22/2/09

ΕΝΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.


Τόπος: Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Φιλοσοφική Σχολή. Χρόνος: 09:00 πμ., Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2009.

Μόλις έχουν διανεμηθεί οι κόλες με τα θέματα τμηματικών εξετάσεων περιόδου στο μάθημα της Γλωσσολογίας στους 2ετείς και στους επί πτυχίω φοιτητές.

Οι εξεταζόμενοι έχουν αρχίσει να γράφουν, απαντώντας στα θέματα τα οποία τους έχουν δοθεί όταν, ξαφνικά, εισέρχονται, όλως αιφνιδίως, στην αίθουσα περίπου 10 κουκουλοφόροι «κύριοι», οι οποίοι περιήλθαν τα θρανία και περισυνέλεξαν τις «κόλες» στις οποίες έγραφαν οι εξεταζόμενοι φοιτητές και οι οποίοι τους κύταζαν ενεοί. Οι φοιτητές κι οι φοιτήτριες έστρεψαν το βλέμμα τους στους επιτηρητές και στον επίκουρο καθηγητή που παρίσταντο στην αίθουσα για να λάβουν μια εξήγηση περί το τι συμβαίνει καθώς για το γιατί γίνεται η πρόωρη περισυλλογή των χαρτιών τους αλλά συνάντησαν εξίσου απορημένα, αιφνιδιασμένα και απορημένα πρόσωπα απ' το παραπάνω προσωπικό.

Ο «επικεφαλής» των κουκουλοφόρων πήγε στο μικρόφωνο της αίθουσας και είπε επιτακτικά, αποφασιστικά αλλά και μ΄ ένα αέρα «παραχώρησης» «Πηγαίνετε στα σπίτια σας τώρα! Οι εξετάσεις τελείωσαν».

Κατόπιν τούτου, οι φοιτητές κι οι φοιτήτριες απεχώρησαν μουδιασμένοι, ακολουθούμενοι ηρέμως απ' τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι απεχώρησαν του πανεπιστημίου αφού έσπασαν και διέλυσαν το παρακείμενο γραφείο ενός τακτικού καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής.

Όταν ο πρύτανης πληροφορήθηκε το συμβάν, είπε: «Αφού δεν έπαθε τίποτα κανείς, δεν πειράζει. Θα ξανακάνομε εξετάσεις. Αυτά όλα γίνονται μόνο και μόνο για ……….να δυσφημιστεί το πανεπιστημιακό άσυλο».
Έμεινα εμβρόντητος όταν άκουσα τα λόγια του.

Δ.Αλευρομαγειρος
ΥΓ. 1:Η Κυβέρνηση και ολα τα κόμματα θα καθίσουν να συζητήσουν αυτή την κατάσταση ή θα λένε τις αρλούμπες του Πρυτανεως (ο οποίος αν υπηρετούσε στον Στρατο θα είχε ήδη πάει στο σπίτι του μαζί με τη Σύγκλητο λόγω ανικανότητας και βλακείας (τουλάχιστον..)
ΥΓ.2,Ακουσατε ή διαβάσατε στα ΜΜΕ (Μεσα Μαζικής Εξαπάτησης) τίποτα γι αυτό το "ασήμαντο" γεγονός;;;;)
------
σχόλιο.
Ξεριζώστε «σύριζα» τα ΜΑΥΡΑ ΣΟΡΑΚΙΑ.
Τα κοράκια του χάους και της αναρχίας μυριστήκανε σάρκα, της θανούσης Δημοκρατίας.
Μαυροφορεμένοι γαμψονύχηδες της εθνοκτονίας καταστρέφουν τα φώτα του λαού.
Πλησιάζει μήπως η στιγμή του αφανισμού; η παράδοση σε μιά μικρή μειοψηφία;
Εσύ πατριώτη σεβάσου τους θεσμούς σαν κόρη οφθαλμού ,
Σήκω από τον καναπέ του σαλονιού. Βούλωσε τα’ αυτιά σου στις "Σειρήνες" του Διχασμού.
«Ξερίζωσε» τα «Σοράκια» του κάθε ξένου εγκληματία. Δώσε κλωτσιά στα πισινά στο διεθνιστή Μεσσία
¨Η Ελλάς έχει πείρα του επάρατου Διχασμού
Να μη χαθεί η Γαλήνη, η Λογική και η Ομοψυχία
Υπέρτατος νόμος... της Πατρίδος η Σωτηρία .

Αμφικτύων 21/2/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...