27/2/09

Ρωσία : Μεταρρύθμιση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος τώρα!

Η Μόσχα τοποθετήθηκε σήμερα, για την παγκόσμια οικονομία, ενόψει της συνόδου του G20 στο Λονδίνο, ζητώντας μεταρρύθμιση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, και αποτελεσματικά μέτρα, που θα έχουν ορατά αποτελέσματα.
«Οι προσπάθειες των μεγάλων δυνάμεων δεν φέρνουν ορατά αποτελέσματα και αυτή η κατάσταση θα διαρκέσει αρκετό καιρό», δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, και πρόσθεσε ότι « το τέλος της οικονομικής κρίσης βρίσκεται μακριά» τονίζοντας ότι, « τα μέτρα που ελήφθησαν από τις ανεπτυγμένες χώρες δεν έχουν ορατά αποτελέσματα » .
Ο κ. Πούτιν αναφερόμενος στην κατάσταση της οικονομίας της Ρωσίας, είπε: «Οι καιροί θα είναι «δύσκολοι, αλλά όχι καταστροφικοί.Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας. Μπορούμε και θα κρατήσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο».
Από την πλευρά του, ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε σήμερα τους ηγέτες της Ομάδας των 20 (G20) ,να προχωρήσουν σε μεταρρύθμιση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος κατά τη σύνοδο κορυφής στο Λονδίνο τον Απρίλιο. «Υπολογίζουμε στη συνάντηση της G20 στο Λονδίνο ώστε να ληφθούν πραγματικά μέτρα μεταρρύθμισης των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων», τόνισε
.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΑΣΤΗΡΙΟ Π.Χ ΧΑΡΒΑΝΤ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΟΥΣ.
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΔΙΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΟΣΜΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ...

ΕΔΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ????

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΠΥΡΟ (ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΣΕ ΛΕΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ)ΨΑΧΤΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11 ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.