31/8/20

Μαυροβούνιο: Κριβοκάπιτς: Ήρθε ελευθερία. Μια νέα ημέρα ξεκινά στο ελεύθερο Μαυροβούνιο. Η καλύτερη λύση είναι ,μια κυβέρνηση τεχνοκρατών. Το DPS υπέστη συντριπτική ήττα ήττα σε Ποντγκόριτσα, και Μπούντβα.

Κριβοκάπιτς: Ήρθε ελευθερία. Μια νέα ημέρα ξεκινά στο ελεύθερο Μαυροβούνιο. Η καλύτερη λύση είναι ,μια κυβέρνηση τεχνοκρατών. Το DPS υπέστη συντριπτική ήττα ήττα σε Ποντγκόριτσα, και Μπούντβα. 
Ο ηγέτης των Δημοκρατικών Αλέκσα Μπέτσιτς στην νικητήρια δήλωση του δήλωσε ότι δίνει το χέρι στα μειονοτικά κόμματα. Βόσνιους και Αλβανούς.
Ο Αμπάζοβιτς του Συνασπισμού Μαυρο στο Άσπρο δήλωσε ότι αυτοί  που ψήφισαν το DPS δεν είναι εχθροί του κράτους, «όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη δεξιά πλευρά της ιστορίας» δήλωσε ο Αμπάζοβιτς.Ο Αμπάζοβιτς που προέτρεψε τους πολίτες να γιορτάσουν στον κύκλο της οικογένειας και να μην βγουν στο δρόμο υποστήριξε και αυτός τον σχηματισμό κυβέρνησης εμπειρογνωμόνων.
Στις δημοτικές εκλογές της Μπούντβα το Δημοκρατικό Μέτωπο έβγαλε 15 Συμβούλους και το DPS 11. Οι  Δημοκράτες 6, και η URA 1. Η Αντιπολίτευση έβγαλε 22 από τους 33.
Στις δημοτικές εκλογές του Κότορ. Το DPS προηγείται με  34,1% .  Το «Δημοκρατικό Μαυροβούνιο» κέρδισε το  23,5%, το Κίνημα Πολιτών URA 5,8, το SDP 5,2, και ο Συνασπισμός του Δημοκρατικού Μετώπου «για το μέλλον του Κότορ» 15,7,. Σύνολο 50,6.
Στο Τίβατ ο Συνδυασμός «Ο Λαός Νικά» πήρε 3.514 ψήφους, και έβγαλε 14 από τους 32 Συμβούλους, ενώ το DPS πήρε  3.012 ψήφους και 12 Συμβούλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...