27/12/23

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Μίσιγκαν απέρριψε σήμερα την προσπάθεια των Δημοκρατικών να απομακρύνουν τον Τραμπ από τις προεδρικές εκλογές του 2024,

Τραμπ: Πρέπει να αποτρέψουμε την κλοπή των εκλογών του 2024 όπως έγινε το 2020


 Ο Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μίσιγκαν που απέρριψε την προσπάθεια αποκλεισμού του από τις προεδρικές εκλογές της πολιτείας, λέγοντας ότι οι εκλογές του 2024 πρέπει να μην είναι «νοθευμένες και κλεμμένες». 
 «Το Ανώτατο Δικαστήριο του Μίσιγκαν απέρριψε σθεναρά και δικαίως την απελπισμένη προσπάθεια των Δημοκρατικών να απομακρύνουν τον κύριο υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του 2024 από το ψηφοδέλτιο του Μίσιγκαν», έγραψε ο Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης TruthSocial. 
 «Αυτή η αξιολύπητη απόπειρα εκλογικής νοθείας έχει αποτύχει σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των πολιτειών που ιστορικά κλίνουν προς τους δημοκρατικούς», εγραψε.
  Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κολοράντο, η οποία αποφάσισε την απομάκρυνση του Τραμπ από την ψηφοφορία στην πολιτεία, «γελοιοποιείται σε όλο τον κόσμο». «Πρέπει να αποτρέψουμε τη νοθεία και την κλοπή των εκλογών του 2024, όπως έγινε με τις εκλογές του 2020. 
Απλά κοιτάξτε το απόλυτο χάος που έχουμε ως αποτέλεσμα της κυβέρνησης του διεφθαρμένου Τζο Μπάιντεν που καταστρέφει βίαια όλα όσα βλέπει, από την κάποτε μεγάλη οικονομία μας μέχρι το κάποτε έντιμο δικαστικό μας σύστημα!», είπε ο  Τραμπ  και τόνισε ότι οι Αμερικανοί πρέπει να σώσουν τη χώρα τους από την «παρακμή και τη ριζοσπαστική αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...