11/8/20

Βαλόντια:«Έχουμε εμβόλιο για τον κορωνοϊό»

Η Ρωσία είναι η πρώτη στον Κόσμο που καταχώρησε εμβόλιο κατά του Κορωνοιού.
  Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στην αρχή μιας συνάντηση με τα μέλη το υπουργικού Συμβουλίου ανακοίνωσε την καταχώρηση του πρώτου εμβολίου παγκοσμίως κατά της λοίμωξης από τον νέο κορωνοιό. « Εκ όσων Από όσο γνωρίζω, σήμερα το πρωί για πρώτη φορά στον Κόσμο καταγράφηκε εμβόλιο κατά της νέας λοίμωξης», δήλωσε ο πρόεδρος που πρόσθεσε μία από τις κόρες του έχει λάβει το ρωσικό εμβόλιο και ότι αισθάνεται καλά. 
Ο Ρώσος ηγέτης σημείωσε ότι το ρωσικό εμβόλιο παράγει σταθερή ανοσία κυττάρων και αντισωμάτων. «Το γνωρίζω πολύ καλά, επειδή μια από τις κόρες μου εμβολιάστηκε, οπότε υπό αυτή την έννοια, συμμετείχε στις δοκιμές», είπε ο Πούτιν και σημείωσε ότι μετά την πρώτη δόση του εμβόλιου, η κόρη του είχε πυρετό 38°C, και την επόμενη μέρα, πυρετό ελαφρώς υψηλότερο από 37°C. «Και τότε, μετά τη δεύτερη δόση, είχε ένα μικρό πυρετό και πάλι, και στη συνέχεια όλα ήταν μια χαρά. 
Αισθάνεται καλά και έχει υψηλά αντισώματα», είπε και επεσήμανε ότι «μερικοί από αυτούς που εχουν ηδη λάβει το εμβόλιο δεν έχουν καθόλου συμπτώματα». Ο Ρώσος Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι οι Γιατροί και εκπαιδευτικοί θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν ρωσικό εμβόλιο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και η Ρωσσία του «αντι-νεοταξίτη» Πούτιν συμμετέχει στο σενάριο του "Scamdemic-Plandemic".
Δεν υπάρχει σωτηρία πουθενά με κοσμικούς όρους.

Ρε Σπύρο, το χρονικό διάστημα ανάπτυξης και κυκλοφορίας ασφαλών εμβολίων είναι συνήθως πάνω απο 2 χρόνια.
Είναι δυνατό να πιστέψει κάποιος οτι ο Πούτιν προσέφερε την κόρη του ως πειραματόζωο, πριν δοκιμαστεί το εμβόλιο στους πληβείους;
Και γιατί τόση υστερία για εμβόλιο, όταν έχουμε τόσους επιστήμονες από ΗΠΑ και Ευρώπη που είναι κατηγορηματικοί εναντίον της αναγκαιότητάς του; Όταν έχει αποδειχθεί με δεκάδες μελέτες πλέον, οτι η χρήση Υδροξυχλωροκίνης, ψευδαργύρου, αζυθρομυκίνης φτάνουν και περισσεύουν ως μέσα θεραπείας;

Μόνον ο Λευκορώσος είπε την αλήθεια, τους μαρτύρησε, γι' αυτό και τώρα θυμήθηκαν οτι είναι δικτάτορας και πρέπει να ανατραπεί.

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι το Scamdemic-Plandemic

Η Προδοσία του 1897. Η 18η Απρολίου

Η υποχώρηση στον Δομοκό  Οι αποδοκιμασίες του Λαού κατά του Γλξυμπουργκ  Οι Αγγλικές Φουστιές