31/8/20

Αλβανός που χειρουργήθηκε τσάμπα με τα δικά μας λεφτά ο δράστης της επίθεσης στη νοσοκόμα του Αττικού Νοσοκομείου

Στις 5.20' τα ξημερώματα 32χρονη νοσηλεύτρια στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου «Αττικόν» δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 59χρονο αλβανό που πριν από μια βδομάδα χειρουργήθηκε στον πνευμονοθώρακα, ενώ εντός των επόμενων 48 ωρών θα έπαιρνε εξιτήριο. 
Η νοσοκόμα δεν βρίσκεται σε κίνδυνο για τη ζωή της, αλλά φέρει σοβαρά τραύματα σχεδόν σε όλο της το σώμα, από το λαιμό, τον θώρακα, μέχρι και τα πόδια της. Η νοσηλεύτρια αντιστάθηκε με όλη της τη δύναμη στην επίθεση, αλλά ο ασθενής της καρδιολογικής, σε κατάσταση αμόκ τη χτυπούσε όπου μπορούσε. Από τις φωνές της ξύπνησαν οι άλλοι ασθενείς που έσπευσαν μαζί με εργαζόμενους στο νοσοκομείο να βοηθήσουν την 32χρονη μητέρα δύο παιδιών. Ο δράστης τότε απείλησε και όλους όσοι είχαν προστρέξει και κατάφερε να βγει από τον θάλαμο, και να ανέβει στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου, απ' όπου έπεσε στο κενό. 
 Στον φάκελό του δεν αναφερόταν ιστορικό ψυχικών νοσημάτων. Νοσηλευόταν σε τετράκλινο δωμάτιο και ο ίδιος χτύπησε το κουδούνι καλώντας τη νοσηλεύτρια για βοήθεια. Την περίμενε με ένα κουζινομάχαιρο πίσω από την πόρτα και μόλις μπήκε της επιτέθηκε με το μαχαίρι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα όλοι σαν καλά παιδάκια ας φωνάξουμε: Ραατζιιιζμόοοοοοοοζ! Τα κανάλια πάντως φρόντισαν να αποκρύψουν την εθνικότητα του δράστη. Εθνοπροδότες μπατιροκαναλάρχες θα απελαθείτε μαζί με τους λαθραίους σας.