30/12/09

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ

11 Συναγωνιστές συν-Έλληνες του Καναδά, συγκρότησαν τη δική τους Επιτροπή στο Τορόντο.
Ζήτω ο απανταχού Ελληνισμός.

ΕΕΣ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

επειδή συνεχώς ακούγεται και μας σπαει τα νεύρα το επιχείρημα του πώς οι Έλληνες του εξωτερικού απέκτησαν πολιτικα δικαιώματα στους τόπους όπου πήγαν γράψτε ένα σχόλιο.

Γ.Π. είπε...

Δευτερη μεγάλη συμμετοχή μετά την υπογραφή του συμπολίτη μας του Αιγύπτιου!!!
Αυτά είναι καλά νέα!

Γ.Π. είπε...

http://www.ellispoint.gr/index.php?option=com_resource&controller=article&article=803&category_id=4&Itemid=21

ενοχλούμε και μ' αρέσει πολύ!!!!

(αν και δεν το περίμενα και από τα "μάτια της Έλλης")

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα

καλησπέρα, Χρόνια Πολλά.

Προσπάθησα το μεσημέρι να αναρτήσω σχόλιο, αλλά δε δημοσιεύθηκε, ίσως εγώ κάτι έκανα λάθος, για αυτό και το ξαναγράφω.

Σας έγραφα λοιπόν, πως πιστεύω ότι πρέπει να προσεγγίσουμε και την Εκκλησία, και φυσικά δεν εννοώ την άμεση φυσική ηγεσία, γιατί ξέρουμε με ποιου το μέρος είναι.

Εννοώ πρωτίστως τον απλό Παπά που διαχρονικά μες στην Ιστορία μας έκανε τη διαφορά, αυτόν που εμπιστευόμαστε όσοι συμμετέχουμε στη λειτουργική ζωή της Ορθοδόξου Εκκλησίας, αυτόν που πολέμησε πάντα στο πλευρό μας δίνοντας το αίμα του (Διάκος, Παπαφλέσσας, Κοσμάς ο Αιτωλός κ.ά). Νομίζω λοιπόν πως και εσείς ως επιτροπή θα μπορούσατε να αποστείλετε τη διακύρηξη στο Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος, αλλά φυσικά και ο καθένας από εμάς να το προσκομίσει στην ενορία του και να ζητηθεί η σύμπραξή τους.

Επίσης, πιστεύω πως οι μητροπολίτες Άνθιμος Θεσσαλονίκης και Σεραφείμ Πειραιώς θα στήριζαν την προσπάθεια της επιτροπής. Μήπως θα ήταν σκόπιμο να τους ενημερώσετε απευθείας τους ιδίους και να ζητήσετε την έμπραγκτη υποστήριξή τους; Σημειώνω ότι ανήμερα του Αγ.Νικολάου στον ομώνυμο ιερό Ναό Πειραιώς συλλειτούργησαν οι δυο άνδρες και στην ομιλία του Ανθίμου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, το χειροκρότημα και οι ιαχές ήταν ενθουσιώδη. Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης μίλησε για όλα τα φλέγοντα θέματα, συμπεριλαμαβανομένων των ανουσιουργιών στο Υπουργείο Παιδείας και τη λαθρομετανάστευση και τα μελλοντικά δεινά που αυτή θα φέρει.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Καλή συνέχεια στον αγώνα.
Λεωνίδας

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...