30/12/23

Κίεβο πανηγυρίζουν για τον βομβαρδισμό από το ΝΑΤΟ της πρωτοχρονιάτικης αγοράς του Μπελγκορόντ και την δολοφονία 12 ενηλίκων και 2 παιδίών


 

Ο βαθμός κανιβαλισμού των ΟΥΚΩΝ και του μίσους κατά των Ρώσων εκτινάχτηκε  στο μέγιστο. 

Η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και ο Ζελένσκι επιβεβαίωσαν προσωπικά και συνεχάρησαν το προσωπικό τους για την επίθεση στο Μπέλγκοροντ.

 Στέλνουν ο ένας στον άλλο συγχαρητήρια. «Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αεράμυνά μας και να εργαζόμαστε για να φέρουμε τον πόλεμο πίσω στα ανθρώπινα κατακάθια από εκεί που ήρθε, στη Ρωσία», δήλωσε σήμερα ο Κοκαϊνομανής Ζελένσκι. 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι το Κίεβο χρησιμοποίησε δύο πυραύλους «Vilkha» με απαγορευμένα πυρομαχικά διασποράς, καθώς και ρουκέτες Vampire MLRS τσεχικής κατασκευής, για να χτυπήσει το Μπελγκορόντ .

Πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στο Μπέλγκοροντ βρίσκεται η Μ Βρετανία

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας επιτέθηκαν στο κέντρο της πόλης, όπου βρισκόταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, το παγοδρόμιο και η Κεντρική Αγορά. Ο στόχος των ουκρανικών επιθέσεων ήταν ακριβώς το κέντρο της πόλης και τα μέρη όπου συγκεντρώθηκαν άμαχοι. 12 ενήλικες και δύο παιδιά σκοτώθηκαν, και άλλοι 108 άμαχοι τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένων 15 παιδιών. Σήμερα είναι σχεδόν εθνική εορτή στην Ουκρανία.Στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν άγρια χαρά και συγχαίρουν ο ένας τον άλλον.

Η απάντηση θα είναι τέτοια που θα την θυμάται η Χούντα του Κιέβου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας χαρακτήρισε την επίθεση εναντίον αμάχων στο Μπέλγκοροντ εγκληματική και ανακοίνωσε την προετοιμασία αντιποίνων σε στρατιωτικές υποδομές. «Τονίζουμε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις επιτίθενται  μόνο σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και υποδομές που σχετίζονται άμεσα με αυτές. Θα συνεχίσουμε να ενεργούμε κατ' αυτόν τον τρόπο. Αυτό το έγκλημα δεν θα μείνει ατιμώρητο», ανέφερε η δήλωση

Η Ρωσία ζήτησε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ σε σχέση με την επίθεση στο Μπέλγκοροντ, δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...