25/2/09

Αλβανός ο δράστης της επίθεσης κατά της Κούνεβα, αλλά τον άφησαν ελεύθερο !!!

Κατάπιαν τη γλώσσα τους οι αντιρατσιστές;

Ένας 48χρονος Αλβανός υπήκοος συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ως ύποπτος για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα, στην περιοχή των Πετραλώνων, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.
Ο συλληφθής, που είναι πρώην εργαζόμενος σε εταιρεία καθαρισμού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και απολογήθηκε στον ανακριτή.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 48χρονος, παλαιότερα είχε απειλήσει τη γυναίκα, ενώ μία μέρα μετά την επίθεση τηλεφώνησε στο σπίτι της για να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας της.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 48χρονος Αλβανός υπήκοος, που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Κωνσταντίνας Κούνεβα, στις 23 Δεκεμβρίου αφέθηκε ελεύθερος , χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, κ. Τσαμπάζη, ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία, ενώ υποστηρίζει ότι γνώριζε την κ. Κούνεβα, διότι ήταν συνάδελφοι και είχε ζητήσει τη βοήθεια του Σωματείου Καθαριστών για νομική κάλυψη, προκειμένου να εισπράξει δεδουλευμένα που του χρωστούσαν οι εργοδότες του. Έτσι είχε τηλεφωνήσει στο σπίτι της, λίγες ώρες μετά την επίθεση, για να μάθει την κατάσταση της υγείας της.Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τηλεφώνημα αυτό είχε γίνει προτούν να μαθευτεί η επίθεση.

Αρχικά, ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί το επίμαχο τηλεφώνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: