27/2/09

Οι τελικές πρόβες συνεχίζονται! Η μητέρα των παραστάσεων, η «επανάσταση» των μεταναστών,έρχεται !


Η έκθεση του STATE DEPARTMENT, με τις αναφορές των ντόπιων συνεργατών, της παγκόσμιας διακυβέρνησης ,προσέφερε την ιδεολογική πλατφόρμα, στον στρατό των κουκουλοφόρων.

Ο agente secreto εξήγησε από τον "νεο Ριζοσπάστη" (aka το ΒΗΜΑ) ότι πίσω από τον Καραμανλή έρχεται η Χούντα.

Τώρα ξέρουν γιατί.

Αντιγράφω από το «Βήμα»: " Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η χειροβομβίδα αμυντικού τύπου, που ρίχθηκε, στο κτίριο που στεγάζεται το Στέκι Μεταναστών και το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα ήταν σοβιετικής κατασκευής του ΄70, και είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποίησε η οργάνωση “Σέχτα Επαναστατών” ,στην επίθεση ,προ 25 περίπου ημερών ,στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού, η οποία επίσης δεν εξερράγη".

Το σχόλιο από το "βαθύ κόκκινο" ,που αναπαράγει, ο "αποσπασμένος στο διαδίκτυο", Κυπατζής.

"οι δημοσιογράφοι δεν διστάζουν να αναπαράγουν το εξωφρενικό σενάριο των ασφαλιτών ότι πίσω απ’ την δολοφονική επίθεση που έγινε με χειροβομβίδα με στόχο τα άτομα που βρισκόταν στο κτίριο που στεγάζεται το Στέκι Μεταναστών και το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα μπορεί να οφείλετε «σε ενέργεια αντίπαλης ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου" !!!!!

Η είδηση

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 7:30 στο κέντρο της Αθήνας, μετά από πορεία διαφόρων οργανώσεων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση με χειροβομβίδα στο «Στέκι Μεταναστών» στα Εξάρχεια προχθές το βράδυ.
Συγκεκριμένα, ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πέτρες, λοστούς, ξύλα και άλλα αντικείμενα στα γραφεία της «Απογευματινής» στην οδό Φειδίου. Οι δράστες πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζάμια της εφημερίδας, ενώ προξένησαν και ζημιές σε 12 σταθμευμένα αυτοκίνητα, έξω από την εφημερίδα.
Οι ειδικοί φρουροί που εκτελούσαν υπηρεσία εκεί, καταδίωξαν τους νεαρούς και πέταξαν εναντίον τους χειροβομβίδες κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να τους τρέψουν σε φυγή.
Λίγη ώρα αργότερα όμως οι νεαροί επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ άναψαν φωτιές σε κάδους στην οδό Μπενάκη και τη Ζωοδόχου Πηγής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχόλιο: Η χειροβομβίδα απλώς ήταν το μύνημα. Δεν επρόκειτο να εκραγεί . Πιθανή προέλευση της; Από τις αποθήκες του Αλβανικού στρατού που λεηλατήθηκαν.Πιθανώς χορηγός, ο dealer της Αφγανο-νατοικής πρέζας.Δύο σε ένα.Για λόγους παραγωγικότητας. Η κ.Χίλαρι τα έψαλε στην Ντόρα για τους αγωγούς πάντως.

deltio11

Δεν υπάρχουν σχόλια: