των Μαριάννων, στον Ειρηνικό. Ήταν μια πολιτική και επικοινωνιακή κίνηση των ΑΘΕΑΤΩΝ ,στους οποίους ο Ομπάμια απέδωσε το ψευδώνυμο, «το απόλυτο κακό»,και όχι μια στρατιωτική αποστολή. Το «απόλυτο κακό» έκανε ένα έγκλημα πολέμου επιδεικνύοντας «βαρβαρότητα ακραίας μορφής» για να φοβίσει. Τρεις ημέρες μετά τη Χιροσίμα, μια δεύτερη ατομική βόμβα έπληξε το Ναγκασάκι. 
 Στις 15 Αυγούστου η Ιαπωνία συνθηκολόγησε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απορια:
Τα εγκληματα των ΚΑΛΩΝ!

Οι ημερομηνιες βρισκονται ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ και με μπερδευουν:
6 Αυγούστου 1945 βομβαρδισμος στο Ναγκασακι και στην Χιροσιμα.
5 Αυγουστου 2020 βομαρδισμος στην Βηρυτο.

Ο Richard Silverstein, Αμερικανοεβραίος δημοσιογράφος και συγγραφέας από τις ΗΠΑ ισχυρίζεται πως το Ισραήλ βομβάρδισε τη Βηρυτό το αποτέλεσμα είναι 135 oι νεκροί και 5000 οι επιβεβαιωμένοι τραυματίες. Τα ισραηλινά μίντια αναφέρουν ότι τώρα η βάση της Haifa Bay καθαρίζεται από επικίνδυνα υλικά που είχαν στοκαριστεί εκεί. Σύμφωνα με το εβραϊκό Κανάλι 13, ο ισραηλινός στρατός είναι ακόμη σε επιφυλακή στα βόρεια σύνορα ΚΑΙ όλα αυτά δείχνουν πως κάτι φοβάται το Ισραήλ.

Τι αναφέρει ο Ισραηλινός αναλυτής: Το Ισραήλ βομβάρδισε αποθήκη της Χεζμπολάχ, αλλά άρπαξε και η παρακείμενη με το νιτρικό αμμώνιο.
Μία εμπιστευτική ισραηλινή πηγή με μεγάλη ενημέρωση μου είπε ότι το Ισραήλ προκάλεσε τη μαζική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού νωρίτερα σήμερα που σκότωσε πάνω από 100 και τραυματίστηκαν χιλιάδες. Ο βομβαρδισμός ισοπέδωσε επίσης σχεδόν το ίδιο το λιμάνι και προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε όλη την πόλη.

Το Ισραήλ στόχευσε μια αποθήκη όπλων της Χεζμπολάχ στο λιμάνι και σχεδίαζε να την καταστρέψει με εκρηκτική συσκευή. Οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες δεν ήξεραν (ή αν το ήξεραν, δεν νοιάζονταν) ότι υπήρχαν 2.700 τόνοι νιτρικού αμμωνίου αποθηκευμένοι σε μια διπλανή αποθήκη. Η έκρηξη στην αποθήκη όπλων πυροδότησε την αποθήκη της ”διπλανής πόρτας”, προκαλώντας την καταστροφή που προέκυψε και γι’ αυτό έχουμε οφθαλμοφανώς 2 εκρήξεις, μια μικρότερη αρχικά πιθανόν στην αποθήκη όπλων και μετά μια δεύτερη στην παρακείμενη με το νιτρικό αμμώνιο που ήταν εφιαλτική…