21/8/20

Το ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ που βλέπει ατάραχος τον κόσμο να πεθαίνει και θεραπεύει το καρκίνο με ασπιρίνη, ομολόγησε σήμερα ότι εκτελεί άνωθεν πολιτικές εντολές και έδειξε ότι φοβάται τις « θεωρίες και σενάρια συνωμοσίας». που τους ξεμπροστιάζουν.

Το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ « κάλεσε σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο να λάβει επίσημα και υπεύθυνα θέση όσον αφορά τις κεντρικές επιλογές που έχει κάνει η κυβέρνηση για την υποχρεωτική χρήση μάσκας», που αποσκοπεί τάχα «στην προφύλαξη του κοινού». 
 «Αυτό το οποίο δεν χρειαζόμαστε σήμερα είναι μία κυνική, αφοριστική, καταστροφολογική κριτική, που αδικεί την προσπάθεια την οποία κάνει η κυβέρνηση. Μια μηδενιστική κριτική η οποία πολλές φορές τροφοδοτεί και θεωρίες και σενάρια συνωμοσίας τα οποία πρέπει να αποκρούσουμε όλοι με ευθύνη και με τον πιο απόλυτο τρόπο», είπε το ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ. Αυτός είναι ο φόβος τους. «Οι θεωρίες και τα σενάρια συνωμοσίας».
Δηλαδή η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΛΟΓΙΚΗ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μέτρηση Co2 εντός, με χρήση μάσκας
https://www.youtube.com/watch?time_continue=122&v=MSwtgN8WldM&feature=emb_logo

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...